Hüppa postitusse

zero

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis zero postitas

1. Tihendite vahelt, või kui katuseluuk on, siis äravoolud umbes ehk?
  2. Viimane nädal veel, peale seda rändab kokkuostu.
  3. Lihtsalt enda harimiseks küsin, et millal udukatele plastist klaase ette pandi? Minuteada kõik klaasist ikka.
  4. zero vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    delfis pildid ka üleval....päris nutune seis jah
  5. Touringu tagumine kojamees.
  6. Aku täis ikka?
  7. zero vastas zero teema asukohas Varuosad
    Pakub huvi endiselt. Piisaks ka ainult kompust endast.
  8. zero vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kui seda viimast postitus uuesti lugeda, siis see kõlab üsna kahtlaselt
  9. zero vastas Max. teema asukohas Probleemid
    Seal m50 teemas on päris põhjalikult seda temp andurite teemat lahatud. Vahet pole mis mootori sa võtad, e30 spidoplokk näitab ikka tempi aint selle ühe klemmiga anduri järgi. Sellest pole vahet, kui pistikus on 2 või 1 klemm
  10. zero vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kas keegi Tallinnas saaks suurt obc-d testida? Tahaks lihtsalt näha kas pildi võtab ette. Kirjutage privasse.
  11. zero vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    no mul oli 16x9 et16 ja ei käind küll vastu. Eks see oleneb auto kõrgusest ka suuresti, ning sul on tagarattad ju rohkem väljapool kui originaalis?
  12. zero vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kui ma õieti mäletan, siis m40 ja m20 need õhukopsiku kinnitused on ka erinevad, usun et sellest tulenevalt on ehk vales asendis.
  13. võta vaata ja võrdle ehitust, need ju täiesti erinevad asjad. Nagu enne juba kirjutati, siis e36 juppide kasutamiseks tuleb omajagu ringi ehitada silda.
  14. ma lasin endal ntks fööniga soojaks enne ja siis surusin sisse, aga mul plnud uued jupid ka kõik.
  15. Palun loe reegleid ka enne, kui kirjutad siia: Pea meeles: Lubatud kaubelda ainuüksi BMW E30le sobivate varuosadega. Teemasid on lubatud uuendada/esile tõsta ("UP-ida") 1x nädalas alates viimase postituse kuupäevast. Hinnamuutused tuua välja teema esimeses postituses. Igal kasutajal on lubatud luua kuni 4 teemat.
  16. Laius on ka omal valikul?
  17. Huvitav, et selle koodi järgi, mis sa andsid, ei leia bmwfans midagi, aga kui sa tühikäigu mootorit mõtled, siis mul on m40b16 oma vist kuskil olemas. Kui huvi, siis võid privasse kirjutada.
  18. Ega ikka ei ütleks küll
  19. zero vastas zero teema asukohas Varuosad
    Tere Kas kellegil on pakkuda suure (13 nupulise) OBC komplekti? Võib ka pakkuda erinevaid osasi sellest komplektist.
  20. Kõige odavam originaal, mille ma leidsin on see 25111434495 h2-s 29.30
  21. Usun et ta on 2 aastaga oma probleemi suutnud juba ära lahendada
  22. zero vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Väga võimalik jah. Viskasin käppa ka, aga jäi vist liiga viimasele hetkele (23-ga olin)
  23. zero vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Mitu korda nõmmel näinud linnapoole liikumas halli usa numbritega rulli, mille roolitaga istub üks neiu. Sile masin tundus olevat
  24. manüüdtäpselteiteakassasedamõtledagavaataguptuuningust
  25. http://www.auto24.ee/used/2371580

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.