Kõik, mis harcore postitas
-
Kes, kus ja keda nägi
Eliise22 rullikas seisis vana-pärnu olerexsis.
-
Lobamokkade rubriik
Käisin täna raunexsis ja uurisin taga paneeli hinda ja see maksis tiba üle 400euri. Kas kusagilt saab veel odavamalt?
-
O: e30 mõningaid asju
Ostan siis neid asju: Nn IS lisa Mustad ukse polstrid Elektri akna mootorit Esi põlle sirget vaja või siis m tech 2
-
O:e30 FL 3000 euri
pakuge bensakaid FL :318,320,325 manuaal kastiga sõitvaid ja ülevaatusega pille auto asukoht ei oma tähtsust. Kiiret ostmisega pole vaatan kõik pakkumised üle. Hind 3000 euri 56700583
-
Lobamokkade rubriik
Kas keegi teeb kusagil rullikale uut juhtmestiku ka?
-
Lobamokkade rubriik
@soonikx. Tänud tõstsid motivatsiooni ja alla ei anna jätkan selle rullika edasi ehitamist. Ma leitsin ka keevitaja kes kere ära teeb.
-
Lobamokkade rubriik
Mu rullikal vaja parem tagumine koobas,paremalt poolt mõlemad poolraamid, mootori ruumist vaja teha vasakult poolt vedru kanduri juurest ja esimesed jalgealused nurgad. Tegemist ikka on.
-
Lobamokkade rubriik
Nii küsimus suurele ringile kas mul oleks Odavam korralik kere otsida või see kere lasta ära keevitada?
-
Kes, kus ja keda nägi
-
Kes, kus ja keda nägi
Eile nägin halli touringut pärnu endlateatri juurest läbi sõitmas.
-
Suvine kokkutulek Oore 2017
ägeta olemist ja mõnusat koos viibimist ehk olen ka järgmine aasta tagasi rivis.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
minu kunagine rullikas müüki tulnud http://www.auto24.ee/used/2571980
-
Kes, kus ja keda nägi
paistus seisis üks FL e30 hall sedaan.
-
Kes, kus ja keda nägi
täna nähtud viljandis punast sedaani neiu oli roolis,suunaga kilingi-nõmme poole tuli vastu punane kupee arvan et kasutaja max ja audrus keeras pärnu poole must sedaan arvan et sellega sõitis kasutaja eliise22.
-
m:bmw e30 järele jäänud jupid
tagasilla tala on müüdud.
-
Kes, kus ja keda nägi
kasutaja max oli eile pärnus tallina mnt selveri juures.
-
laepolstrit ei ole kahjuks
-
kapott täitsa alles
-
Suvine kokkutulek Oore 2017
tuleks ka aga hetke seis pole kiita kuna rullikas seisab endiselt talve korteris kui kleepse üle jääb siis võtaksin ka ühe oma rullale
-
Kes, kus ja keda nägi
nägin eile valget e30 pärnu kaubamajaka parklas seismas.
-
M audi 80 b4 1.9 tdi MÜÜDUD
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://soov-ee.postimees.ee/1551487-bmw-e30-25-141kw/details.html see ju siit foorumist pärit?
-
Asjadele võib vahetust ka pakkuda kere tetailide vastu.
-
See on sedaan/kuppe pagasniku luuk millel on ääres roostet ja seal oli küljes antitiib.
-
M audi 80 b4 1.9 tdi MÜÜDUD
on endiselt saadaval ühelt poolt vahetatud pooltelje otsad nii sisemine kui välimine ja esimesed istmed vahetatud audi a6 nahk istmete vastu.