Hüppa postitusse

zero

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. Endiselt ostan sinist tagaistet
  2. zero vastas zero postitusele asukohas Varuosad
    up
  3. Olen nõus ka ostma sinise seljatoe või terve istme. vahet pole kas käetoega või ilma.
  4. zero lisas postituse asukohas Varuosad
    Tegu elringi tihenditega. M21 Sisselaske tihendid 7tk 1€ tk 811.319 M20 Sisselaske tihendid 3tk 1.50€ tk 774.561 E30 M42 Küünla ava tihendid 4tk 1.50€ tk 767.875 E30 M42 Küünla ava tihendid 3tk 0.5€ tk 767.883 Tagumise amordi padja ja kere vahel tih. E30/E36/E46/E85/E86/Z1/Z3 väga palju 3€ paar 559.486 Asuvad Tallinnas.
  5. Ostan siis pealkirjas mainitud plastik katted.
  6. zero vastas karl01 postitusele asukohas Varuosad
    Lihtsalt infoks et olenevalt aastast on laialdaselt tuntud pre udukad ka erinevad koos kinnituste ja raamidega.
  7. On pakkuda vahetuseks r4 mustriga must/hall käetoega tagaiste. Soovin vastu saada samasuguse mustriga sinist istet (võib ka ainult seljatuge pakkuda). Pilt on minu pakutavast istmest. Müük ei paku huvi, ainult vahetus.
  8. zero vastas Kaigas postitusele asukohas Varuosad
    Palju vaja on ja kas peavad uued olema?
  9. zero vastas taurikazz postitusele asukohas Varuosad
    Mul pakkuda 4.10 ilma kaaneta lsd. Kirjuta kui huvi pakub.
  10. Muidu jah, kui kuulutuse lahti teed, siis vasakus tulbas kõige all on võimalik tel numbrit vaadata ja sinna helistada ja küsida
  11. zero vastas j4ss postitusele asukohas Varuosad
    Suurt paaki? väikest paaki? Lisapaaki?
  12. Taastatud differ? Mis lukuga?
  13. zero vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Terve internett täis ju. Vaata ringi natuke
  14. Mingi hind võiks ka olla siis
  15. zero vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Kle Margo, mu autol näiteks jäävad jutid ainult pidurdades🙄

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus