Pump ei hakka tööle koos releega. Sildasin 30 ja 87 omavahel, ning pump hakkas tööle ja auto käivitus. Siit ka küsimus, kuidas kontrollida relee korrasolekut. Nagu ma aru olen saanud võib läbi olla ka pearelee nn. DME relee, kuidas teha kindlaks kumb neist on küpse. Või siis viga mujalt juba edasi otsida, ning releed välistada.
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Küsimus
Aaro
Pump ei hakka tööle koos releega. Sildasin 30 ja 87 omavahel, ning pump hakkas tööle ja auto käivitus. Siit ka küsimus, kuidas kontrollida relee korrasolekut. Nagu ma aru olen saanud võib läbi olla ka pearelee nn. DME relee, kuidas teha kindlaks kumb neist on küpse. Või siis viga mujalt juba edasi otsida, ning releed välistada.
Pumba relee on selline 7 pinniga : http://www.turnermotorsport.com/p-19418-13631714195-bmw-part.aspx
Suht kallis detail, et lampi ostma hakata, enne kui pole kindel, tema mitte korrasolekus. Kas kuskile voolu peale lasta, ja klõpse kuulata või midagi?
Ei ole võimalik, "laenata" korras releesid.
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel
Sellele küsimusele on 8 vastust
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse