Kõik, mis eix22 postitas
-
316i kupee '89 - eix22
Laadisin mõned üles, õige järjestuse mõttes topin nad aktiivselt siia. Pilte nagunii üles laaditud vähem ,kui reaalselt klõbistatud ,seega vähem pilte, vähem roostet Neid enam nagunii väga palju tulemas pole, las siis olla suurem ports pilte kellegil keretöödest ka Natuke sai kraabitud ja plekki liigutatud, polegi nagu hullu. Aga siis võtsin kruvika paremasse kätte ja asi läks hullemaks Ei jäänud muud üle kui suurem osa roostest plekki lihtsalt välja lõigata..... .....ja siis tüki haaval uut nurka tegema hakata Nurgatüki serv koosneb keevitusest, millest sai üritatud uus tiiva alumine otsa välja voolida Seest sai kõik üle täristatud jooksvalt
-
M: 325 126kw+chip 87a
See on ju facelifti mootor, ehk 125kw?
-
Lobamokkade rubriik
äkki tõi Tanel talle pre facelifit stangesi??
-
316i kupee '89 - eix22
Oh ära sa parem räägi, selline masekas juba peal nendest keretöödest. Algselt arvasin ,et saan nelja päevaga tehtud ( :D ) Nüüd on tohutult töötunde pandud hakkama ,kohti aina leian ja leian, mõned kohad on ikka eriti müstilised. Karpidest ülespoole on kõik hea (kaasa arvatud karbid, mis nüüdseks paljaks tehtud) Põhja all on ikka niipalju jama, hoolimata sellest, et kusagilt läbi ei oleks sadanud veel jne. Kõikide kinnituste ümber,all ja vahel on rooste, kruvika jõuaks võibolla isegi läbi suruda,igasugu liitekohad jms... Eelmine nädal plaanisin valmis saada, hea kui suurte pingutustega see sel nädalalgi õnnestub. Ma ei tea kas viitsibki siia pilte lisada, algselt sai piltidega liiale mindud, kuna arvasin, et roostet ju pole palju ja seega pilte ka ei tule palju Kui on huvi rahval, siis võin pilte üles laadida.
-
Lobamokkade rubriik
Kere tegemise kohapealt ei taha ilmselt pikka aega näha lähedalt selle tegemist (roostet võin huvilistele näidata ) Algselt suht hea kerena tundunud osutub lõplikus perspektiivis ikka parajaks raipeks. Kas on tõesti minuga siin nii läinud selle autohunniku otsas olles või tõesti ei võeta neid keretöid nii põhjaliku pilguga... Selle põhja korea kohta selline nali, et mul töökaaslane ka suht jäärapäine pujään ja temale ma pidevalt iga asja peale õelnud, et põhja koreas oleks sind selle eest maha lastud Nii et mind oleks ka selle eest seal ammu maha lastud... Esiteks ma ei viitsiks iialgi käia sõjaväes 12a ja suure juhi surm ka mulle pisaraid silma ei tooks, seega oleks mahalaskmine garanteeritud. Ja muidugi 100 muud asja veel, mis seal keelatud või kohustuslik. Sünnid ilma orjana ja selleks koolitatakse sind väiksest peale, seega on ainuke tõekspidamine riiki teenida, käskudele ja seadustele alluda, teisi ilma süümepiinadeta vabalt maha nottida jne. See on lahe elu.
-
M: Bmw 318 92a. Kabriolet
Sellise auto puhul töesti kasulikum tervikuna äri, aga kui ümber mötled, siis tead mida minulgi vaja läheb
-
Lobamokkade rubriik
Nagu näha ja arusaada, siis Metal on juba vastavad treeningud/koolitused/mõjutused läbinud Seda on paljudest poolehoidjatest kohe aru saada ja see toob muige näole...Eks huvid ja hobid on erinevad, mulle meeldib nende plekikärakatega tegeleda, mõnele on suureks huviks ja hobiks relvad ja tapmine ning sellealane koolitus ja treening.Ei vaidle vastu, et riigi julgeolek ja kaitse on vajalik, aga neid niisama huvilisi on piisavalt palju ja ma ei näe sellisel rangel kohustusel mõtet, millega seod end praktiliselt kohe kui siia ilma sünnid. Kodaniku vabadus puudub täielikult, see riik teeb kõik selleks, et oma elanikkond läbi trukkida lahedate seaduste ja kohustustega. Kusjuures tol ajal, kui mind sõtta kutsuti, ei olnud mul aimugi, milleks selline asutus ja organisatsioon üldse loodud ja miks sinna inimesed minema peavad. Polnud aimugi, et lähed sinna ennast tapjaks treenima, kus vaimselt ja füüsiliselt su ajud ja keha "läbi tõmmatakse" Õnneks avastati mu juures paar defekti ja defektsed asjad praagitakse alati normaalsete juurest välja Mõnele pakub kindlasti see jutt siin nalja või kõva vastuolu, aga vaba rubriik ja ei näe probleemi.
-
M: E30, E36, E28, 2002 turbo klaasplastist valmistatud keredetailid
OK, arvasin et luugispoileri üllatus on
-
P: bensupaagi paisukas
Ära unusta siis kruvikat kätte võtta peale pesu Nagunii läheb sul keretöödeks ju.
-
M: E30, E36, E28, 2002 turbo klaasplastist valmistatud keredetailid
Kas said kusagilt originaali ,mille järgi vorm teha, või leiutasid ise miskit põnevat?
-
Lobamokkade rubriik
No juhtmestiku väljavõtmine on kõige lihtsam selle asja juures. Õnneks ma ei tegele selliste "sõjaliste lollustega" ja ei oleks nõus selle riigi eest surema ka...
-
Lobamokkade rubriik
Tee ise, jäta üks autodest seisma ja vaikselt hakka nokkima vabal ajal.
-
99% kindel, et kinnitustel kõigil mäda kallal,ülemine paagi oma kõige pehmem ja kukub ära varsti, pese koopad pesuriga ära, siis vaatame edasi
-
Lobamokkade rubriik
Ma olen mitu aastat väikseid panuseid teinud Erx, kaugel keretööd on? Võin sulle tulla uusi põnevaid roostekohti näitama...Enda auto keretööde saaga ei lõpegi vist ära, täiesti müstilised kohad on roostes.
-
See on paagi ventilatsiooniga seotud ja eest taha tuleva ventilatsiooni toruga, mis laseb läbi söefiltri kütuseaurusi tagasi. Ise tegutsen ka hetkel sellest probleemses koopas, seal alati kõik kinnitused ära mädanenud ka, lisaks sellele plekile.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Siis peab ootama veel ja varsti ise ka vaatama minema.
-
316i 1993.11.16 - Metalheart
Toprun
-
BMW 316i (M42B18) '89 - siimp
Minu vastus polnud jällegu sulle ,vaid üleüldiselt neile, kes harrastavad ühte ratast + viies käik...
-
BMW 316i (M42B18) '89 - siimp
Arvestage seda, et selline teguviis on diffri surm,kui seda ühe ratta kaupa teete. Kui mõlemad maast lennus, siis pole probleemi.
-
Lobamokkade rubriik
jäta veel alles, kui ruumi on, mul oleks mõningaid jubinaid vaja m40 motole, või ärid kogu mootori ära, jääbki karter ka siis tagavaraks.
-
316i kupee '89 - eix22
Võimalik, et jätan selle toru hetkel vahetamata, see läbi mädanemine võtaks ilmselt ikka 10a aega sellel.Tulistan mõlemast otsast liivapritsiga sisse. Õnneks on sellel kerel enamus neid kruve korras, kuhu plastikmutrid käivad, sellega on õnnistatud selle kere puhul, enamasti murduvad need ära. Need mis on katki, need panen uued, taga koopas on üks pleki kinnitus kruvi uus keevitatud. Plaanin ka neid kinnitusi uuena osta, see küll jama kui on musta värvi, aga paljud asjad on aastatega muutunud. Mis ta ikka hea, tehasesäilinu vastu ei saa vist ükski.
-
Lobamokkade rubriik
osta uuena, kasutatuna pole väga mõtet loota sellist asja. Või uuri saue bemmi lammarist, seal ehk 10a seisnud ja saad enam vähem variandis.
-
316i kupee '89 - eix22
Suht tüüpkoht e30`l, eriti touringutel. Algselt oli mastiks peal ja lihtsalt suur pragu mastiksis. Juhipoolsele surusin ikka õige mitu auku sisse, mis sai suureks urgitsetud Seega vana välja ja uus paks plekk asemele, keevituse mahakäiamisele ja siledale pinnale nendes kohtades väga ei panusta. Lisaks tuli eile suur üllatus siin pildil osaliselt paistva tala suhtes, kust lükkasin ka kruvika läbi teisel pool auke sisse ei jõudnud suruda ,aga vahetasin ka selle tugevalt roostes tüki ära ikkagi. Taldrikud ise jäid kahjuks roostesed, need lasen pritsiga puhtaks. Vrakkide küljest pole korralikke võtta ja uuena tellides läheb liiga kaua aega ja mul juba liiga kiire nende keretöödega. Koopas sai ka pisut tehtud, bensutoru kinnitus üle keevitatud ja tugevamaks tehtud. Seal koopas teha terve päev, natuke ülevalt benaluugi ümbert ja need kinnitused. Ei näe hetkel mõtet tervet koobast välja vahetada selle paari koha pärast. Suuremaks probleemiks on on see toru, kust õhutusvoolikud koopast bensupaagini jooksevad. Otste rooste pole probleem, aga see on seest suht roostes ja seda ei saa kuidagi puhtaks ka küürida sealt. Aitaks ainult uue toru väänamine sinna. Varuosa autodelt ei saa seda nagunii ja uuena on ka ENDED See toru sees olev rooste ei lase hiljem öösiti magada äkki Lisaks pilt ruumipuudusest, rekka ronib ka täiega selga...
-
316i kupee '89 - eix22
Enneaegne up jälle ja ei näe sel saagal veel lõppu Mingi aeg tagasi ütlesin sealsele "ülemusele" et vast 2 keevituskorda on veel, siis liivaprits ja krunt ja ongi valmis. Nüüdseks olen teinud 5 päeva ja isegi praegu ei julge õelda, et 2 keevituspäeva on veel. See on ikka uskumatu, kuidas roostet ja auke tuleb kruvikaga möllates. Seda rooste puudub juttu ei viitsi enam ühestkist teemast lugeda, see repliik on ennast ammendanud vastupidises mõttes. Tiivad valmis Teine pool oli väikese roostega, aga läksin sama rada nagu selle poolegagi. Loodan ,et varem krunditud pinnast miskit kasu ka on See siis üks "vähestest" roostekohtadest, mida nägin kohe peale laiali võtmist. Siin ilmselt alla lastud krundist niipalju kasu polnud. Praoga silikoni all peitus juba kerge pruun vine. Ei hakanud seda küll veel lammutama, vaid lasin keevitusega julmalt üle, peale selle ülevalt paistva vine ei olnud ei salongis ega koopas veel miskit näha. Enamasti on see rooste juba salongis väljas, kuna lansekad ju liiguvad.
-
324Td tahhomeeri paigaldus
Kas muidu on peal ikka elektriline pump? Kui temp seier enne töötas ja uuega ei tööta, siis viga kas temp näidikus või kogu kellaplokis. Tahhoka signaal peaks juhtajust tulema.