Kõik, mis oo7 postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Krt ma sõitsin mõni sekund enne 8-t läbi siis pold kedagi, kuna olin koos ühe neiuga siis läksin linnahalli juurde..
-
BMW 316i (2,7i) '90 - Jürgen
Hetkel on plaan mõlema autoga kohale veereda.. Aga eks see 2,8 stroker on niikaua laskmata karu nahk kuni pole veel käivitunud
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Kui mingeid huvitavaid masinaid tuleb, mida vaadata võiks ka läbi veereda
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
UM-ist võiks kogu kraam juba tulla, praegu osa liiste ja linke puudu või katkised küljes.. Antitiiva sai vend eile valmis, selle saab ka peagi külge keerata... eks siis teen tast mõned pildid siia ka. Sai väike risk võetud, aga auto tuli tänu sellele väga hästi välja õnneks, parem kui tehasest uuena. Ma megarahul !
-
BMW 318i Convertible 1992 - karlk
Minul ei aidanud mittemiski enam. Katsu algul kindlasti poleerida esimese asjana ja siis vahata ära. Kui enne väga poleeritud pole siis kestab ikka suve ära. Vahatama peab tihti vähemalt hooaja alguses ja lõpus. Mul läks just kapott ja esiporitiib, viimati poleerisin eelmine suvi, praeguseks oli juba pool autot roosa..
-
Insener olen küll, jah igapäeva töös mitte mootorite alal (Eestis teatavasti keegi automootorit ei tooda), kuid ka seda on koolis täitsa õpitud. See, et M40ne mootoripeaga palju probleeme on ei ole mingi saladus Mul muidu E36 kapoti all täitsa käib 1.6 liitrine, küll M43 ja hetkel sõidangi sellega. Kütusekulu vahe on tervelt 1,5L sajale. Autost veel rääkides küsiks, kas pleekimisega probleeme pole ? Mul lõpus enam ei aidanud enam miski, auto pleekis ära peale poleerimist juba 2 päevaga Kui said, siis läikis kohe hästi või poleerisid üle ? Ma vanu punaseid autosid endale enam osta ei julge, kuna asi kisub varem või hiljem ülevärvi poole. See pole teatavast eriti odav lõbu..
-
Väga ilus masin, igakord kui ilma katuseta E30-t näha tekib tahtmine enda oma maha müüa ja just selline soetada Mootor on muidugi kahjuks vilets, aga linnavahel cruisida, siis miks mitte.. peaasi et ei tärise
-
BMW 318IS '91
Mo oma eest on kh 3000 pakutud, kahjuks ei raatsinud samuti müüa. Auto paistab seest/väljast ilus ja sile, A24-s samuti sai vaadatud.. Eks heas korras E30 hind hakkab vaikselt ~2000 pealt 3000-le lähenema
-
BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
Tõsiselt head.. vb olla valge/punase värviga sobiks paremini, kuid väga hea valik.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Minu mäletamist mööda mingi 2000 .- oli kuulutuses
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Soomlasele on see ju ca 2 kuupalga raha ehk sama nagu meie siin ~2000 eest asju ostame Mis sel siis häda oli ?
-
BMW 316i (m50b25) '93 - RocketBunny
Kui mootorisse tuleb rohkem õhku, siis on ka rohkem kütust vaja, seepärast sellest mingit tolku polegi.
-
See on jh kõige vanem auto. Mõned kutsuvad seda antiigiks
-
Jep, ma olen seal projekteerija.
-
karteripõhja mahavõtmine?
Sillatala jääb ka ette, see oleks liiga suur töö. Soovitav on mootorit tõsta. Kui muidu välja ei tule siis see pump lahti keerata Kui tehtud saad siis postita muidugi meile ka kuida läks
-
karteripõhja mahavõtmine?
Tere olen internetist uurinud, kirjuta m20 oilpan removal vms, kuna endal sama töö plaanis. Jah E34-ja peal tuleb see lihtsalt niisama ära, aga E30 peal mitte. Seal piltide peal õpetas, et tuleb mootori padjad lahti keerata (lahti mitte täiesti ära) ja mootorit kergitada niipalju kui saab, seejärel kaas alt ära keerata. Ära see muidugi ei tule, sest mainitud pump on ees. Aga siis siis saab pumba lahti keerata sealt vahelt ja tuleb koos pumbaga välja võtta. Tagasi pannes tuleb pump panna kaane sisse ja koos sellega alla, sealt vahelt jälle kinni keerata. Reaalne kogemus kahjuks puudub, kuid nii oli tehtud fotod juures Ise lasen tõenäoliselt töökojas teha koos õlivahetusega, kui see käes on.. üks roheline kuubik veel uhada
-
Ei saa, pean tööd tegema poole ööni, puudusin täna töölt eelpool mainitud asjade pärast ja pean sommidele peldiku mööbli kuskile koulukeskusesse välja mõtlema Pealegi vist 87a rehviga ei tasu üleliia kihutada..
-
Täna auto ikaldas mind. Nimelt olen 3 ööd üleval vahtinud ja oma magistritööd lihvinud, kuna seda ei tahetud algul vastu võtta. Igatahes täna oli tundide küsimus et asi ära viia. Kuna ma olen tahtnud oma velje rante pollida ja viimased 2 kuud pole sekunditki vaba aega olnud, siis viivitasin uute esirehvide ostmisega, kui lõputöö tehtud on s.t siis ülejärgmine nv oleks uued alla lükanud.. nüüd siis juhtuski nii, et 1 esimene läks lõhki. Õnneks juhtus see parklas 1. käiguga sõites. Selgus selline tore asi mis peaks mõnel inimesel kõvaks ajama, s.t tungraud ei mahtunud auto alla, kuna pill on liiga madal.. õnneks olid pagassis lõputöö katsetest järgi jäänud MDF-i ja PLP katsekehad, millest ma siis maha trampliinitaolise asja ehitasin. Sõitsin selle peale, siis läks tung alla ja sain tagavara ratta alla. Tagavara ratas tundus tutikas ja seda pole kunagi kasutatud s.t rehv peal on ~25+a vana Igatahes õpetuseks kõigile... vanade praguliste rehvidega sõita ei soovita. Tellin täna kohe uued 2tk ära
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
Tõesti kitsama rehviga on veeretakistus väiksem, s-t kütusekulu väiksem, küll aga on see äärmiselt marginaalne niivõrd väikese laiuse vahe puhul. Selle eest rehvi väiksem kõrgus suurendab kütusekulu, sest sama kiiruse juures on pöörded kõrgemal. Antud juhul on küll tegu võrdlemisi väikeste erinevustega
- BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
-
Aga miks see 205 siis vastu käima hakkab, auto pole ju niiväga madal ja see rattas ikkagist suhteliselt väike
-
195/50 on veel väiksem, kui 205/50
-
Ma ise soovitaks 205/50 R15 rehve, enda omale paigutasin need, vähemalt taha võiks 205 panna.
-
BMW 324D sedaan 1985
60/40 tagab piisavalt kena välimuse ja hea juhitavuse. Ma ise peaks seda ideaalseks. See pedemajaka-madal on vähe teine teema, sellisel juhul muutub vedrustuse geomeetria väga valeks ja auto juhitavus halveneb. Vastukäimise all mõtlesin mööda maad käimist, koobastesse jne ei käi midagi sellisel kõrgusel, kui normaalsed rattad all.
-
BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
Jah sellised sobiks mu auto punase värviga ülihästi kokku .. väga hea valik.