Kõik, mis eix22 postitas
-
Jäiga kolmnurgaga auto vedamine
Dreamon, see pildil on sul 83a raibe, kusjuures ikka täielik raibe (sorry, kui solvan) Imestan, et see veel üle aasta ringi vuranud ja nüüd sealt veel juppe müüd?? Käisin seda Vaatamas mitu omanikku tagasi, no pole nii hullu e30 veel näinud. Esiteks on need otsad siin täiesti ära mädanenud ja 83a pillidel võis see olla teisiti lahendatud, siis pandi õrnad plekistanged, mitte sellised stanged, mis võtaksid 5km tunnis löögi vastu ilma deformeerumata. Siiani pole kunagi need otsad järgi andnud, reaalselt võiks selle jäiga kolmnurgaga keeramise ajal mädanenud auto pooleks ka keerata ja siis kolmnurka süüdistada
-
318i Cabrio '92 - Leks
Kustkohast siis põnevad asjad pärinevad? Ilmselt oled leidnud kõige soodsama koha turul, jagad teistele ka infi? Õõtsa puksid on mille omad?
-
BMW 316i (m20b25) kupee '88 - xhenrix
Ei ole vaja seda teha, kardaan võib enne ka olnud valesti kokku pandud, mul küll ja küll selliseid kardaane olnud. Rstid tuleb lihtsalt kohakuti panna ja ongi kõik. Tasakaalustamine toimub nagunii mõlemad jupid eraldi.
-
316i kupee '89 - eix22
Esitiivad on küljes, sest lootsin säilitada nende tehase regulli ehk siis esitiivad pole kordagi küljest käinud ja on tehase seades veel. Parem tiib on praktiliselt korras, juhipoolne vajab aluääre vahetust, lootsin selle ära teha ja jätta tiivad puutumata, paraku on roostet mujalgi ja ilmselt ei pääse nii lihtsalt. Luuk on küljes proovimise pärast, kui nüüd vanu pilte vaatad, siis seal tiivaga must luuk, seega luuk on küljest ära käinud ja uus luuk proovimiseks peal. Uus luuk on ka mõlkis ja kõver ning eestotsast roostes, väidetavalt tulnud ühe surmasõidu e30 pealt, kus see oli üks vähestest korda jäänud detailidest. Sillad on all, kuna kere vajab liigutamist keretöödesse jne. Nagunii kakun need asjad alt ära, et millest selline küsimus üldse Huvi pakub, et mis see muu jama on? pigimatid ja kleepsud? Ukseluku vastused? Pole väga tihti kokku puutunud ära roostetanud kaitsmekarbi kinnitusega teine nutune koht kapotiall Polegi seestpoolt ära roostetanud nagu paljudel. Hunnik lisajuhtmeid ja releesid automaattulede tarvis Põhi hakkab looma, kahju et enne pesu pilte ei teinud, nagu oleks musta mastiksiga kaetud. 2 päeva jällegi kõva pesu. Pesin jällegi teada tuntud kohtadest roostet välja Nüüd enam ei saagi õelda rooste puudub täielikult :D
-
BMW 316i (m20b25) kupee '88 - xhenrix
Kuidas saab tugilaager viltu minna?? Viga ilmselt selles, et pannid kardaani valesti kokku.
-
316i kupee '89 - eix22
Ilma katita variandi vähe kasutatud summuti sain selle auto alt... Mootor maha Ja saigi täitsa paljaks kakutud jälle järgmine auto....
-
318i Cabrio '92 - Leks
Kus ja kellele sellist nahatamist tehti ?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Sellel on juba uus omanik põhimõtteliselt, hetkel peaks järgisõit toimuma
-
M: 325IX laiendid
Kõik detailid on erinevad.
-
M: 324TD Touring 89a 750.-
Kas mina kakkusin selle ribadeks? Kui mulle pakutakse, siis ostan. Pealegi ostan neid asju selliste hindadega, millistega teie enamus siin foorumis ei ostaks tervet autotki. Sisu praktiliselt perses, saan mõne asja ja kui nägid, siis pakkusin seda tagasi , mida head ma sealt sain ei tea?? Autost rääkides, siis tol korral, mil ma sisu välja rookisin, oli selle auto seisukord selline, et ma poleks seda juppideks isegi võtnud omale, mis korralikust masinast sa räägid? Vahe on ikka suur, kas kakkuda mingi raibe ribadeks, et teised saaksid kasu või rikkuda 20-25a säilinud tehasepill ära oma üüratute jõusoovide pärast. Mõttetu möla ikka.
-
316i '90 - Reino
Põnevaid pilte ka paned oma tegevusest? Neid el luugi laealuseid polstreid pole kusagilt korralikke võtta, alati on midagi viga ja suuremaid vigasi on see , et nahk laseb katte küljest lahti ennast. neid vardaid mul oleks, aga linna ei satu, sirme leiaks ka, perfektseid pole. Vaatan tagantjärgi piltidelt, et kõrvalistujapoolne tagumine koobas isegi suht hea, tavaliselt on enamusel seal augud sees juba.
-
BMW 325ix 1989
Terv, kas tegu selle masinaga
-
316i kupee '89 - eix22
Liivapritsiga ja hiljem traatkettaga üle. Peale happekas, valts tagasi kokku kerehermeetik vahel, siis uuesti happekrunt, hiljem täitekrunt peale. Nüüd vaja uus silikoniriba sinna meisterdada, siis uuesti krunt peale. Eks see porr ole ikkagi, vast mõned aastad on ikka ilus Uksi saab eraldi alati ära vahetada ja ei ole mõtet neid kohe metalli visata, ega nad algusel sellised välja ei näinud. Peale survepesu ja silikoniriba ära kakkumist tuli selline rooste nähtavale. Sellised need uksed on paljudel. Seda autot pole plaanis seismiseks teha, sõitvale autole ei hakka mingeid ideaale ära raiskama, nagu rallivennad, kes otsivad perfektseid ja roosteta uksi-põllesi, et need järgmisel rallil utiiliks sõita
-
316i kupee '89 - eix22
See foorumi album...ei ütle enam midagi....Panen vana hea fotoalbumi abil siia ikka edasi pilte. Kes veel näinud pole, siis kõnealust pildiseeriat näeb siit http://fotoalbum.ee/photos/eix22/sets/1321677 Enamus väiksemamootoriga autodel olen seda katet seespool näinud, materjal tõepoolest pigimati taoline. Originaalis olen soomepapi taolist materjali näinud ainult osaliselt panduna esimese otsa pre facelifti külgmiste pagassikatete küljes. Ega see põll nüüd väga kõver polnud, kui vaja, siis saab neid sirgu küll. Lõpptulemusest pilti polegi, eks kunagi tuleb
-
Alumiinium õõtsa taastamine
e30 aluõõtsa on väga vähe saada ja need vähesedki on läbi šarniiridega. Tutikas maksaks 200e tk umbes ja b-osana seda ei leia. Ei jää ju muud üle, kui taastada.
-
bmw 324 td kütuse probleem
Kui mootor pole korras, siis ei tee seal pumbavahetusega midagi, per*es mootorile pole ju mõtet pista korralikku pumpa ja loota selle kolkimisega hiljem korras ja hea minekuga mootorit. Õhulugeja oli lihtsalt näide bensukate näppimise objektist. Diislil on peale pumba veel muid kohti , millele tähelepanu pöörata, ei ole kohe pumpa mõtet metsa visata, kuigi enamasti on need pumbad suht otsas.
-
316i kupee '89 - eix22
Ma ei tea, logisin välja ja mul näitab ikka kõiki pilte, ilmselt on need arvuti mälus juba. Kas ühtegi pisipildina pandud pilti ei näe või selle teise postituse pisipilte ei näe? Pedaal maksis üle 10e ikka vist. NB! oma fotoalbumist oskan siia ikka pilte lisada , samuti foorumi albumist. Ei taha lehekülgi kilomeetrite pikkusteks teha, seega otsustasin foorumi pilipiltide kasuks.
