Hüppa postitusse
  • 0

P: bensupaagi paisukas


-Kaido-

Küsimus

Tervist!

  Hakkan siis laiemat üldsust jälle oma lollide küsimuste ja mõtetega tüütama. Nimelt siis vaikselt ikka eemaldan auto küljest erinevaid detaile ning jõudsin omadega tagumise rattakoopani kus asetseb ka bensiinipaagi paisupaak. Enamvähem isegi tajun milleks ta vajalik on, aga tahaks siis teada kas teda kuhugi nihutada ka saaks- sealt rattakoopast minema? Olen E36 üsna lademetes lammutanud, millel pole sellist paaki täheldanud ( muidugi e36 ena bensiinipaak on plastikust).

  Selline mõte tekkis tänu lammutamisele kuna see katteplekk oli läbi mädanud, see vahe kus torud lähevad, üleni turbamulda täis :huh: Kruvikaga sain sealt päris suures koguses mastiksit ka kätte, kardan et vaja sealt ka roostet välja lõigata. Üsna jubedalt on muud sodi ka korjanud sinna paisuka ümber ja voolikud kõik ära mädandanud.

 

MjI2MV9w.png

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 8 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

See on paagi ventilatsiooniga seotud ja eest taha tuleva ventilatsiooni toruga, mis laseb läbi söefiltri kütuseaurusi tagasi.

Ise tegutsen ka hetkel sellest probleemses koopas, seal alati kõik kinnitused ära mädanenud ka, lisaks sellele plekile.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Mul isegi kinnitused timmis, plekiosa ainult kohati roostes ja need ventilatsiooni voolikud kutud. Aga eks ma veel mõtlen, mida üldse sealse elustikuga ette võtta. Samas tahaks säilitada originaal lahendust, aga kuna tahestahtmata ma liigun ka kruusateedel, siis hakkaks see plekijura jällegi kruusatolmu kaastoimel niiskust koguma mis omakorda viib teada juba milleni...

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kruvikas koguaeg käes olnud ja igaltpoolt temaga uudistatud. Kruvide kohad on isegi enamvähem, ainult kerge rooste peal, aga mujalt on olukord üsna nutune. See tuulutuse voolik mis nn riidega kaetud on nii ära mädanud ja niiskust täis olnud, et rattakoobas on mastiksi alt ka mäda.  Hakkan järjest rohkem mõtlema selles suunas, et terve koobas lasta välja vahetada- säästaks raha ja närve.

Pilte ma kahjuks täna sheerida ei saa, sest võtsin Tartust digika laadija asemel kogemata peegelkaamera oma kaasa ning pole millegagi akut laadida.

Aga sellegipoolest suured tänud kõigile kes nõu ja jõuga abiks olnud! :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus