Kõik, mis Chulo postitas
-
316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo
Haha, siis peaks välja kolima jah. Praegu juba suht viimase vindi peale asja keeranud. Õnneks olen kodus ka üht-teist liigutanud ja ostnud, muidu nii libedalt need asjad poleks läinud. Eix, kui ma sellise sõrmusega põlvele laskuks, siis löödaks mind selle sama koha peal lahtise käega nokki.😀
-
Eix, sina oled e30 positiivne, see on selge. Mul elukaaslane ootab juba 10 aastat kihlasõrmust. Järjest raskem ja raskem on selles valguses neid kulutusi põhjendada. Kust maalt jookseb see piir? See väikeste vidinate summa võib päris muljetavaldavaks kujuneda. Kui Leksi tellimus ka saabub, lisaks kõigele muule, siis on jälle päevaks või paariks tegevust.
-
Veel ühe nurga alt pilti vanadest velgedest. Uutele sai vähe asjalikumad märgid keskele. Ja kui juba unitedisse sattusin, siis tuli veel igasugustesse enam või vähem vajalikesse plastiknikerdistesse investeerida. Haigus on see e30, ma räägin, haigus....
-
Ja sellega seoses, kui kellegi on huvi 5x120 Remotecide vastu, siis õiglase hinna eest annan need ära. Sirgestatud värvitud ja the whole nine yards, ainult kapslid on veel poleerimata. Isegi originaal kapsli poldid ja võti on alles. Pastad ja kettad kapslite poleerimiseks annan kaasa.
-
Veljed jõudsid kohale, homme peaks ka rehvid jõudma. Leiaks nüüd vaid jõudu, et saadud originaal tiivad korda teha ja ära värvida, siis võiks juba vaat'et kevadele vastu minna.
-
318i touring (1.8iS) '91 - Rasmus
Pikema poldi saab alati lühemaks lõigata. Samas on mul kogemus olemas liiga pikkade poltide ja selle tõttu hukka saanud käsipiduri ajami osas.
-
Lobamokkade rubriik
Kui kellegi on plaan hakata velgi soetama suveks, siis kaaluge meie röövkapitalistide toitmise asemel ka internetipoodidest tellimise variante. Avastasin sellise koha: http://www.demon-tweeks.co.uk/performance/wheels-2 Veebruari lõpuni saab kogu tellimuse hinnast 10% veel maha, kui sisestad voucheri koodiga NEWR17. Küsisin ühe kodumaise, siin foorumiski end reklaamiva ettevõtte, pakkumist Calibre Vintage velgedele, mis jäi 690€ kanti. Küsimuse peale, kas hind on lõplik, öeldi, et saab 5% alla teha, kui ka rehvid tellin neilt. Tellisin lõpuks omale veljed Demon Tweeksi lehelt ja sain need koos koju toimetamisega 515€-ga. Võite mulle puid panna, et kodumaist ettevõtmist ei toeta, aga ma ei suudaks endale ligi 175€ hinnavahet andestada.
-
Tagasilla camber ja toe plaadid
Kui pundi kokku ajate, siis endiselt 40€ jooks
-
Head muusikat autosse :)
Viimati kuulasin sellist mussi siis kui fuckparade veel Tartu tänavatel toimus! Hea nostalgia!
-
Auto ei vasta ARKi nõuetele rehvimõõdu pärast
Nii ongi jah, aga samas oleneb kelle juurde satud. Minul oli sellest esimene kord hull jama Sauel, kui arvele tahtsin võtta. siis oli 205/50 R16. Ütles, et kui järgmine kord mittevastavate ratastega tagasi tulen, siis läheb komisjoni. Mootorivahetusest ei hakka rääkimagi. Samas sattusin teisel korral Tallinnas jumala normaalse teenindaja otsa, kes lihtsalt viitas, et 185/60 R15 rehvidega ei pruugi ülevaatuselt läbi saada, kuna kirjade järgi ei tohiks neid all olla. Suurt numbrit ei tehtud. Samas minu järgi oli üks Golf 2 mille rattad koopast välja turritasid ja tollele tüübile viidati et niimodi ta ülevaatust ei läbi, aga oma paprid sai ikka kätte 205/55 on tehase mõõt R15 velgedega, nii et sobib väga hästi.
