Kõik, mis Aaro postitas
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Auto on ilus ja proovi teda ikka heas korras hoida. Vibrat võib ka näiteks muhk rehvil põhjustada. Mis lisaks Hiisi või Hiie igas postituses mulle meeldib on stiil, kuidas on võimalik eesti keelt nii valesti kirjutada.
-
m20 Kolm erinevat kaant
Hea kui saaksid lisada ka inglise keelse teksti mida sa tõlkisid. See mis hetkel seal, on paras purdru ja kapsad.
-
O: Köie konks ette
Tuleb nõustuda, originaalis sobib veel E24 oma. Aga nagu Eix ütles, vägisi saab sisse ikka
-
O: Köie konks ette
Vähemalt E36 ja E46 konksud sobivad samuti. Ehk abiks otsimisel.
-
Bensiinipump undab.
Veel uitmõte, kas uus paak alt vigastatud ei ole? Äkki on pumba kohapealt mõlkis ja pumba filter on tugevalt vastu paagi põhja ning pump ei saa korralikult bensiini kätte ning töötab raskes reziimis.
-
Bensiinipump undab.
No proovi siis lahtise tankimise korgiga, kas siis pumba töös on mingeid muutusi.
-
Bensiinipump undab.
Midagi on ju umbes. Kas tagasivool paaki ei ole ummistatud? Puhu kasvõi kopsujõuga tagasivoolu voolikusse (suunaga siis õhk paagi poole), kas jõuad puhuda või mitte?
-
Bensiinipump undab.
Kõik voolikud said ikka oma kohale õieti tagasi? Tagasivool takistatud ei ole kuidagi?
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Sobib, sobib.
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
E30 pealt getrag 260 on väikse flantsiga. Ainult flantsi ümber tõstmise vaev. Läbitud teema omal.
-
BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
et siis kas saab samaväärse või korraliku? 200 on selgelt palju küsitud arvestades mootori hindasid.
-
O: typ 188 diffri
Ikka veel otsin. Pakkuge julgelt.
-
M:E30 jupid
Küsin ka siis, mis differ see müüa on? Nägin oo7 küsis sama asja mida isegi tahtsin teada. Kas diffri info on salajane, et PS-id seda? PS-i siis mulle ka juba palun.
-
O: typ 188 diffri
Ostan korraliku TYP 188 diffri E30-nele. Võib olla ilma kaaneta aga sisu peab olema korralik tihe ja ilma loksuta. Ülekanne 3,46 või 3,26. Pakkumised siia või PS. Olen välismaal ja tel. numbrit ei anna.
-
m: e30 kupee osadeks
No ei tule postkasti kaudu hindasid. Või tahad eesti postiga hinda saata?
-
Mootorite kaal?
http://bmwfans.info on kaalud juures, klõpsi aga vajalik mootor lahti
-
M:käigukangi nupp
Oi kui palju on asju mis on veel väiksemad ja maksavad kordades rohkem.
-
Võtmetoorikud e30-le
5,90 eur ja tasuta saatmine eestisse. http://www.ebay.com/itm/BMW-SERIES-3-5-7-M3-M5-E30-E24-E28-BLANK-KEY-/160664839260?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item25685ee45c&vxp=mtr Mis muidugi ei tähenda, et peab odavamalt ostma.
-
M: E30 kiiresõidu esisilla kmpl.
Müüakse ju komplekti vaevalt et jupitama hakatakse.
-
BMW 316i (1.8IS) '89 - Matuuu
Selge, ma just mõtlesin kas aerosool või mingi muu lahendus värvi peale kandmiseks. Ise kardan just, et aerosool tolmutab hirmsasti ja rikub salongi, kõike ju ei ole võimalik 100% kinni katta. Aga väga hea on sinul jäänud, tuleks omalgi ette võtta.
-
BMW 316i (1.8IS) '89 - Matuuu
Mis asjaga sa lage värvisid?
-
Bena pumba relee
Ühendatud on nad ju läbi relee. Kui ma relee välja võtan ja sildan 30 ja 87B siis ei ole nad ühendatud.
-
Bena pumba relee
Leidsin oma pdf materjalidest õpetuse. Lisan ka siia, et teistel kellel vaja saavad kätte. Kontrollimine multimeetriga: süüde sees mõõta voolu pin 15 ja mass - peab olema aku vool süüde väljas mõõta takistust pin 31 ja mass starterit andes pin 50 ja mass - peab olema aku vool Mis muidugi huvitav, Bentley annab õpetuses, et tuleb pumpa kontrollides sillata 30 ja 87B mis minu autol ei teinud piuksugi ja skeemi vaadates nagu ei tohiks tehagi, kuna pump ei saa voolu. Kas olen õieti aru saanud? Ülejäänud kontrolli tegin läbi, ning kõik funkab, seega läbi relee. Homme peaks uue relee kätte saama siis selgub aga alles tõeline tõde.
-
Bena pumba relee
Tundub loogiline, ehk kellegil veel midagi lisada? Kas kinnitada või ümber lükata. Sillatud releega ei ole vist eriti arukas ringi sõita?
-
Bena pumba relee
Pump ei hakka tööle koos releega. Sildasin 30 ja 87 omavahel, ning pump hakkas tööle ja auto käivitus. Siit ka küsimus, kuidas kontrollida relee korrasolekut. Nagu ma aru olen saanud võib läbi olla ka pearelee nn. DME relee, kuidas teha kindlaks kumb neist on küpse. Või siis viga mujalt juba edasi otsida, ning releed välistada. Pumba relee on selline 7 pinniga : http://www.turnermotorsport.com/p-19418-13631714195-bmw-part.aspx Suht kallis detail, et lampi ostma hakata, enne kui pole kindel, tema mitte korrasolekus. Kas kuskile voolu peale lasta, ja klõpse kuulata või midagi? Ei ole võimalik, "laenata" korras releesid.