Kõik, mis Aaro postitas
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Vanad asjad on ehitatud kestma, kas just igavesti aga ikka rohkem kui see uuem kräpp. (suvel ostsin uue läpaka, just käis garantii remondis, vana 10 aastat tagasi ostetud läpakas mängib siiani). Kaotame mugavuses aga võidame vastupidavuses ja tehnika lihtsuses, mida suuresti saab ka kodus parandatud.
-
316i 141kw kupee '91 - TenZki
Mehed, mis kaanest te siin räägite, terve differ on ju vale. Panete diffri ainult kaanega silla külge rippuma või?
-
316i 141kw kupee '91 - TenZki
E34 sobib ikka aga ainult alguse aastate oma, millel on pealtpoolt kinnitused. Sellega pole sul ilma suurt ümberehitust tegemata küll midagi teha. Võib muidugi ankru kivina kasutada.
-
bmw e30 kupee avatavad tagaaknad müüdud
Eix tegu ju võrreldamatute asjadega. Nendele akendele siin, maksimumi taga ajades võiks kere tihendid uued võtta, vanad ehk ära surnud ja kõvaks läinud. Pesurikomplektid aga on hunnik mõistatust. Ise lugesid mis olukorras need konkreetsed olid. Eks muidugi igaüks hindab mingi lisa väärtust ka erinevalt, mis mõne jaoks kuld on teise jaoks täitsa väärtusetu asi. Mina nüüd lõpetan Endo teema solkimise, kui endal juba olemas ei oleks, siis võtaks need aknad ligi.
-
Võtan hinnad siinse foorumi populaarse varuosa tarnija lehelt H2.ee klaas vasak 201,31 klaas parem 201,31 kere tihend 2 x 31,90 hinged 2 x 52,48 kokku 571,38 pisemat pudi padi ei hakka välja otsima. Samuti hingede katted tuleb leida kasutatuna, mis ei ole mitte kerge töö ja ei ole nad ka odavad.
-
Sel juhul on ju hind küll hea.
-
Kas on komplektsed ja tihendid ka kaasas?
-
325e 11/1986 - kuri
Mina suvel leidsin garaazist kunagi statoilist ostetud musta mõgina, mida lapiga plast detailidele peale kanda. Meenutab nagu vaha aga on paksem ja musta värvi. Kenasti sisse hõõruda ja jääb üllatavalt värske tulem. Enne suvist kokkutulekut tegin samuti õhutusrestid, peeglid ja tagumise numbrialuse sellega mustaks. Peale mitmeid pesusid maha veel ei tulnud. Võin muidugi eksida aga mälu järgi oli selline toode:
-
Kes, kus ja keda nägi
Täpselt, Eix võtame kasvõi need vent. akna hinge katted. Uuena nad olid vast 1 euro kanti kui sedagi. Enam ei võlu neid uusi kuskilt välja ja kasutatuna on hind vähemalt 10 korrutatud. Hakkavad järjest ka kunagi OEM jaoks toodetud jupid otsa saama ning näete kuidas hinnad vähikäiku tegema hakkavad, vastupidisele arvamusele, et vana ja odav.
- Lobamokkade rubriik
-
316 '90 sedaan - Midaasja
No kruvikaga sorkides saab ainult ajutise ereka, laske kandvate kohtade pealt ja nurgatagustest liivapritsiga üle ja näete kui kuivatupaber teie masin on. Enda masin ideaalis ka ohh pole viga, torkima ei julge veel hakatagi, pudiseb üldse laiali. Arvestades kes "Midaasja" auto kallal nokitseb siis on loota kobedat tulemust.
-
Lobamokkade rubriik
Margo, minu käes oli kunagi au omada Jeep grand cherokeed, sama mootoriga 5,4 bensiin ja automaat kast. Ameeriklaste elekter oi jumal, minu üksikud hallid karvad peas said hulga kaaslasi. Esimene sõit selle masinaga, mida vittu, see ei ole võimalik, lainetab kui jube. Harjub ära, eriti kui veel nupust lased tava kasti reziimi välja ja läheb spordi peale. Ma kunagi peale väsitavat tööpäeva ja vaimult vihasena foori taga kiirendasin mersuga võidu sellega, tegu oli mingi uuema asjaga, pähe sain muidugi aga rsk kus läks nagu elajas, 4 x vedu ja vääne. Ütleme nii, et häbi küll ei tundnud aga pole selle foorumi jutt.
-
Kes, kus ja keda nägi
Lisade koha pealt ma arvan võin ka sõna võtta, ise ma ei tea mis ja kui palju sellel mustal peal neid on aga endale olen ahnitsenud (vahi ahnepätsi eks) 99% lisadest mis E30 pandi, puudu on vaid suurematest esitulede puhastus ja konditsioneer. Ja oma rahakoti kurvastuseks võin mainida, et ainult juba lisad kisuvad sinna 3-4K juurde. Selle hinna hulka ei kuulu muidugi; oo7 sulle täiesti tundmatu; nakamichi tehnika.
-
O: R6 kupee sise polstrid
Selge, siis väike korrektsioon ja palun pakkuda komplektina peale esimest facelifti kuni tootmise lõpuni. Eixi pakkumise jõustumisel siis ka ainult tagumisi, hetkel vist asi siiski veel lahtine.
-
O: R6 kupee sise polstrid
Ostan kupee, või 2 ukselise sedaani, kuidas kellegile meeldib ukse- ja tagumisi külje polstreid/paneele. Tingimuseks on, et oleksid esimesed kui tagumised ühe komplekti omad, ehk polstri keskel olevad kangad klapiksid. Eraldi pakkudes huvitab ainult R6 83-85 anthrazit (malelaua muster (võin ka aastatega eksida)) kupee tagumised paneelid. Muidu aga ainult komplektina. Ideaalis facelift masinalt aga komplektina pakkumised vaatan kõik üle. Kanga tooniks palun anthrazit või pruun (nutria?), teised toonid ei paku huvi. Pakkumised sõnumina.
-
O:fl kupeele karbikatted ja katuseluugi
Internetis müües on pildid olulised, eriti veel kasutatud kaupa müües.
-
M: M Tech II esitange lisa
Kõik mis pildil kaasa?
-
M: e30 M50B25 Touring
Ma olen ikka mõtelnud, et mis jubedusega isa-ema on hakkama saanud ja lapsele sellise nime pannud, et ta ei julge seda isegi avalikus foorumis kasutada. Helistan kuulutuse peale ja: Tere, kas vrum vrum kuuleb? Foorumi nick olgu mis on aga kui kuulutad, siis Lugupidamisega vrum vrum või miski muu on nojah....
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
BMW auto telefon. Aga minu andmetel neid tehasest E30-se küll ei pandud. Olid 5-6-7 seeria lisavarustus. Aga muidugi targemad võivad parandada.
-
Lobamokkade rubriik
Gaasiklapi trossi pead võtma alguse aja 325i E36 küljest. On täiesti vahetatav, otsad on samad. Muu süsteem jääb kõik E30 oma.
-
M: E30 touring-coupe driftiauto kmpl kere puuriga
Täpselt, antud masin kupeeks ei liigitu mitte ühestki otsast. http://www.wisegeek.org/what-is-the-difference-between-a-coupe-and-a-sedan.htm
-
316 '86 - Sören
kardaan on moodsas eesti keeles garaan.
-
Lobamokkade rubriik
Markus, ma muidugi ei tea aga kuidas sa selle värgi panid noh kuidas siis seda nimetada sõidu suunda hoidma? Jäik selfi pulk peaks ju tilbendama autoga koos. Aga lahe video ja hea sõit!
-
M: E30 touring-coupe driftiauto kmpl kere puuriga
Äkki natuke rohkem selgitust sellise keretüübi kohta?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Huvitavad islamistide palvevaibad ees põrandal.