-
Head muusikat autosse :)
Väheke atmosfäärilist bassimussi!
-
Paremad pidurid e30le
Kui keegi endale alumiiniumist E38 4-kolviga sadulaid soovib, siis mul on pakkuda. Komplekt tutikaid tihendeid ja vahetorusid ka kaasa. Loobusin neist randiga velgede kasuks ja kasutasin ühe kolviga e34 sadulaid ees.
-
BMW 320i kupee (M20B25) - Sannder
E36 juppidega jääb ees järeljooks vale. Osad ütlevad, et juhitavus läheb hukka, teised jälle, et vahet pole. Võta kinni kus see tõde peitub. Mina igal juhul panin taha e46 295mm kettad ja sadulad, ning plekid tegin nii, et e30 keskosadele keevitasin e46 välimise osa külge. Kässari osa jäi kah niimodi e30 originaal. Z4 rummusid läheb ainult vaja.
-
316i 2-ukseline '89 - Allan
Mida rohkem kalli hinnaga e30-neid on müügis seda julgemalt võib enda liikuriga linnavahel liikuda. Teadupoolest toimub igasugune kulude hüvitamise ja mahakandmise arvestamine turuhinna järgi (mis põhimõtteliselt võetakse auto 24 ja muudest portaalidest). Tean isiklikult inimest kes hoidis oma Audi S2 aastaid suhteliselt krõbeda hinnaga müügis just kindlustuse pärast, kui midagi peaks juhtuma. Ja see tasus end ära. Pill sõideti mahakandmisele ja tänu kuulutuse olemasolule suutis ta ära tõestada, et tal oli ostja autole sellise hinna eest olemas. Asi jõudis minuteada isegi peaaegu kohtuni välja. Kahju külla, aga tõenäoliselt on see ainuke meetod kindlustuse käest AUS hind auto eest saada. Eriti veel kui tegu on väga korraliku eksemplariga, sest seda faktorit kindlustused väga ei kipu arvestama.
-
Lobamokkade rubriik
See seadus kehtib ainult nendele autodele, millel on tehasest paigaldatud ainult üht mootorit. Vestlesin hiljuti ühe maanteeameti töötajaga antud teemal, kuna pidin kokku puutuma üpris hiljuti mootori legaliseerimise probleemidega (lugege mu auto teemast). Seaduses järgnevalt kirjeldatud: Sõidukitüübi ühte varianti kuuluvad sõidukid ei tohi erineda vähemalt järgmistes olulistes aspektides:a) kere kuju (näiteks sedaan, luukpära, kupee, kabriolett, universaal, mitmeotstarbeline); jõuallikas:– tööpõhimõte (sädesüüde, kompressioonsüüde, neljataktiline, kahetaktiline);– silindrite arv ja asetus;– võimsuse erinevus rohkem kui 30% (suurim ületab rohkem kui 1,3 kordselt väikseimat);– töömahu erinevus rohkem kui 20% (suurim ületab rohkem kui 1,2 kordselt väikseimat);c) veoteljed (arv, asukoht, ühendusviis);d) juhtteljed (arv ja asukoht). Ehk siis on võimalik ka võimsam mootor panna, kui uus tüübikinnitus tehakse. Sama tehti ka minu autole. Põhimõtteliselt anti mulle mõista, et tegelikult ei ole mingit jõupiiri. Ainukesed piirangud on need, et mootor peab olema sama tootja oma ja auto kandevõime peab peale ümberehitusi vastama istekohtadele ja loomuliukult rida veelk igasuguseid tehnonõuetele vastavusi. Samas tõdes see inimene kellega vestlesin, et tegelikult pole maanteeametis sees ka päris kindlat seisukohta, kuidas antud situatsioonis toimida.
-
Lobamokkade rubriik
Ma mõistan su valu! Mõned päevad tagasi sai töö asjus korra Mustika selveri maa-aluses parklas käidud ja sinna sõitis üks sellise paunaga E36 sisse. Lisaks sellele, et antud paun nägi elurõve välja tegi see kõrvulukustavat lärmi. Näha oli, et pill ikka üldse ei liikunud, aga pöörded lasti ikka piirajani. Vähemalt oli hääl "sport" selle tegevuse juures noh. Kui tahate sellise porriga tegeleda, siis jätke need autod rajale, ärge tulge linnavahele korraliku tööinimese kõrvakuulmist tapma.
