Kõik, mis oo7 postitas
-
BMW 324D sedaan 1985
Venna autol on 75mm madaldus ees ja taga -40. iS stangelisa on maast 8cm kõrgel, seega sul umbes 9,5cm. Prefaceil on esistange äär kõrgemal, kui iS lisa. Tagant on -40 suht kõrgepoolne, vastukäimise probleemid tekivad ees, mitte taga.
-
mootoripöörded ja kiirus
Peale on vist tõstetud m50 mootor, millel 110kw. Asi selles, et sellel on 5. käik sama, mis vanematel 4. ülekande poolest, ehk 1.1le. AItab kiire ülekandega diffri paigaldamine. Vaja on miskit madala 3, :1 ülekandega.
-
BMW 318i 2,5i 1992
Hoovastik lahti tulnud.. mul samamoodi juhtunud, et ettepoole käike saab sisse ja välja ja seda nipiga nöökides s.t tuleb järsku tagasi tõmmata kui käiku välja tahad.. Alla ja uued kuluosad külge, ongi valmis
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Kuidas kiirusomadustega lood on ? Mingit mõõtmist teinud vms ka ?
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Soovitan vedrustusse investeerida, mitte lihtsalt võimalikult odavalt autot alla poole saada. Ringrajal ja kurvides lusti palju...
-
Jep käisin baltecos korra
-
320i (M50B28 Turbo) '89 - Reimann
9,5 on 0,8 BAR jaoks natuke kõrge võitu? Või õnnestub hea intercooler ehitada..
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Sellest torust mis paisupaagist maha jookseb ei saa rõhk siis välja ? Ainult piisava surve korral ? Muidu sellist majajooksutoru vms pole neil, millel on paisupaak radika küljes.
-
320i (M50B28 Turbo) '89 - Reimann
Turbo M10 on hea valik. Mis muidu auto suunitluseks on ? Palju ülerõhku plaanis ? Milline on surveaste ?
-
Mul on see vanem traditsioonilise propkaga süsteem, seal on täiesti tavaline kork otsas. nagu siin: http://i90.photobucket.com/albums/k242/davidoli/EnginebayE28M5Hartge.jpg Uuemal on survet reguleeriv kork http://www.bmwplus.ru/published/publicdata/KHDVTEST/attachments/SC/products_pictures/17%2011%201%20742%20232.JPG Ehk selline on uuem paisupaak: http://e30.iamgary.com/wp-content/uploads/2013/04/IMG_6962_72219AM.png
-
Surve on sees uuematel BMW-del ka facelift E30netel on see teistsugune kork, s.t need millel radika küljes paisupaak. Vanematel nagu mul ntx on see paisupaak eemal, sellel täiesti tavaline kork. Seal pole mingit survet võib vabalt maha keerata, mitu korda keeranud
-
Justnimelt seepärast tulebki ajaleht panna, kui tiivik korralikult haakunud on siis ei tasu kätt sisse pista. Muidu tiivik peetis siis ajaleht peatab selle väga hästi kinni.. Vaat et siis seda "tipp-jooksiku" vms viskot ei osta
-
See käib nii, paned autu käima ja ootad kui temp keskele kerib, siis pista ajaleht sinna tiivikusse, kui sodiks lendab on tiivik korras, kui seisma jääb on peetis. Tegelt isegi kui temp päris keskel pole ei jää korras visko seisma. Kõvem mees võib käe ka pista .. :D
-
Lobamokkade rubriik
Keila juures on BMW sildid, et BMW 300m jne... dafuq toimub
-
ajaleht rulli keerata ja proovida kas visko töötab..
-
Lobamokkade rubriik
Metallikvärvid on kõik lakitud. Tasuks kindlasti poleerida kõigepealt
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Väga palju head kraami, mis vb olla tavalise liisinguinimese jaoks on vana rämps. Mulle meeldivad eriti Alpina veljed.. Kõvakatus teeb samuti kabrioleti ilusaks, eestis läheb seda ikka vaja ka päris korralikult isegi kui nn "suvel" sõita, mingi septembris võib peale lükata juba
-
Kui uusi juppe juba panna tasub töömahtu suurendada. Praegu veel kasvavad 2,8L väntvõllid puuotsas. Mul on muidu mootor vaikne, vennal oli ka selline väike tiks algul teatud pööretel, siis järjest suuremaks läks. Kolks sees siis taob juba ülesse vastu, ehk on juba suht hilja. Küll ta kerib, mootori võimsus võrreldes eelnevaga 2x suurem
-
Saale tiks on ohtlik asi, vennal tiksus ka lõpus ja siis jooksiski mootor kokku, lõi kepsu pooleks ja kolvi sodiks. Sellesmõttes et käima läks veel, aga siis oli juba ropp kolin sees..
-
Rehvid on 205/50R15 Veljed on RH Classic 15 tolli, 7 laiad. Madaldust ma ei tea palju on.. Autol on muidu M-tech vedrustus tehase poolt, all on kollased Bilsteini amordid. M-tech kohta oleks nagu veidike madala võitu.. aga väga madal pole. Esi ja tagaots on täpselt ühekõrgel, seetõttu pole eest koopa äär rattaga võrreldes ideaalne. Muidugi pedemajakatega harjunutele on see auto õudne ja kole, kuna see ju tohutult kõrge. Jäik on selle eest ikka korralikult Ringrajal superhea sõita Ma ise arvan, et umbes -40mm on madaldust kui võrrelda venna autoga..
-
kergemad autoremonttööd keilas.
Kuni paar aastat kestab ära. Eelmisel autol sai korda tehtud, nüüd juba ronib vaikselt teine välja. Eile sõitsin sellega just. Kui võimalus tasub muidugi paremad uksed otsida, või valtsid lahti lõigata. See on aga töömahukas ja sageli ei tasu ära.
-
Lobamokkade rubriik
Are pead garaazi korda tegema
-
316i 1993.11.16 - Metalheart
Käisid vist rõmmi juures olevas tsurkapoes Sealt sain ma endale ka toredad väntvõlli ja nuka simmerid mis lagunesid ära 5000km totaalselt niiet pill oli peagi kahetaktiline (s.t iga tankimisega kalla ilusat Castroli peale).. Ma ostsin endale õige Scachsi visco see maksis küll üle 70 EUR, aga tean, et need odavad ei toimi, sellest enne foorumites juttu ja nuttu olnud küll. Lihtsalt üldise stressi vältimiseks ja laste helikopterihäältega hirmutamise huvides, vii see nuut tagasi ja maksa ca 30 juurde .. ehk annavad siis ilma tsekida õige asja sulle. Üldiselt sealt poest saab vahest väga häid ja huvitavaid asju mida mujalt ei saa, käin ise ka ikkagi aegajalt seal, aga tasub väga ettevaatlik olla ja jälgida alati mida osta ! Ilma märgita ja kahtlase firma omasi kindlasti mitte. Kõige odavamad hinnad pole asjata
-
325e 86a. sedaan, sõiduki päritolu arutelu
Lihtsalt 2.5 pole üldsegi paha mootor.. Huvi vabalthingavat tuunida tasub M52B28 väntvõll ja 2.0/2.7 kepsud ligi võtta
-
325e 86a. sedaan, sõiduki päritolu arutelu
1986a 325e-l ongi juba Motronic juhtimine ja uuem pritse ! Sellel on küll natuke teistsugune tühikäigu mootor, kui 325i-l