Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. See tuleb nii ühendada, et lülituks sisse siis kui vaja. Alarmi lisavidin on elektriakende komfort relee. Valvesse pannes sulgeb siis ise kõik aknad, juhul kui nad on lahti jäänud.
  2. Vahepeal jälle mõned vidinad soetatud: Karterikaitse, mis siia alla ilmselt ei jõua, kuna vajaks üsna palju ümbertegemist. Mõnus lisavidin, kui alarm seda toetab. Natuke tuuningut poolenisti originaali näol Mitteoriginaalne tuuning, aga kui makk võimaldab, miks siis mitte
  3. Endiselt jään oma seisukohale kindlaks ja ei pea silmas kivitäkkeid ega roostes polte mutreid. Lihtsalt ei oska ega tea vaadata, isegi mastiksi alt saab roostes olla. Olen näinud neid prillikaid ja ka "mittevõhikute" arvamusi, samuti mitukümmend autot laiali tõmmanud, mõningad kokku pannud jne. Ei viitsi siin vaielda ja ei tee seda autot maha, lihtsalt seda ilma roosteta auto juttu ei ole lihtsalt mõtet ajada.
  4. 100% kindel, et sellel autol on ja leiab roostet, ka kõige parematel prillikividel on ja olen leidnud roostet.
  5. No niipalju saan ikka ise ka aru.. Kõigepealt see tsiklimeeste teema ja postituse alumine osa on üldises mõttes.
  6. Kas natuke ebakõla pole siin? Mina kui võhik, ei saa mitte midagi aru, mida sa seal esimeses postituses kirjutad ja mis üritusega on tegu. Mis on SR opening? Ok, SR on ilmselt streetrace, aga mida see tänavasõit siin tähendab siis? See kuulutus on läbi aegade olnud nendele, kes on asjas sees täielikult, võhikutel sinna asja pole ilmselt. Tänu teadmatusele ja enda mitteviitsimisele asja uurida, pole ma mitte kunagi ühelgil sellisel üritusel käinud ega osa võtnud.
  7. Mis selle mootoriga juhtus siis? Ülemise osa klõbin?
  8. crazy e30 ei müü ju selliseid velgi?
  9. Kas ei mõõdetud kütuserõhku? Mõõda ära, siis saad vastuse küsimusele.
  10. See tagasivoolu teema oleks kütuserõhu kontrollis kohe välja tulnud, eeldan et seda seal truumus ikka tehti.. Kui on 126kw, siis eeldan et on preface ja sellel vaevalt 55L paagiga variandil see umbe läheb, 63L paagiga saab see probleem olla.
  11. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kindlasti, peaks olema Eediku endine ix.
  12. Selle mootori norm on 7 maanteel ja linnas 11 sajale.Pea kahekordne kulu ja viga ei suudetud tuvastada? Ju sulle siis tundub, et võtab palju.
  13. Touringu puhul pesitseb aku taga nagunii ainult 325ix ja 324td.
  14. võin selle stange otsast ka võtta...kui keevitamine aitab, siis on enam vähem (esialgu) sirge peaks olema. Need ju shadowline variandi stanged ehk siis värvitud variant.
  15. On sinu stangede saamise lootust mul?
  16. Ei ole midagi kurba, see rulla on juba paljudele rõõmu pakkunud... Ma ei mõista neid, kes seda korda tahtsid teha ja tahtsid seda sellel eesmärgil ära osta?? Korralikumad rullikad ja kered lastakse lammutajatel ja niisama rahanäljas metallikaakidel metalli viia ja täiesti kõveraks sõidetud kerega pilli soovitakse korda teha? Oleks mingi haruldus, tehasest veerenud 320I rullikuna ja ülejäänud kere oli/on ka nii nagu ikka...ehk veits parem kui siin paljud müügis olnud rullikud, aga ei midagi kiiduväärt.
  17. See on abs`iga auto ja all on ketastega õõtsad juba.
  18. Rääkisin seda algusest peale , et raudselt on tagasillatala ka kõver, arvati et ikka ei ole ja tala ei ostetud. Mitu korda kergema silla "laksu" korral on juba tala ära venitanud, sellise "välja keeratud" tagumise ratta laksu korral on 100% kindel, et tala ka kõver.
  19. See ikka pigem 5 käiguline manuaalkast, selle aastakäigu pillil oli 4 käiku tavaliselt. 5 käigu atm kasti e30`le pole. Selle lingi alt ei tule midagi.
  20. e30 ketastega sildadel on sama suured pidurid kõigil, pole nii et ainult 325 küljest leiab kõige paremad ja kangemad jupid. touringutel on 2mm suurema mõõduga kolb tagapiduri supportitel.
  21. Kui sul on nende vent akende tihendid olemas, siis sa peaks saama ju võrdluse, et need on täiesti teised asjad. ei tea millal tuleb, vaja juba soetatud pilldi korda teha.
  22. Enivei pole sellist e30 kohanud veel, millesse hiljem raha ei peaks investeerima. Kujutan ette, kui ma selle kolmetonnise auto laiali lõhuks, et tegelik seisukord nähtavale ilmuks, siis saaks kõvasti keretöid teha ja tutikaid juppe osta, et see tõepoolest 3kilo väärt oleks.
  23. ebayst leiab neid tohutult ja usun et temagi nad sealt soetas
  24. Mul koupi pole ja aknaid ka, aga huvi pärast küsin, kas said koos tihendite ja muude vajaminevate jubinatega?
  25. Pinguta rihm ära.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.