Hüppa postitusse

zero

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis zero postitas

1. Samamoodi sul roostes ju, nagu üleval pool kirjeldatud Sry et su teemat risustasin
  2. Siis on sul lihtsalt need valesti regullitud.
  3. 318i peaks olema.
  4. zero vastas xxicexx teema asukohas Autod
    natuke lugemist sulle, misasi see e30 318is on ja mis seal 1.6 mootoris tehtud on, et ta 103kw on ? http://www.e30zone.net/e30zonewiki/index.php/318iS
  5. kasutasin ka alguses ajutiselt m40 oma. Polnud nagu mingit probleemi.
  6. tallinnas koos radikaga olemas.
  7. Võtaks ka siis juba ühe meeste L-i
  8. zero vastas Terminaator teema asukohas Probleemid
    seda lugesid juba? http://www.r3vlimited.com/tech/windowtrim/windowtrim.htm
  9. zero vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Mis nali see veel on? Polegi nii heas korras mosset näind
  10. zero vastas Kenno teema asukohas Varuosad
    FL või pre?
  11. Olen ise ka selle diffri puksi jamaga kokku puutunud, sain ise ka puksi, mille mõõt oli 1-2mm suurem, kui peaks. Eks see mingi tootjapoolne praak ole. Võtsin samalt tootjalt järgmise puksi ka, ning see oli õiges möödus.
  12. zero vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Sai täna sõidetud vabakas täis pikkuses ühe valge 325ix kupee järel. Kena masin
  13. amordimutter ja see keermega tükk on ikka eraldi iseseisvad tükid. Olen isegi neid samu asju omanud kunagi
  14. tundub et sul on see tükk, kus keere peal on, valet pidi küljes. See peaks püstaku peale minema, nagu müts
  15. Mis poldist jutt on? Kuuma ei saa anda?
  16. zero vastas zero teema asukohas Varuosad
    Üless
  17. zero vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    ega kellegil juhuslikult ei vedele E34 m50 mootori karteripõhja? Asjaga suht kiire. Oleks hea kui tallinnas/lähiümbruses.
  18. zero vastas sass teema asukohas Probleemid
    Sillatala on see metallist tala, mis on kere küljes ja kuhu ntks roolilatt kinnitub Näeb välja selline Aga oled sa kindel et sul õiged õõtsad ja asjad seal küljes on?
  19. zero vastas zero teema asukohas Varuosad
    Üles! pakkuge hind ja viige minema.
  20. Kapslid olemas kõik?
  21. Sooviks leida siis samasuguse mustri ja tooniga esimest TERVET istet, mis mul on. Ei ole oluline kumb pool, kuna on vaja ainult seda istmiku aluse padja riiet (Võib ka muidugi pakkuda korralikku, tervet kupee juhiistet). Pildid on üsna nadid, aga Salongi üldine toon on sinine.
  22. Natuke liiga laiad, aga tänud pakkumast. Võib pakkuda erinevas seisus velgi.
  23. huvitav mida ma vaatasin siis, seal um-i lehel näitas 179 mu arust? H2-s oli letikas ka umbes 146 vms
  24. http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=56&t=252567&p=15174189#p15174189 Tegin päringu ja tuli selline info OEM New - 51711968488 - 115,0 EUR + shipping; Fiberglass - 51711968488 - 70,0 EUR + shipping; Shipping via cargobus costs ~15-20 EUR for lip. Maybe you need other fiberglass parts? You will get discount for buying more parts. Maybe you want to organize a group buy? Paul
  25. zero lisas teema asukohas Varuosad
    Pakkuda siis selline asi. Mõrad puuduvad. Asub Tallinnas ja hind 20€

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.