-
316i kupee '89 - eix22
Täiesti pe*rses, see foorum hakkab lihtsalt oma seadete ja olemuse pärast koppa ette viskama. Nägin vähemalt 2 tundi vaeva ja raiskasin aega, et seda piltide kogust siia üles laadida ja linkidena siia toppida ühekaupa, ma ei saa aru milles asi?????? Minul need pildid on hetkel ees, albumisse minnes näitab 0 pilti....
-
Ei tea, ise vähemalt kahte näppimata autot näinud, mis tehase seades veel ja käivituvad poolest pöördest ja kõik on ok. Arvad, et kui see pump mõne teise autopeale panna, siis peaks seda kohe näppima hakkama, sest ta oli tehaseseades ja uus auto (teine sama vana auto) vajab rohkem kütust ja seda kaaane peale löömise teel? Ma pole diisli spets ega üleüldse mootorispets, nii et ei pea midagi tõsiselt võtma mu jutus...
-
316i kupee '89 - eix22
Sellisest kohast sai see auto omale koju siis tassitud. Uus käigukanginupp, tankimistoru kumm ja defektiga pagassi ja salongi vaheseinakate on sellele autole Põll sai sirgu aetud, liivapritsitud , krunditudja möllatud.. sama asi uste aluäärtega, tutikaid uksi ei jaksaks osta kuupalga eest, kasutatuid pole eriti korralikuna võtta ja pealegi töötavad need ülekäidud uksed kindlasti aastaid, enne kui rebane jälle võimust võtab. Siin vähe rohkem sellest aeganõudvast tegevusest.
-
KUi vana pump töötab, auto käivitub normaalselt igal ajal, siis peaks nagu töötama see? Kolgid niikaua kuniks kõik tundub ok olevat Pakun välja, et neid näppimata asju e30 puhul liigub väga harva, olgu selleks pump, õhulugeja või terve auto, kõigel on kallal käidud alati. minul võttis algselt 7.6 sajale, mis tundus palju olevat, proovisin ja timmisin ka erinevaid asju, hakkas rohkem võtma, 9-10 sajale. Sain näppimata aju, mille järgi vaatasin tehase seade järgi ja kruvisin omal ka tagasi. Viimased arvutused näitavad jälle 7.6 sajale. Samas on atm kastiga ,kont uhas , lühikesed otsad, et see 9-10 ongi ehk normaalne 15 sajale kindlasti pole normaalne, kudias selle tulemuse said? Panid 15 liitrit tühja paaki ja said 100km sõita? Kuskil miskit ei leki?
-
Minuteada kolgitakse kaant juba kulunud pumbaga, normaalse töökorras asja kaant ei kolgita, kütust ja pööret regullitakse ajust. Ma pole veel mitte ühtegi kolgitud/näpitud varianti näinud, mis töötaks perfektselt , võtaks normaalselt kütust ja läheks normaalselt edasi. Miski nendest kolmest on alati puudu. Mulle tundus samuti algul, et võtab palju kütust, peale näppimist tundus kõik parem , aga siiski see tundus, reaalis nutan seda küttekulu taga nüüd, mis oli enne näppimist.
-
M: Alpina originaal 16 tolli veljed
Millistel alpinatel on ventiil kapsli all?
-
316i Touring 91 - Riho
Ikka e39 ka truuks jäänud, mäletan et kunagi oli mingi avarii ja mahakandmisele...
-
316i kupee '89 - eix22
Ei ole see mingi hädaabi, väga turvaline on .Sellega poleks midagi juhtunud, kui see varem kõveraks poleks läinud ja see kuidas kõveraks läks, see sai juba pikalt lahti seletatud. Kõiki asju pesen nn mootoripesuvedelikuga. Reaalselt on asja nimi lihtsalt leotuspesu ja mõeldud mootoripesuks, pigipesuks jne. Tegu õige autopesula kange kraamiga, mitte bensuka juraga. Täna pesin sellega auto põhja terve päeva + eile pool päeva. Mul pole see kunagi midagi ära rikkunud, pesen sellega kõike, isegi istmeid. Eks pildil see vaip ikka hea, päriselus siiski suht kulunud ja pleekinud juba, puhtaks läks ta küll, aga tutikat asja ei saanud. Mhh, ükski viimane pill pole valget värvi olnud, mis soomest on toodud?