Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. Ennem olid rattad veidi imelikult väljas eest küll
  2. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ei ole. Seal auto küljes veel palju asju teist värvi kui tehasest. M märk käib küll võre sees http://www.turnermotorsport.com/image/body/body_e30_m3_frontemblem_lg.jpg
  3. Enda M20-l on samuti seda pikka käivitumist põhjustanud see surveregulaator. Autol on meie mõistes kõvasti lisasid Kallid need E30-d seal umbes on ja palju neid liigub jne ?
  4. Endale sain pagassi nii korraliku basseini et unustasin need katuseluugi äravoolutorud õigesse kohta kinnitada. Vaata ega need seal nurkades niisama ei vedele tulede vahelt tuleb ka tavaliselt sisse..
  5. Vaatan, et oled kunagi uued udukad ostnud Kallid need olid umbes?
  6. oo7 vastas sbp teema asukohas Küsimused - Vastused
    Õhkjahutus Kõikidel E30netel on vesijahutusega mootor, kas Sa sõidad sellega ilma radiaatorita ?
  7. Kõik krempel peale katuseluugi swaanzi olemas. Võib pakkuda siis swaanzi ja ka väga heas korras käigukangi nahka. Kui neid ei leia siis kevadel UM-ist toon
  8. Kuidas ta 2.9 liitrit on ?
  9. Sain ka kätte. Jaanuari pilt on veidi udune, teised kõik viimasepeal. Kena kalender, panin kontorisse ja koju ülesse
  10. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Sellisele inimesele, kes oma väite on esitanud küsimusena on justnimelt seda väga lihtne seletada. Lihtsalt ütled, et sellejaoks on vaja kütuse pump välja lülitada, et muidu see uugab ööd ja päevad . Sõidu aeg lihtsalt mittevajalik kütus voolab tagasivooluga tagasi. Ja ta teab seda edaspidi. Kõige raskem on asju seletada elutarkust täis söönud "kõiketeadjale" . Sarnasel teemal vaielnud küll ja küll mõne isehakanud autoinseneriga, kes arvab, et auto siiski käiguga pidurdades kulutab kütust, kuna muidu sureks mootor välja
  11. Minu kommentaar oli mõeldud vastusena mõttele, et autot on kasulik vahepeal soola sees kärutada, et see paremini säiliks, mitte et antud autot peaks garaazis lakkuma. Tegelikult on nii, et pool aastat seismist ei tee mittemidagi, pole vaja mingeid pakke ega käivitamisi. Kui ruum on ok, siis kevadel kõik pidurikettad läigivad ja auto pole kuskilt otsast niiskust täis. Paned käima ja sõidad. Pärast soolase põhjaga auto tagasi panemine sooja garaazi on just kõige hullem asi, parem juba siis vedelegu õues. Muidu hea näitena, kui ostsin endale E30 tegin sellele kohtparandused epoga ja värviga. Täpselt sama ka oma e36-le. Sõitsin mõlemaga 2 aastat s.t e30 ainult suvel ja teisega aastaringi. Kui e30 värvima hakkasime olid kõik parandatud kohad ikka korras. 36 seevastu lahmas rooste kõigist parandatud kohtadelt + veel mujalt ka. Nüüd sügisel sai jälle kõik maha käiatud, epoga üle, värvimine, hajutus ja poleerimine. Ma võin kihla vedada et, mitte küll selleks vast aga järgmiseks kevadeks lahmab rooste juba vägevalt, kui e30 on veel täiesti korras. Seega jah, otsustage ise, palju auto alla olete pappi tagunud või kui suur väärtus sellel on. Mõistlikuse osas niipalju, et suuremjagu e30neid on nii odavad autod, et neid polegi üldse mõtet korralikult üle värvida, veelvähem keevitada arvestades keevitamise töötunni hinda.
  12. Miks see hea on ? Et kere saab soolaseks ja siis saab sooja garaazi tagasi roostetama panna ?
  13. Sellejaoks, et talvel huvitav sõita oleks lõi jumal 4 silindrised E36-d
  14. Seda vast ei saaks apelsiniks nimetada, vaid värvi struktuuriks. Apelsin oleks vast p**sse keeratud värv juba Mu vend on mulle öelnud et väga head struktuuri ongi raske,saavutada. Kõige raskem ongi teha kohtparandusi ja hajutamisi, et pärast kallis pill näeks täiesti endine välja ja selle teatud nurga alt vaadates aru ei saaks Tõeliselt hästi värvitud auto ongi väga sarnase tehase struktuuriga ja kere hermeetikuga, nii et aru pole saada et keegi seda üldse värvinud on. E30 puhul muidugi on kohe selge et vähegi läikiv pill nagunii üle tõmmatud. Mõtlen uuemaid ja kallimaid autosid. Kunagi tanklas tuli mingi vend kes ütles et mu auto kohta ka et muidu ilus aga veidi apelsin
  15. Kehvasti otsinud oo7-le pakuti ka mitu korda roostevaba luuki, mis tegelikkuses osutus roostes valtsidega luugiks, ei jäänud muud üle kui vana korda teha. Siiani igatahes on korras.
  16. Otsisin ka luuki tükk aega,peale rämpsu ei pakutud midagi
  17. 1) Juhi turvavöö vastus 2) Tuhatoos koos ümbrusega (terve sigaretisüütaja vastus k.a, süütajat ennast pole vaja) 3) Juhi peegli taga olev kolmnurk-plast (salongi poolel) 4) Katuseluugi vänt, antrasiithall (NB! magnet peab olemas olema)
  18. Ega sihukesi asju salongi poolelt ei vedele : 2) Tuhatoos koos ümbrusega (terve sigaretisüütaja vastus k.a, süütajat ennast pole vaja) 3) Juhi peegli taga olev kolmnurk-plast (must) 4) Katuseluugi vänt, antrasiithall (NB! magnet peab olemas olema) Kõik peab olema terve. Defektiga asjad on enda auto küljes olemas.
  19. Pärast saab 600-ga maha müüa
  20. Ikka otsin
  21. Ega palju Lätist puudu ei jäänud
  22. Pigem meeldib "asja-armastajatele" just osta odavalt mingi asi mida ise ehitada. Kallist raha ei köhi keegi välja Tänapäeva "noored" on palju rikkamad, kui seda ~10a tagasi, kui e30 tarbekaup oli.. See selleks. Õnnestus lõpuks kätte saada originaal 4x100 16 tollised Borbet Type B-d, mida väga pikalt nillitud on ja siin kõigile tuttavad ka vast: Kahjuks on asjad vist mingi Lowliferi poolt ära "viimistletud" Iseendast naljaga pooleks sobiks vb olla mõne särgiga kokku , aga kuna teostus on allapoole arvestust, siis nii neid selle auto alla panna ei saa. Hetkel plaan keskelt hõbedaseks värvida ja randid poleerida. Täpselt milline toon kõige kenam jääb ei teagi veel. Mustad ei tule kindlasti ja ka valged mitte. Sinna vahele miskit vaatama. Autole soetasin ka nn pardinoka, mida samuti pikalt otsinud olen, mis ka nurgast väheke timmimist vajab: Kas see oleks mõistlik kere värvi värvida nagu originaalis, või mustaks jätta tuleb ka mõelda. Enne parandab nurga ära. Mu 1 peegel tahab nagunii värvimist, sest kunagi äsati parklas sellele uksega.
  23. E30 tuleb niisama välja. Aga näiteks mu E34 kunagi oli vaja nospelt tõsta, muidu jäigi kõrvalistuja pool külma puhuma. Miks ? Ma ei tea

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.