oo7
Foorumikasutaja
-
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Hetkel
Vaatab foorumi esilehte
Kõik, mis oo7 postitas
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kas USA M3 mitte lahjem ei ole ? See on märgitud 162kw ? Usa pillil ei ole Dog-leg kasti ka
-
325IX '91 - grimes
Load võeti ära või eksami said tehtud
-
320i '87 - Vahtraleht
Päris sarnane masin minu omale, veljed samad, 1987, värv sama.. Proovi velgedel randid ära poleerida, jääb palju kenam. Neil vaja ventiilid maha lõigata ja saab täitsa edukalt lasta
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Tuli tuli. Ilm oli väga hea ja autosid ka mõned. Viska pildid ka kuhugi kui viitsid Ära minnes jätsime Matuga korralikud signatuurid asfaldile.:-P Vähemalt niipalju trummelpiduritest sul tolku :-D Kui ilm lubab võiks sel aastal ehk mõne korra veel ;-)
-
316 '90 - Kalev
Kindel, et tasub kellegile esimeseks autoks ehitada mingit über turbo/stroker pilli ja sellele kere taastada jne ? P.S See auto on 316i
-
Kes, kus ja keda nägi
Otsustasin jh proovida tööle sõiduks teist trajektoori
-
O: välimisi ukselinke 4tk
Need maksid mingi 10 eurot ainult. Mul kulus muidugi ainult 2tk ka
-
Keegi muidu peaks tahtma ärida katuseluugi vänta, turvavöö vastust esi-istmele, tuhatoosi ja salongi poolset kolmnurkset plastikut juhiuksele, siis võib need kaasa võtta
-
O: välimisi ukselinke 4tk
Osta UM-ist need ei maksa seal üldse palju
-
318i Convertible 1991 - karlk
Pleekimine on vana punase pilli elupõline vaenlane Ilus auto
-
Praegu ilmad veel ok, kui ei saja võiks teha kokkusaamise
-
318i '88 - Sander
Väga ilus auto. Kuigi teine auto sul oluliselt kiirem, kallim ja uuem on see palju ilusam. Samas kannatab ka seda palju kiiremaks ehitada, e30 on kerge auto
-
2015 Kalendrile pildild
Oraanz on kasutaja Ekraan E36 EBK foorumist. Loodan, et see ka probleeme ei tekita, et kuskilt E36-te näha on
-
2015 Kalendrile pildild
Kandideeriks siis enda ja venna autoga, loodan et ehk arvestate neid eraldi autodena Igatahes kui jälle on probleemiks, et mõni isik on autopeal, siis võiks kohe ära öelda. Jõuame oma autod veel enne talve kuskilt faking mäest alla lükata et sõitvast autost pilti teha, nii et kedagi sees pole EDIT: Panen mõlemast autost veel pilte, juhul kui peaks õnnestuma teha kalender, kus on pisi-pildid ka juures või ülemised ei kõlba:
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Jah eix ma sain aru, sama pildi saatis mulle ka Aaro ja ma sain aru, mis mul teistmoodi on, seepärast ma fl oma näha tahtsingi, et teada saada, mis seal teistmoodi on. Seda milline pre õhulodvik välja näeb ma juba teadsin Aaro pildil on gaasisiibri huinjaa täpselt selle kohapeal ees, kus see nn tühi auk on, seetottu ei osanud arvata, et see peabki tühi olema ja uskusin seda, mis mulle õeldi
-
Mingil kokkutulekul õppinud riistad uurisid mu autot sealt ja siis arvati et sealt saab õhku lampi peale Muidu vana õhulodviku pean ikkagi panema sest mul on vanem tühikäigu mootor. Ja see eelpool mainitud detail, mis mul olemas tuleb ka paigaldada, sest muidu peab punni ette lööma õhulodvikule nagu praegu tehtud on.
-
- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Mul on see auk olemas. Ja see on tühi minu arust. Kas sul on seal auk kinni pannud tehase poolt- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Kus garage asub, tuleks kohe läbi- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Selge, siis ma talitan nii nagu ma algul kohe plaanisin: Ütlen vennale, et tooks mulle UM-ist pre õhulõdviku ja meetermõõdus vaakumvoolikut. Käisin maal oma M20 kraami tustimas ja sealt sain aint selle mingi piibumoodi värgi (nr1). Vaja oleks siis det. nr2 asja. Kellegil vedeleb seda kuskil ?- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Kõige targem on siis vast osta pre 325i õhulõdvik ja puuduvad asjad külge panna.. Ainult ma ei saagi aru mis kradi õhulõdvik seal mul praegu on siis- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Eta lõdvik ei tohiks sinna külge minna, sest gaasiklapp on sellel peenem. Ma muidu kunagi kahtlustasin et äkki eta gaasiklapp küljes, aga mõõtsin üle ja on ikka 325i oma. Tühikäigu mootor on 325i pre oma siis: 325e on selline:- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Aga mis õhulõdvik see seal on siis ? Eta tühikäigu mootor on muidu teistsugune.- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Õhulõdvikul on see noolega märgitud auk pime. Sisselaskes on see noolega märgitud auk tühi lihtsalt. Sinna peaks minema vanemal versioonil sama voolik nagu alumisse ja need lähevad omavahel kokku.- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Olekski tore, kui keegi viitsiks sellest pilti teha, ma Arenal korra seal uurisin teiste kapotialuseid aga kõigil oli vana variant nagu mu venna autol on. Ma tahaks enda oma korda teha sest kõik voolikud on sellised et kui katsuda siis pudi taga.. - 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus