Kõik, mis RaidoM postitas
-
Head muusikat autosse :)
Nende paari väljatoodud videode järgi ei maksa küll inimesi lahterdada. Kuulan enam-vähem kõike alates Johny Cash'st, Foo Fighters'st kuni Netsky ja Sigmani välja. Kõik olenevalt tujust. Vahel kuulan Klassikaraadiot ka
-
Head muusikat autosse :)
Hea video, hea laul Suur Cartooni fänn olen ka
-
"Respect Your Elders" kleepsud
Respect your elders - Austa endast vanemaid. Ehk need, kes on nooremad kui auto ei saa seda peale panna
-
Lukku!
Kahjuks liiga stretch minu jaoks. Saada mõned pildid postkasti.
-
M: M50/M20/M40 viskosidur
E36 320i käigukast, 5. käik läks aeg-ajalt külmast peast kärisedes sisse, 10EUR Uueväärne viskosidur, 20EUR
-
Kes, kus ja keda nägi
007 vend tuli Vana-Pääsküla raudteeülesõidul vastu.
-
Lukku!
Veljed huvi ei paku ja kahjuks jääb mustrit natuke väheks. Tahaks rehve, millel vähemalt 5mm.
-
Lukku!
215 võiks ka ilmselt sobida. Saada pilte ja infot postkasti.
-
Lukku!
Ostan heas korras jooksu suverehve pealkirjas nimetatud mõõdus. Vastu võin pakkuda ca 1500km sõitnud Nankang NS-2 rehve mõõduga 195/50/R15
-
Lobamokkade rubriik
-
K: roolilatt
Võimuga roolikardaanil on need mõlema nuudi augud ühesuurused. Võimuta variandil on roolilati poolne auk aga väiksem. Muud vahet ma eriti ei näinud. Pikkus vist ka natuke erines.
-
Lobamokkade rubriik
Kas kellegil vanarauahunnikus katkist/kõverat/kasutut püstakut ei leidu koos rattarummuga, mis veel ühes tükis püsiks? Hea kui Tallinnas kandist.
-
E36 roolilati install DIY
Kas E36 lati paigaldamisel peaksid seibid minema lati alla või peale? Erinevates foorumites kolades olen mõlemat varianti näinud.
-
Lobamokkade rubriik
H2-st saab vist ainult A-osa asju. Tiib ca 220euri tk sealt.
-
Lobamokkade rubriik
Kas kellegil H2-st on plaanis tellida lähiajal? Ühte jublakat oleks vaja ja ei tahaks ühe asja pärast tellimust teha.
-
Lobamokkade rubriik
Vajab "veidike tegemist"
-
O:Liistud ukse/põhjamati äärde jm
Tähtsamad asjad olemas. Väikseid pudinaid veel vaja.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
krt, on jah
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ilus Alpina: http://ww3.autoscout24.de/classified/272771080?fromRecommendation=true
-
Lobamokkade rubriik
see vist: http://bmwfans.info/parts-catalog/E30-2-doors/Europe/320i-M20/L-M/apr1990/browse/vehicle_trim/sealing_cap_plug/#pos_5
-
Kes, kus ja keda nägi
Stanged paistavad küll USA turu omad olevat. Surfboards vms nad ütlevad nende kohta.
-
2016 E30-meet @ Muurame, Finland, more info at post #1
Plaanin ka seal ära käia sel aastal. Liituks ka pundiga.
-
Lobamokkade rubriik
-
Kes, kus ja keda nägi
See IS oli juba laiali. Mootor müüdi vist eraldi siinsamas foorumis maha.
- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus