Hüppa postitusse

oo7

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. oo7 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    2009a artikkel Siis vist e30-t keegi mingiks hobimasinaks ei pidanud, pigem mingiks postipilliks
  2. Mõtlesin meie all meie rahvust - eestlasi
  3. Meil kerge kokkutulek ka Juulis. Peaks neid teavitama. Tlevad äkki läbi
  4. 200k sõit m40 sedaani, mis teatavasti üks kõige odavamaid e30neid üldse on ei ole kahjuks võimalik 2017a veel 7500 EUR eest müüa
  5. Näevad coolid välja need veljed
  6. See on täiesti ok ja mõistliku vedrustuse geomeetria seisukohalt suht viimane piir, seega peaks toimima
  7. oo7 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Kadedad ja lambad inimesed. Kes üldse käiks muidu delfis kommenteerimas Muidugi Delfi ise ka toppis sinna mingi suvaka e34 pildi ja et haruldane BMW hävines
  8. oo7 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Sõna hävis peaks juba viitama, et midagi ei jäänud järgi
  9. Ma siinkohal soovitaks mõelda allhanketööde peale. Asi selles, et kõikide keretöödeks ja värvimiseks vajaliku kraami ainuüksi soetamine lihtsalt ühe auto jaoks on täiesti mõttetu, kui seda tööd igapäevaselt ei tee, lisaks võtab vajalike oskuste saavutamine väga pikka aega, või ei saavutata neid üldse. Seega otsi inimesed (neid on siin foorumis ka täiesti) või ettevõtted, kes teeks neid töid, mida sa ise kindlasti väga hästi ei oska ja mille jaoks sul pole asju/teadmisi/oskusi. Muidugi kui autot ennast veel pole on väga raske mingit ettekujutust hindadest saada, kuna oleneb sellest mis seisukorras see on. Kindlasti ma ei soovita autot täiesti ribadeks kiskuda, kuna pärast on lihtsalt see mingi vrakk kuskil nurgas. Eemaldada jh võib salongi ja paneele, kuid asi peaks jääma vähemat sõitma/veerema. Kui masin on nii vilets, et ta täiesti tükkideks on vaja võtta, siis ma seda algajale (tegelikult mitte kellegile ) ei soovitaks
  10. Laes olev kraam ka 6cyl masina teema. Ime et keegi viicinud paigaldada
  11. oo7 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Epokrunt. Endal oli pagassi nurk peetis nii seest ja valtsivahelt. 2013 sai tehtud korda ja vähemalt 2017a on veel täiesti korras ja rooste välja ei tulnud. Valtsi lahti ei lõiganud. Tsingisprei jms "roostesurm" mis kuskil autopoodides müüakse soovitan üldse minema visata, kunagi proovinud, ei aita pm midagi Võid selle ka täiesti julgelt ise kokku segada ja pintsliga peale kanda.
  12. Punasel autol annab värskendamine väga suure effekti sest vana värv on tavaliselt isegi ilma roosteta väga kole. Tean omast käest
  13. Peegli võiks küll värvimiseks ära võta Muidu kui tahta autol erinevaid kohti värvida, aga lammutada pole mõistlik on olemas terve auto suurune kile mis visatakse üle auto. Siis lõikad noaga nendesse kohtadesse augud sisse kus värvida tahad ja teibid ääred kinni. Saab üli kiiresti pilli ära pinseldada, kust vaja. Tundub veidi müstiline, et see auto on isegi seest täiesti ära hooratud vs see mis ta enne oli. Ma ei saa aru mis sellega toimunud on. Kunagi oli Keilas see ikka väga ilus. Ostsin ise ka endale e30 samal ajal ja sõitsin sellega 70k maha, nägi seest ikka sama hea välja kui ostes
  14. Tallinnast on Riia kaugemal ~100km
  15. Me Kerdiga mõtlesime minna ja Lex tlex ka vist, kui mu vend temaga tleb
  16. oo7 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Oleneb mis teha tahad ka. Ma saksakeelse kirjandusega kursis pole. See Restaureerimise-piibel sobib niiöelda läbi lugemiseks. See sisaldab autode eripärasid ja tuunimist, pilte, jne. See õpetab millistest tükkidest ntx stroker kokku panna, aga mitte seda kuidas konkteetselt mootorit üldse ehitatakse. Kui tahad konkreetselt õpetusi kuidas midagi teha (s.t pildid, mis järjekorras ja mis tööriistadega midagi teha) siis Haynes Manual v Bentley manual. Need PDF-ina inglisekeeles netist lebolt leitavad. Need on sellised, et kui sul midagi autol p***e läheb siis lööd õige koha lahti ja vaatad kuidas ntx veepump ära vahetada step-by-step ja mis Nm kõik poldid kinni peab keerama
  17. oo7 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Jah sest ma ostsin ta mingi 2012 ja kaas on ka täpselt sama. Samas seal siiski pilte täiesti mädanenud kerest igalt poolt ja kui aus olla, siis mingi täiesti tükkideks tõmmata ma ise tava e30 puhul mõtet ei näe ka 2017a veel. Vähemalt minu autoehitus käis sellisel tasemel nagu seal kirjeldatud. Keevitamist/värvimist tuleks nagunii õppida kuskilt teisest raamatust See turkas ka meelde et mingil põhjusel mudelite all pole kirjeldatud 325ix-i ja seda mainitakse alles kuskil lõpus et olemas on. Samas see mudel sind vast ei huvita naqni. Mul on veel mingid 2 e30 raamatut, aga need sellega võrreldes mõttetud Sa noor mees võlud ma usun selle PDF-i ka kuskilt välja
  18. oo7 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Jah olen läbi lugenud ja väga hea raamat. Muidu see on kirjutatud aastal 2004 ja Inglase poolt, ehk paljud ehitamise nõuanded ei kehti enam s.t mida tol ajal polnud mõtet teha on nüüd juba mõtet ja siis GB turu erinevusest tulenev. Teisisõnu raamatu avaldamise hetkel oli e30 sama vana kui e46 praegu Soovitan osta sellegipoolest. Parim e30 raamat mis siiani kätte juhtunud. Teised liiga üldised v mingi võidusõidu suunaga
  19. Kas peab siit diivani pealt tulema su põllutööriistade juurde sõna võtma Auto plekk on esiteks tunduvalt õhem. Teiseks on see eelnevalt juba roostes ja roostet ei saa korralikult igaltpoolt kätte. Lähevad roostetama ikka. Tehtud asi on tehtud ja uus asi on uus. Sõida talvel ja saad teada
  20. Mu kommentaar oligi ja on mõeldud teistele. Ilmselgelt Eix ei viicigi sellega eriti sõita kuna muid autosid on küll. Korda tehtud tava-e30 ei ole lihtsalt nii ropult kallis et ennast täis teha ja seda kuskil diivani kõrval hoida. Selle üle pole ka mõtet vaielda sest FL 316i on selgelt kõige odavam e30 mudel. Tõusku hinnad palju tahes, teiste hinnad tõusevad rohkem, asi ei ole mingis maitses, see lihtsalt on nii See on ka selge et keevitatud pillid ei kesta ja talvel/soola sees saavad need kiiresti otsa, kuid suvel sõitmine ei tee neile küll suurt midagi. Pealegi kui tekib mingeid täkkeid/mõlke, siis nende parandamine on täpselt sama kallis, kui igal teiselgi autol seega vahet pole. Teha enda auto korda, muid pille pole ja siis mitte sellega sõita oleks umbes sama kui saad ilusa noore naise ja siis puutu teda, et järgmisel vanal tihkem oleks
  21. Toyota MR2, Porsche Cayman?
  22. Ega see tava e30 nüüd nii ropult kallis masin ka pole eriti 316 , ma saan aru et M3-ga ei raatsi liikluses väga sõita Keskmise Eestlase auto pidavat statistika järgi maksma btw ~5000 eurot, mis on tegelikult ka umbes sellise auto hind Enda omaga sõitsin isegi rajal aegajalt
  23. Selleks, et see auto selliseks saada nagu pildil läheb juba 5 kohaline summa Siiani ple minuteada keegi veel seda bodykit-i lõpuni valmis saanud ja pillid kuskile vedelema jäänud. Loodan, et saad toimima See sisaldab pagasiluuki jne ka ?
  24. Päris ilus auto. Ära seda oma fitmendiga p***e keera siis
  25. Lasnamäel on mingi tohutu garaaz-maja millest on isegi dokumentaalfilm vändatud, seega on selline üldistus kiire tekkima ja pederastia toimumise tõenäosus autode kallal vb olla ka suurem arvestades hulka ja üldist maneeri mida ka filmis näidati. Kui ise pidevalt keretöid teed, siis on lootust et saab ka hea pill, samas sellisel juhul oleks vb olla teadnud ka valida nn ülekäimata tooriku Muidu paistab päris vana esimese otsa masin olema, tleb siis originaal värv tagasi ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.