Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. oo7 vastas siimp teema asukohas Vaba teema
    Selleks E30 korda teha et selle müügi pealt teenida pole mõistlik. Tõesti asja korda tegemine maksab palju rohkem. Teistpidi tõesti kui mingi 325i, 323i vms panna seisma tasuta sellisesse kohta, kus see säilib nii nagu on, saab selle eest tõesti kasumit teenida. Eeldusel et see väga hea hoiukoht on tasuta Moded võiks vb olla tõsta arutluse E30 hind nime alla, pärast aastate pärast ka vb olla meil või teistel huvitav lugeda palju asjad maksid või mis sellest arvati
  2. oo7 vastas siimp teema asukohas Vaba teema
    Mina isiklikult usun et E30 hind tõuseb E21 hinnast kõrgemale kindlalt, sest see on praktiliselt samade omadusega auto, ainult oluliselt viimistletum ja parem. Olgugi et seda toodeti üle 2x rohkem. Mingist pensionisambast muidugi juttu ei ole. See, et see auto kallim oleks on just hea, siis ei sõida igasugused töllmokad nendega ja autosid oleks mõttekam korda teha. Seda oli hästi näha nendest kommetnaaridest, mis selle Alpina oksjoni kohta käisid, a-la mul selliseid 2tk külapeal jne. Lihtsalt kui see auto on kallis siis sihukesi vendasi ei lasta sinna sisse isegi puhaste riietega
  3. oo7 vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Ma ise mõtlesin just täna hommikul et võiks selline teema olla ja vhoilaa keegi tegigi ära SOL masin jääb päris tihti silma Mustamäel viimasel ajal. Valgete velgedega touring siis. Siinkandis paar korda silmanud veel väga ilusat pre-kupeed halli värvi, millel 320i kiri taga luugil. Sead vist foorumis pole.
  4. Endal sama plaan. Õnneks see Baur ple raske ront nagu Cabrio niiet saab huvitav olema. Masin muidu täitsa tore ja haruldane. Eks sättimist tahab vähe aga saab asja
  5. Valge väga ilus värv. Tee kindlasti rohkem pilte
  6. oo7 vastas Blade teema asukohas Meie endi autod
    Kui sa just mootori kokku panid siis ei tasu seda peenestada, vaid vaikselt sõita ~1000-1500km ning seejärel õlivahetus teha. Spidokas saab inffi tagadiffrist, ma uuriks seda andurit ja selle ühendust sealt.
  7. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Lugege selle artikli kommentaare
  8. 8 aeg on juba valge muidu aga sitax külm tuul on, et lageda peal vahtida Muusosas mul masin oleks võimeline sinna ennast omal jõul vedama küll
  9. Juba kirjutasin talle Aga need hakkaks eest vastu püstakut käima. Mul on autol hetkel all täiesti tutikate rehvidega RH-d, mis on täiesti korras. Seega aega ideaalseid velgi otsida on. Autost rääkides, siis see vedeles vahepeal õues. Selgus, et veidi lekib üks tagatuli. Sai see asi korda tehtud. Vend tõi mingit spets värki selle jaoks. Lisaks lasin autot kontrollida ja vaja on veel parandada esisilda kõrvalistuja poolt eest (sõites midagi aru ei saa küll) ja juhipoolne käsipidur ei võta. Peab seda ühesõnaga reguleerima Üldiselt peab natuke motti koguma ja masina nüüd lõpuks täiesti korda tegema Kui ilm lubab teen nv esistange korda ja reguleerin klapid ära. Ülejäänud asjad peab laskma korda teha seda aega mul kuskilt võtta ei ole.
  10. Taga ratas jääks ju 37,4 mm välja poole, kui enne. Lisaks oleks isegi 225 rehv stretchitud. Sellega ei saaks sõita ju normaalse rehviga. Need kitsamad saaks panna jah.
  11. Krt nende velgedega tunduvad E30 pidurid ikka väga väetid
  12. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Noh võid ju panna algul lõdvemapoolselt ja siis auto käima. Kui vilistab järsemalt gaasi andes keerad peale ja proovid uuesti
  13. oo7 vastas Blade teema asukohas Meie endi autod
    Pildi järgi pakuks RAL6018
  14. Kere sellel tõesti päris läbi, jäi Keilas silma kuskil garaazi ees.. Tasub põhjavaip välja võtta ja seis üle vaadata
  15. 4 silindriga E21-d olid ka 2 tulega. Kahjuks sellel pillil vist täis-tulesi polegi siis
  16. .Huvitav mida see kraam katusel teeb, kui ~140-160 km/h vaja mõni möödasõit teha
  17. oo7 vastas Myyr teema asukohas Probleemid
    Kõlab nagu jagaja oleks paigast ära
  18. Täringud on praeguseks küljes
  19. Jah istub küll, sest vastupidi istub ka. Ärge unustage et väga hilised etad tehtigi juba 2,5 kaanega (885). Lihtsalt seal sees on teine nukkvõll. Antud teguviisi ei saa päris võrri ehitamiseks nimetada, vaid 2,5 liitrine mootor häälestatakse madalatele pööretele ringi. Maksimaalne pöördemoment peaks olema käes palju madalamatel pööretel. ( ~2000+ kandis) Küll aga jah, võimsus langeb päris korralikult (vast sinna ~80-85 kw kanti). Aga osad insenerid siin arvavad ju et vääne teeb asja kiireks seega fuck-it
  20. oo7 vastas Blade teema asukohas Meie endi autod
    Vend just sai imelikud rohelised veljed alt ära, nüüd teine terve auto selliseks värvinud. Loodus tühja kohta ei salli
  21. Enam rohkem ei ole võimalik plekkvelge ära pimpida.
  22. Jah kogu komplekti koos survelaagriga.
  23. Ühemassilise kettal peaks olema ju leevendusvedrud
  24. Nii korv kui ketas sobivad koodi järgi ainult 325e-le ja 324td-le (ketas ka 324d-le) ja siis muidugi M50 jms pillidele.
  25. Ma M20b25 sidurit olen vahetanud ja seal ikka vedrudega + tavaline hooratas.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.