Kõik, mis RDMU postitas
-
BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
Pilt kõrvalistuja poolt nurgast, seal imelik volt sees Peaks ju olema mõlemad nurgad ühesugused? Kui kõver, mida siis küll edasi teha, kas kerevenitus või uut kere otsida vaja...
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://www.auto24.ee/used/1042174
-
Generaatoril laagrid vahetatud ja korras nüüd. Roolilatt on kahtlane, ühele poole keerab kergemalt kui teisele poole, aga tasuta saadud asja kohta parem ikak kui originaal, mis ei hoidnud õli üldse sees. Mootori töö on tühikäigul ebaühtlane, ei tea kas saab lisaõhku või milles võib asi olla? Kuidas ilma tühikäigumootorita töötama peaks, ühtlaselt suurematel pööretel? Tahtsin vahetada armatuuri eest ära vähe korralikuma vastu, aga kui juba armatuur ära oli, mõtlesin, et piilun ka põhjamati alla... ja nagu ikka, kohe lisa tööd juures, sest seal oli paras ports vett ja liiva ja roostet all ja nüüd plaan, et enne kokku ei pane, kui põhi ka veidi paremaks tehtud on... Üldiselt tundub, et kere on siiski suhteliselt keskmises korras ja veel täitsa tehtav. Aku aluse juures on kaks kerget roostekohta. Tagumise istme alus on täitsa hea ja praktiliselt ilma roosteta. Eest jalgade juurest nurgad on sellised, et juhipoolt ei löönudki kruvikeerajat läbi aga kõrvalstuja poolt paistis läbi. Auto väljast praegult juba päris ok Antenn, kuid levi ikka raadiol hüpplik, mingi elektriline antennivõim vahele otsida vaja vist. Juhipoolne nurk kaitsmekarbi alt, salongist vaatatuna: Ja põhi enne ja peale sopast ja liivast puhastamist:
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
See peaks olema mingi filtriga paagituulutus, aga et mitte atmosfääri ei ole tuulutus vaid sisselaskesse. Ma endal moorotivahetusega eemaldasin selle süsteemi.
-
Nüüdseks mootor käivitub, juhtmestik kõik esimese korraga õnnestunud. Mootor ei käivitunud esimese võtme keeramisega ainult tänu bensiinipumbale/beniiini puudumisele. Aga tagasilöögina kohe mõne aja pärast hakkas generaator hulguma nagu pekstaks koera, sai ka juba uued laagrid ostetud, kuid see junn ei kavatsegi lahti tulla (mutter rihmaseibi otsast) Vahepeal veel kolmest sportistmest teinud kupeele sobiva paari. Armatuuri valgustus oli kustunud, valgustugevuse reostaat oli läbi põlenud, sai see ära paigatud. Käigukang on ilusti paigas koos käigukangi nupu ja nupu valgustusega. Uim on katuselt eemaldatud ja antenn asemel pandud. Pedaalidelt need tuuning katted eemaldatud. Mitte huvitavaid pilte: http://fotoalbum.ee/photos/zaddam/sets/921871?page=6&seek=4
-
318i Cabrio '92 - Leks
Kas taga stabika puksid on ainult puksid või ehk müüakse neid koos nende klambritega?
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=1131&mospid=47257&btnr=63_0410&hg=63&fg=05 Voolikutega, kus sees vedelik ja siis hydrauliliselt töötab, enamustel süsteem lekkima hakkanud ja tühjaks jooksnud ja ei tööta...
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Osav Aga no vähemalt saad hobiga rohkem tegelda nüüd, kui esiotsa sirgestada vaja nüüd
-
Seal peaks olema voolikud, mille sees jahutusvedelik või midagi taolist, enamustel see süsteem ei tööta...
-
Sul mootor maas ja siis ei tööta peeglid? Võibolla juhtmestik lahti ja selleks ei tööta? Ise mingi aeg ehmatasin ära, et mul salongipuhur ei tööta, kuid siis skeeme veidi uurida, sain aru, et ei saagi tööle hakkatagi, kui mootorijuhtmestik puudu on...
-
Varastatud e30
Aga üldiselt oli masin korras? Tore, et tagasi said ja nii kiirelt
-
BMW 316 (M52B28 Maxxecu ) '90 - MehisK
Tundub, et üsna korralikult tehakse ja ilus värv on ka autol. Mulle meeldib ja tahaks pilte tõesti näha Jõudu edasiseks!
-
2.4D ja 2.4 TD erinevused
Kataloogi järgi on plokikaas sama. http://bmwfans.info/parts/catalog/11121275553/
-
M40B18 või aju...
Kontrolli, ega kuskilt pole massi juhe lahti tulnud.
-
Suvine kokkutulek 7-8 juuli Oore puhkealal
Väga väike võimalus, et jõuan ka sinna
-
318i '88 - mTim
Praegult ütlevad mendid, et vastulause ei kehti, kuna sinu vastulasuse koosnes, parklast või kuskit mujalt sõiduteele liikumisel tee andmist. Aga kuidas see seadus täpsemalt ongi, enne liikuma hakkamist tuleb veenduda enda manöövri ohutuses? Ja hetkel tundub, et veidi on lootust, sest politsei ise enda otsuses ütleb, et auto ALUSTAS LIIKUMIST, aga et otse enda sõidusuunas. Seega võib nüüd juba päris julgelt vaielda minu arvates, sest on palju lihtsam nüüd tõestada, et auto seis sel hetkel, kui sa temast möödusid ja tahtsid SEISVA auto ette reastuda, kuid ootamatult hakkas seisev auto liikuma ja sulle otsa. Nüüd on sul vist 15 päeva aega, et kohtusse pöörduda? võibolla proovida nõu küsida ka järgnevalt aadressilt http://juura.ee/gw.php/ ?
-
Leia ikka parem see väheke aega ja raha ja pane ka roolivõim peale, kui sul juba pump olemas, siis vaja veel ainult roolilatti, voolikuid ja õli topsikut ja hea kui ka õlitopsiku hoidja mootorikäpa küljest. Võibolla ka roolikardaani (e30ne oma). Vaata bmw klubis kuulutusi, seal piisavalt e36tesi varuosadeks.
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Kindel ei ole, aga kui veidi paaki uurida, siis arvan, et paaki täis panna ei ole enam just kõige parem.
-
Miks roolivõimu pumba maha müüd? Tahad ilma roolivõimuta sõitma hakkata? Parem otsi juurde ka E36 võimuga roolilatt või kasuta vana, kui enne oli roolivõimuga.
-
Suvine kokkutulek 7-8 juuli Oore puhkealal
Tallinnas on nagunii iga kolmapäev kohalike huviliste väike kogunemine. Ja korra aastas või harvem kuskil kaugemal käia pole ka väga raske tõsisel huvilisel ja pealegi kõik üritused ei peagi toimuma alati tallinnas!
-
Lobamokkade rubriik
veidi nalja internetist Käisin täna Rimis, et osta 20 kg kott Pedigree koeratoitu. Järjekorras seistes küsis mu taga seisev naine, kas mul on koer. Mida kuradit ta ometi mötles, elevanti pean kodus? No igaljuhul otsustasin oma igavasse ellu lisada vähe vürtsi. Ma ütlesin naisele, et ei, mul ei ole koera, vaid olen otsustanud uuesti alustada Pedigree-dieediga. Lisasin, et see ei pruugi olla hea möte, sest ... eelmine kord löpetasin ma haiglas, kuid teisest küljest olin kaotanud 25 kilo selleks ajaks kui ma ärkasin intensiivravi osakonnas, kanüül mölemas käes ja voolik igas augus mis kehal leidub. Ma ütlesin naisele, et dieet töötab nii, et topitakse taskud Pedigreed täis ja iga kord, kui näljatunne üllatab visatakse paar tükikest suhu. Pedigree on täielikult tasakaalustatud toit, nii et dieet töötab väga hästi. (Selleks ajaks kuulaks kogu järjekord körvad kikkis) Naine küsis öudusega, kas olin sattunud intensiivravi osakonda, kuna sain koeratoidust mürgituse. Vastasin, et sugugi mitte: olin astunud ettevaatamatusest söiduteele nuusutades armsa kuldse retriiveri perset ja auto söitis meist mölemast üle. Ees seisev mees naeris nii kövasti, et ma olin täiesti kindel, et ta saab infarkti. Kaupluse juhataja kutsuti kohale ja mul keelati edaspidi Rimisse minna. Homme lähen Selverisse...
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Ei olegi vaja sul midagi lühemaks teha, roolikardaani lükkad lihtsalt mõlemast otsast rohkem nuudile otsa ja sobib täpselt. Rooliotsasi võid kasutada mõlemaid, nii e36 kui ka e30ne omasi, ainult et koos, see tähendab, et siis nii sisemised kui välimised rooliotsad e36 omad.
-
See nädalavahetus liigutasin auto kuuri alt välja kuna seal ei suutnud enam sääskedele verd annetada... Samal ajal veendusin ka, et karter kõige madalamale ei jäägi ja on piisavalt kõrgust maapinnast ja ka vedrud ei ole täielikult põhja vajunud ja vedrustus maad on veidi, kuid siiski tulevikus vaja uusi vedrusi. Nüüd on ka mootor lõplikult paigas, kasutades e34 525i mootoripatju, ja padjad paigaldatud välimistesse piklikesse avadesse. Kardaan sobib ideaalselt e36 325tds oma, suure kolmnurgaga ja e30 kardaanitugilaagriga. Kägiguhoovastik on ka paigas esialgu kasutades lühendamisel alumiiniumdetaili juures polte ja lappe, kuid teine tagavara alumiinium detail ootab keevitajat, et see poltidega lühendus jama minema visata... Teine käguhoovastiku detail on sellise otsaga, lõtk olematu ja ei tohik nii pea tekkida ka (e46 pealt pärit ja lühendatud). Summuti ehitusega sai ka tegeldud, kõige suurem nikerdamine oli e34 torudest valmis teha järgnev asi: keevitamine ei tule veel kõige ilusam välja ja seega üle lastud relakaga kõik Alla panin uuesti ka bensiini paagi, millel sai mõned augud kinni lastud, esimese ette juhtuva värviga sai ka bensiini valamistoru üle värvitud peale kerget puhatamist, vaja oleks tegelt liivapritsi ja pulbervärvimist nii paagile kui valamistorule või veel parem, uut paaki. Ja nii ta nüüd ootama jääb järgmist korda, et summuti lõpuni valmis tehtud saaks
-
325i '90 - GTA
Väga hea töö tehtud ja ilus tulemus Pildimaterjali võiks rohkem olla
-
poldi keerme samm?
M12X1,5 peaks olema http://bmwfans.info järgi.