-
Lobamokkade rubriik
Kui siin juba tiibadest juttu. kuidas klokkeri esitiivad a-osadega võrreldes on?
-
318i kupee ´88 - Eff
Signa lülitab paagis asuva pumba lihtsalt ahelast välja. Katsetamiseks polegi muud vaja, kui see pistik armatuuri alt üles leida ja see ära sillata. Või siis kapoti alt relee sillara.
-
Ostan camber plaate. Tagumisi
Kahjuks on otsas... teemast võib lugeda.
-
Tagasilla camber ja toe plaadid
Otsas ja otsest plaani juurde teha ei ole. Saate 7 komplekti jagu tahtjaid kokku, siis võib mõelda, muidu pole mõtet. Tundub, et Eestis on juba enamusel need nii kui nii küljes.
-
bbs rs replica/ Japan Racing jr-9
Samas oleks siis ju võinud Calibre Vintage veljed tellida. Need on saada nii 8 kui 9 tolli laiuseid, 16 kui 17 tolli mäbimõõduga ja palju kvaliteetsemad kui dare toodang. Keskmised kapslid on samuti alumiiniumist ja mutter käib keermega velje külge. ET35 nii, et flantsiga mängimiseks oleks kõvasti ruumi. Ise läksin just calibre teed, kuna mul 5x120 ja esiotsa offsett on sellega seoses ca 8mm suurem ja mahubki 205/40 rehviga väga täpselt. püstaku vahele jääb veel mõni mm ruumi ülegi.
-
Laenutaks orignaalmõõdus rattaid.
Jebivad jah, aga oleneb tugevalt sellest, kelle juurde satud. Mina käisin esialgu Sauel, kuna kõik soovitasid, et seal pidavat kõige lebom olema. Võin selle jutu kohe ümber lükata. See vanamees, kes seal letis oli, oli kõige ülbem kukk üldse, kelle otsa ma maanteeametis sattunud olen. See saatis mind kohe seenele, kuna olid 16" rattad all. Ütles, et kui järgmine kord samade ratastega tagasi tulen, siis saadab komisjoni. Hiljem jõudis muidugi mootori ja selle vahetuseni, aga sellel ei hakka pikemalt peatuma, auto teemas juttu sellest. Tallinnas läksin 185/60R15 mõõduga ratastega ja siis ütles mulle maanteameti tööline, et need on vale mõõduga rattad, aga suurt numbrit asjast ei teinud. Hoiatas lihtsalt, et ei pruugi ülevaatuselt läbi saada, kuna lubatud on ainult 205/55R15. Peale mind läks üks golf 2 regimistreerimiseelsele, millel olid rattad liiga suured all. Soovitati esindusest hankida tõend, et golfile on ka 15" velgesid paigaldatud, ülevaatuse jaoks. Igal juhul numbrid sai ka see vend ette. Minu auto ülevaatamisel vaadati veel mootorikäppasid ja mida kõike veel taskulambiga. Teine töötaja tuli ka veel kõrvale vaatama ja kommenteeris, et kõik jumala õige ju, kuigi sauel saadeti p***e. Ja muide see sama kukk, kes mind Sauel koinis, oli ka Tallinnas tööl sel päeval. Palusin taara abi, et selle jobu otsa ei satuks, kui minu number kutsuti. Tundub, et lotomänguga tegu.
-
Lobamokkade rubriik
Ilma rullimata koopasse ei mahu kindlasti. Mul taga 205/50 R16xJ8 ET16 ja käib vastu.
-
325i (m50b25) '86 - Aarovt
Seda sinist volli küll Hydroscandist ei saa. On erinevate mõõtudega 90 kraadised ja 45 kraadised nurgad ning meetrised silikoonlõdvikud, aga see on ka kõik. Seal peaks originaalis 2 painet olema. http://www.ebay.de/itm/Silicone-Radiator-Coolant-Hose-Kit-BMW-E34-525I-525IX-M50B25-Engine-1991-1995-D-/351682881379?hash=item51e1eee763:g:pBIAAOSw2s1U0J1b
- Head muusikat autosse :)