Kõik, mis sõge postitas
-
318I (M50B25) '89 - Kohupiim
Ühe korra on see auto täielikust roimast ülesse tehtud, nüüd siis jälle hea töö
-
Lobamokkade rubriik
Kas BBS velgede kapslitele mingeid logosi eestis ka müüdakse? ebay pakub, kuid tahaks kiiremini saada.
-
Teelpüsivus.
Tagasillas peaks olema väike kokkujooks, lahkujooksupuhul muutub tagaots närviliseks ja tahab siia-sinna minna.
-
temp. näidik
Mul teeb samamoodi, kellaplokk peetis.
-
316 '90 sedaan - Midaasja
Suvel ei ole aega sellejaoks. Põline maakas peab heina tegema
-
316 '90 sedaan - Midaasja
Tean mida sa tunned, mul oli sama keiss. Kui keevitada oskad siis on iisi, vastasel juhul plekid end segaseks. Ma olin lausa nii koiner, et ei ostnud uusi plekkegi vaid otsisin hea doonorauto ja sealt lõikasin, kuigi neid lõigatud juppe pidi ka veel keevitama
-
318i kupee (M52B28) '87 - Sõge
Tempi seier tõmbleb nii räigelt, et pidin sellest lausa video tegema Nukaandur sai ka lõpuks uus kasutatud peale ja toimib. Poeomasid sai proovitud kolm tükki ja kasu ei midagi raha ka raisad niisama tagasi ei anna https://www.youtube.com/watch?v=fXZMICQ8xPg
-
Head muusikat autosse :)
https://www.youtube.com/watch?v=WhGsq9X1VZM
-
320i '87 - wilson
Kes sellise tulemuse sõitis?
-
320i '87 - wilson
Tööd on sul siin tõest palju teha aga kui mootor töötab siis peaks motti olema kuhjaga igatahes edu!
-
Mõte jookseb selliste velgede suunas japan racing jr9 16x8 ET25 http://jr-wheels.com/index.php?action=szukaj&szukaj=JR9_&#action=szukaj&szukaj=JR9_&c[10][3523]=3523&c[11][69]=69 Teab keegi midagi head või halba nende kohta öelda? Parimvelg.ee tegi pakkumise 520eur jooks ja rääkis, et japanracing velg pidi tugevam olema kui nende pakutav bbs replica mis mulle tähtis kuna palju kruusateid sõidan. Mainiti veel, et ette võib umbes 5-7mm flanti vaja minna kas see vastab tõele? Pole ise suuri velgi ennem e30 alla istutanud ja pole õrna aimugi kuidas nendega elu on
-
Tagurpidi käik
Kui pikalt ragiseb siis on midagi väga valesti aga see raksuga minek on tavaline kulunud kastide puhul.
-
Küsimus LSD sobivuse kohta
Typ 168 ehk väike korpus peaks olema. Ei sobi otse e30 alla aga sisu saab tõsta e30 korpusesse. ülekanne on vist 3,45 pead ei anna google aitab
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Kas keegi teab head lehekülge kus BBS replica velgi müüdakse? Kellegi teemas oli üks link aga ei leia seda enam.
-
Jätsn jälle lahti või
-
Mingiltmaalt avastasin, et masin väga nutuselt liigub tuli välja nukaandur peetis ostsin uue ja ikka näitab, et anduri viga. Juhtmed kontrollisin üle need kõik korras kas siis tõesti see poekaup nii praak on? Ei maksnud ka midagi 19eur aint.
-
Pöörded kõrgel
Võta õhulugeja ja kolle vaheline lõdvik küljest ära ja vaata ega seal läbivaid mõrasi sees pole. Kui see küljest ära on näed paremini ka kolle küljes olevaid vaakumiotsasi kontrolli need kõik üle eriti kipub minema kütuserõhu regulaatori küljes olev vaakumvoolik rabedaks. Piduri vaakumvõimendit kontrolli ega see kuskilt susise või pane ültse korra pimedaks, et see asi välistada. kui need asjad kõik korras ja ikka nii teeb siis tuleks vaadata õhulugejat, võta juhe tagant ära ja sõida ringi kui enam sellist nalja ei tee siis võib asi olla õhulugejas. Kui need kõik kontrollimised ka tulu ei too siis võib proovida ka teist tühikäigu mootorit või proovida olemasolevat näiteks bensuga seest loputada. Korras õhulugeja, lõdvik ja tühikäigumootor on mul olemas võin need sulle sootsalt maha ärida.
-
Lobamokkade rubriik
Sellel bmw klubis mingi teema ka projekt 330GTR oli vist pealkiri
-
320i sedaan '86 - MaxofSix
Tuleb installeerida turbo siis on ühest pütast taga küll ja veel
-
Vaatasin täna kapotialla ja ülla-ülla koonukas jälle rokane nagu pardi tagumik. Võtsin kätte ja vaatasin mida saab käepäraste vahenditega ära teha! Tulemuseks siis üüber kombo kaks liimipotti omavahel kokku sobitatud ja koonukas kenasti seal sees. Ühe poti kaanekülge silikoonisin teise poti põhja, et saaks asja lihtsasti lahti võtta ning loomulikult fooljumteibiga üle Tegin kohe kõik ideed teoks muidu jääb kripeldama ja panin selle vinge musta toru üdutule katte külge kus auk ja flants küljes.
-
320i kupee (M50B28 turbo) driftikas - soonikx
:hyper:
-
Amordid
Eip aga bilsu kodulehel ehk on mingit infot sellekohta
-
Amordid
Mul olid kunagi bilstein b6 amordid mis venisid nii pikaks, et tungiga pidi ikka kõvasti möllama, et ratas maast lahti saaks.
-
320i kupee (M50B28 turbo) driftikas - soonikx
Väga hea tulemus. Tõmbed tegid etanooliga või tankla bensuga?