Hüppa postitusse

RDMU

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis RDMU postitas

1. nendel kuupäevadel ei saa keegi kokkutulekule minna, kui just ajamasinat pole kellegil... (küsitluse kuupäevas kuuga veidi mööda pandud.)
  2. minu tagasihoidlik arvamus on, et valgete velgedega oli auto enne parema väljanägemisega...
  3. ja vana müüd odavalt ära, et tuuning värk, et muusika järgi käib kõik aga soovitaks ka jooted üle käia ja ära puhastada kontaktid ja peaks vast ehk elulooma saama veel sellest heal juhul.
  4. aga võibolla saaks loo nime ka, mis videos mängib?
  5. sul ju seierid tantsivad muusika järgi edit: loo nime võiksid ka anda ja küsiks lisaks, et kas jamavad ka siis kui muusika ei mängi?
  6. kindlalt ei jõua kogunemisele, ei saa masinat sõitma selleks ajaks.
  7. Kui vaadata teema esimesi postitusi siis on ikka natukene naljakas... Teema alguses kirjas, et auto pole mingi projektikas ja auto suht räsitud välimusega... Ja nüüd neid viimaseid pilte vaadates, siis on tõesti auto nagu tehasest tulnud just. Tubli ja ilus töö
  8. RDMU vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    karteri eest vaevalt et sai nii palju kui nüüd nõuan... aga ta viis suht palju koli minema mingi kevadel ja ikka midagi sai sealt
  9. Naaber jookseb ämbritega teise naabri juurde ja karjub juba eemalt:"Laena 8 ämbrit vett!""Misjaoks? Sul omal ka ju kaev.""Ämm kukkus kaevu, aga vesi on ainult kaelani.
  10. RDMU vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    mul juba leitud, vaja ainult raha võtta vennalt ja karterile järgi minna.
  11. Kas mõõtmise ajal gaas põhjas ja teistel silindritel küünlad ka maha oleks vaja võtta, kui mõõta?
  12. kas parem mõte ei oleks kevadesse jätta need pisikesed tööd? talve ju suurem risk, et autol miski veidi katki läheb ja siis värvimist vajaks... teed ju libedad ja bemmiga hea rallitada
  13. RDMU vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    oleks jah odavam ära keevitada, aga mul vend mingi aeg metallikokkuostu viinud karteri, kus oli ainult pisikene pragu D:
  14. olgu või 12 varbalise vormist tulnud, aga antikas meeldib mulle... ja kas mitte mtech2 antikas ei ole madalam ja niiöelda kolme jala peal, et keskelt ka kinni luugi küljes?
  15. RDMU vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    siin kuulutusi vaadates jne, tekkis üks väike küsimus, et aru ma ei saa, kuidas nende karteri hinnad nii kõrged on, kui mõni müüb pea tervet mootorit umbes 50 euriga, jutt siis m40 karterist...
  16. Minu velgedel ja nendel, mis siin välja tõin on jah rant suurem, kuna need on 9 tolli laiad. aga kas on sama tootja veljed ja lihtsalt teise kapsliga või on tegemist erinevate velgedega siiski?
  17. Päris samad ikka ei ole. Mul peaks tootjaks olema Aluett ja mõõt 16x9 Edit: aga mine sa tea, netist uurides on võimalik, et Borbet on teinud velgi ka teistele firmadele...
  18. RDMU vastas tturvas teema asukohas Probleemid
    kas säde on õigel ajal ja õiges kohas, äkki läinud näiteks küünlajuhtmed valesti vms?
  19. Spoilasi metsa küll ei viska... aga prügimäele küll vist, need suht läbi omadega ei ole mõtet paikama hakkata. asemele kunagi ei teagi kas panna originaalid või ka mingid tuunig asjad, eks seda vaatab kunagi hiljem... Edit: 18.09.2011 lendaski esimene spoila prügimäele Ja küsimus, et kas sedaani esimene ja tagumine stange sobivad ka kupeele?
  20. Täna, peale aasta ja kahe kuust seismist siniste mehikeste juures on auto jälle minu käes ja täitsa sõitis. Hetkel küll juba kuuri all ja esimene ots laiali kõik ja esimeste amortide vahetus käsil. Ei tea kas saan enne talve auto sõitma, sest üksjagu teha vaja ja rahadega pole kiite hetkel. Võibolla jätan talveks seisma ja proovin järgmiseks suveks sõitma saada auto. Hetkel vaja teha, et sõita saaks: Amordid vahetada Differ. paha ei teeks uued esimesed vedrud Uus karter, sest ajutine mis all, on sajast kohast keevitatud ja ikka lekkib kuskilt (vana karteri, väikse praoga viis vend metallikokkuostu ) Uus mootoriõli Uued küünlad Talverehvid plekkvelgedele Pilt täna peale minu kätte jõudmist ja väikest pesu:
  21. Mitte just ilus, aga huvitav ehk ikka: http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=461264
  22. Ilusad veljed
  23. Aga kas pre-faceliftile pandi ka paagisisest pumpa või kuidas sellega lood on, et millisel paagisisene ja millisel paagiväline?
  24. Mul võtis ka üle 10ne sajale, kui veidi kiiremini sõita ja gaasi vajutada. Inimese moodi 90nega kulgedes oli kulu kuksil 6-7 sajale...
  25. Tagant istmed on erineva ehitusega. Ka akna tihendid on vist erineva ehitusega. Roolid peaks erinevad olema. Kindlasti ka mootor, udutuled. Esimesed tuled.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.