Hüppa postitusse

oja87

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oja87 postitas

1. oleks kindel tulija kui asi toimuks 3ndal nädalavahetuses ehk 19-21 september.
  2. oleks kindel tulija kui asi toimuks 3ndal nädalavahetuses ehk 19-21 september.
  3. :shock: :shock: ei kui viitsimust ja aega on miks mitte. jõudu ja jaksu minu poolt.värviks tuleb sama?valge?
  4. ja 1000km linnas rahulikult sõitmist :wink:
  5. oja87 vastas Ranny teema asukohas Tuuningurubriik
    soovin ka teada kuni 120mm madaldusele.eesmärgiks on tänaval sõitmine,ringrada ja ka driftimine.käisin ühest poest küsimas 50000 :shock: kuni 120mm spetsialne ringraja oma ja rääkis midagi et peavad vastu 5000km siis tuleb uued panna.tundub nagu loll jutt? tänud abi eest
  6. ma saaks aint 29 tulla ja kus see toimuks?ja oleneb palju rahvast tuleb 3auto pärast ei hakkaks sinna tulema.
  7. ei väga kena asi,aga mulle ei meeldi esimesed suunad ja tuled.hella black ja siis oleks si.aks kena!
  8. viimase pildi peal on masin ikka sit.ks ilus!! ja miks tegu tagurdamisega oli?kas põhi käis vastu? peaks enda omaga ka minema.keegi kuuno hyundai coupega rääks,et tahab võrrelda mingi 2,5 kes just käis.ma ise arvan,et see sinu oma?
  9. loodame,et omanik sissesõidul ei pauguta!
  10. palju kenam kohe!
  11. päris kena masin.ja kindlustus peaks 85-142kw sama hind olema.loodame, et siis autot käest ei lase, kui oled üliõpilane.
  12. palju need coiloverid maksavad?plaan endal ka korralik vedrustus alla panna.võid ka ps panna kui siin ei taha. oleks tänulik vastuse eest!!
  13. kõik on väga kena aga mulle isiklikult ei meeldi need engel ayesed seal. ja valged suunad ees.
  14. kus dynos käisid? täitsa head tulemused.
  15. mis aega püüdma lähed haapsallu
  16. :shock: :shock: ei väga head tööd teed.kas kere jupid on a või b osa ja hind? või värvisid vanad detailid üle?mul sama töö ees ootamas
  17. kenasti läigib sul see pill.aga see kus 3 autot rivis,mis asi see viimane seal on mis sul mainitud?marbella?või on see midagi fiatilt?
  18. ma arvan et see on jh nali sest sellel autol on porgandi värv ja sellel mesal on imelik number.ning see pole ka shadowline.
  19. kena lai äär on veljel ,aga selle velje kuju ei meeldi mulle kohe yldse. kuid madaldus alla ja siis 8)
  20. masinal kohe teine nägu kui tumedad tuled ees.aga neer oleks vöind olla matt must,minu arust.
  21. 2,5 on juba võrr 2,0 ei hakka üldse rääkima!
  22. homme teed sõitu mulle :twisted:
  23. mulle meeldib ilma kapsliteta rohkem
  24. kahju et ise tulla ei saanud olin siis soomes.aga kui nüüd kevadel uuesti toimub siis üritan kohal olla!kenad masinad olid koos eriti see 335 :twisted:
  25. see on juba päris hea aeg nüüd saad oma "318" essi mehi hirmutada

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.