Hüppa postitusse

Leks

Foorumikasutaja
    1 394
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

41

Kõik, mis Leks postitas

1. Leks

Uued klubiriided

Pehmele pusale tahax ikka tikandi saada. Trükitud kirjadega ei julgeks pesumasina ligi tullagi
  2. Leks

Uued klubiriided

logot ikka südame alla =) muidu selg on liiga kirju siis.
  3. Leks

Uued klubiriided

Hetkel huvitaks selline pusa "North pika lukuga fliis" Kapuutsidega mul meeletult palju tahax nüüd ilma. Kas see 20euri pusa hind kasvad või hulgitellimusega võib ka alla minna ? edit: ja klubi logo võiks ka olla ees. aga väike, mingi 5x5 max suuruses.
  4. Leks

Lobamokkade rubriik

Eix, ma ei kas Tallinnas. Pilt võetud Delfist, kus oli mingi postitus eestlaste autodest. Pakun, et tegemist võib olla vana pildiga.
  5. Leks

Lobamokkade rubriik

Sedasi tehtakse..
  6. Leks

Lobamokkade rubriik

Head uut aastat ! Kellel auto talvel soojaks ei lähe, aitab seline lahendus
  7. Leks

Häid pühi!

Rahulike ja soojaid jqulupuhi Teile, austatud pererahvas
  8. Metall peaks pealinnas toimetama
  9. Leks

Lobamokkade rubriik

imo, parempoolse rooliga auto pole auto. niiet las lõuvad.
  10. Leks

www.h2.ee

Kontakt: info@h2.ee Sealt vb saab selgitusi
  11. ise pakuksin need tagasihoidlikud pildid, kahjuks nende suurus on ca 580kb..
  12. Leks

Annan ára: antud

kui need siinid ümber liimida, siis sobiks küll. ise kunagi ehitasin ümber pre klaasid Fl'le.
  13. Leks

Annan ára: antud

antud ära
  14. Leks

M:Bmw e30 316i desing edition touring

Oi, minu ex j2lle muugis. Miks maha muud ?
  15. Leks

Lobamokkade rubriik

jah, mõni mitte pädev inimene võib täitsa vabalt mõelda, et tegu mõne kupeega )
  16. Leks

Lobamokkade rubriik

17. Leks

Lobamokkade rubriik

http://www.soov.ee/parnumaa/Valuveljed_14_tolli__koos_poltidega__2013346.htm?ca=10&w=1 päris head riiulid, ehk randid =)
  18. kui mingil põhjusel ei leia kontakti või ei saa vastust, siis võin uurida hinda inimeselt, kes minule rooli nahatas. pildid minu roolist on minu cabrio teemas.
  19. Leks

Lobamokkade rubriik

see pakub huvi jah. leidsin ka eestist tellimise koha http://www.kriso.ee/bmw-e30-3-series-1981-1994-db-9781845844431.html?id=fynhvuYj
  20. Leks

Lobamokkade rubriik

küsi kindlasti ka atlantvaruosad.ee usun. et saad veelgi soodsama pakumise.
  21. eriti ei tohiks mõjutada, kui õigesti vahele panna. originaalis on neid ka tehtud ju,
  22. Leks

Lobamokkade rubriik

23. Leks

Piduri vedelik

selge, sain ) ise mõtlesin, et keeran kraanid lahti ja pumban pedaaliga tühjaks ?
  24. Kes teab, palju läheb süsteemi piduri vedeliku, kui tahan ära vahetada ? Googeldasin, kuid midagi tarka ei leidnud..
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus