Hüppa postitusse

GTA

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis GTA postitas

1. Ossa kurat, kus alles läigib Väga kena!
  2. Lühidalt, tegu sellise masinaga: [size=4]* 1988 sedaan, FL[/size] [size=4]* Lachsilber metallic[/size] [size=4]* TÜV kuni 06/2013 [/size] + mootor m20b25 125kW, paigaldatud jaanuaris - sündinud 320i-na ning peale südame mingeid suuremaid muutusi pole tehtud + veermikus, mootoris ja jõuülekandes minu käes olnud kolme aasta jooksul vahetatud väga palju kuluosi: äsja sisemised šarniirid, pool aastat tagasi juhipoolsed rattalaagrid, kardaani kummileevendi ja tugilaager. Samal ajal vahetatud mootoril kõik alumise otsa tihendid, väljalaskekollektori tihendid, rihm, rull, veepump (3000km tagasi). Lisaks olen vahetanud kõik stabikakondid, esimese stabika puksid, esiõõtsa puksid, tagasilla kandepuksid, difri kandepuksi, mootoripadjad, käigukasti padjad, õlid difris ja käigukastis, piduriklotsid-kettad-trumlid-õli, kütusefiltri, kütusevoolikud jne jne. Masin on saanud regulaarset hooldust ühesõnaga. Tõestuseks kaasa anda patakas tšekke ostetud vidinate kohta ja nende vahetamisel olen kilometraaži ka kirja pannud. + shortshifter ning käiguhoovastik pronkspukside peal. Ei töllerda. + autol on madaldus ca 60/40mm, amordid on Bilstein B... (6 või 8, ei tea, igavesed jämedad on igatahes) + lisadest tagumine käetugi, check-control paneel, manuaalne katuseluuk, el. peeglid, 380mm originaalsportrool (nahk alles). salongis kõik aknavändad terved, pardatsokk küljes, roolialune kate olemas + Auto läbis äsja ülevaatuse, järgmine alles 06/2013 Vigadest kah: - tüüpilist roostet jagub, kere tahab tegemist. Tehtud värviparandusi, esineb mõlke, iluvigu jne. Näiteks on juhipoolne esitiib sprei+lakiga värvitud - et keegi ei arvaks, et ta nii ilus ongi kui pildi peal. - plokikaanetihend ilmselt läbi, ajab survet sisse. Keema ei lähe, temperatuuri hoiab normis ja sõita kannatab. Voolikud punnis pmst. - kesklukk jukerdab, juhiukse lukk ei tööta üldse Kokkuvõtteks, tegu pole kollektsionääri, vaid tegusa entusiasti masinaga, mis veermiku poolelt on heas korras - sellega on piisavalt vaeva nähtud juba. Küll tahaks ta mujalt remonti saada - uut kaanetihendit, keevitust jne. Ei maksa endale samas illusioone luua, et muud turul samas hinnaklassis olevad masinad keretöid ega nokkimist ei tahaks Sõidab see auto iseenesest väga kenasti, ei kolise ega värise, kurvilisel asfaldil lausa innustab kimama ja kogub sealjuures krapsakalt kiirust. Minu käes on ta olnud 3 aastat ja ~40 000km ja ei kahetse igatahes Pilte ka: Ja ütlen ära, et pildil olevaid velgi kaasa ei saa, kui just päris mitusada eurot pealkirjas küsitud hinnale juurde ei maksta. Kaasa saab kaks jooksu 14" plekkidel rehve (lamellid ja naelad) ning ilukilbid. Hinda küsin selle auto eest 1000 eurot. Tingida ei taha... ja kiire on ka, seoses 6. juulil hakkava puhkusega - siis olen harvem kodus ja saan seega harvem huvilistele autot näidata. Asub Paides. 53 410 582 // PS Edit: täna pesin radika läbi ja panin uue tosooli. Lisaks liitsin kokku kogunenud tšekke ning võib öelda, et paljalt varuosadele olen kulutanud üle 400 euri. Teenindustes remontides oleks lisandunud ka kopsakad teenustasud remondi eest, kuid ise tehes olen selle raha säästnud. Lihtsalt, et tekiks natukene ettekujutust tehtud kulutustest. Lisaks veel mootori ostmine, kasutatud amordid, regulaarne õlivahetus (seda varuosade juurde ei liitnud) jne jne.
  3. Selge garantiijuhtum ju Peab müüjatega ühendust võtma ja asjale ametliku käigu ikka andma.
  4. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Siin samal lehel eix ja hiis on juba näpunäiteid jaganud, vaata ülessepoole ka Pmst on peeglikorpuse all pisike auk, sealt mingi väiksem lapik kruvikeeraja sisse ja peegli tagumisel küljel on selline plastikrõngas, mis liigub kummalegi poole sentimeetri umbes. Vastavalt siis kas klaasi mootori aluse külge lukustades või lahti keerates. Väike tunde järgi sudimine aga lihtne, kui esimest korda lõpuks õnnestub, jääb meelde.
  5. Veljed teevad kadedaks ja ma arvan, et selle teema lõpptulemus teeb paljud veel rohkem kadedaks Soovin edu!
  6. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Tänud heade soovide eest Paar pilti veel, milline reaalne kõrgus tal siis on: Selline ta siis on Esialgne plaan hallilt sedaanilt ka madaldus talle ringi tõsta on tahaplaanile vajunud... igapäevasõiduks siiski liiga jäik ning eks näis mis tujud tulevad. Võibolla leiab mingi soodsama täiskomplekti vedrusid ja amorte hoopis Küljepeegli klaasi eemaldamise nipist sain aru ja hetkel on seal siis ilma soojenduseta klaas. Vahepeal tegin veel rekordilise pikkusega õlivahetuse, mis võttis aega mitu tundi... Kuna karteri punn oli asendatud süüteküünlaga, siis otsisin linna pealt õli nõrgumise ajal õiget punni. Sain selle lammarist aitähi eest, aga mis ei sobi see ei sobi. Selgus, et keere oli omal ajal rikutud ja auk suuremaks lõigatud, uus keermesamm on siis 14x1,25 (originaalis 12x1,5). Kolistasin läbi Baltic Boldi, Hydroscandi ja veel autopoode, lammutusi aga mida pole seda pole. Jäigi siis see õnnetu küünal sinna aga selle viimistlesin natuke karteripunni sarnaseks rohkem ning panin alla ka vasktihendi, et ta täidaks oma põhiülesannet - õli kinnipidamine! Close enough. eks siis otsin edasi ja kui ei leia miskit, tuleb järgmise vahetuse ajaks kasvõi ise see junn treida. Teiseks ei pidanud õli ka õliradika flantsi all olev o-tihend, ning ka selle tõin uue. Peab mainima, et kollektori all olev õlifilter on suht vastik vahetada kui võrrelda õliradikata variandi filtri asukohaga. See selleks, vähemalt sain ka õliradika enda ära nõrutada ning kokku tuli kena pangetäis tökatit. Uus õli läks siis 10W40 OMV poolsünt nagu mu masinatel kombeks juba saanud on. Klapiregull õnnestus kenasti ning 0,3+ klapivahede asemel sai ettenähtud 0,25 klapivahe. Jälle pisut vaiksem Täna tegelesin ühe pisiasjaga, nimelt panin paika piduriklotside kulumisandurid. Tagumisel oli kerepistik alles, kuid vana pistiku klemm sisse murdunud ning pistik koledalt oksüdeerunud. Universaalõliga leotades ning nõelaga sudides sai siiski jäänused kätte ning andur paika. Ees oli kerepistik kahjuks ära lõigatud ning kuna mul oli võtta samamoodi ära lõigatud pistikuga andur, tegin ühendused hülsside ning termokahaneva isolatsiooniga. Kokkuvõtteks kustus armatuuris see häiriv punane tuluke kenasti ära, korras. Veel likvideerisin ühe oma pläki, tagumine käsipidur oli vääralt reguleeritud ning hakkas kolisema. Olin ülemised regulaatorid nullasendisse jätnud ning pingutamise teinud vaid salongi trossidest. Esimene kord ju tagumiste ketaspiduritega sudida ning sain omal nahal õppetunni kätte Nüüd asi parem ja asfaldil "loha" tegemine on kerge käetõmbe vaev Nüüd on siis auto enamvähem sõidetavas konditsioonis, kuid jooksvalt tegelen veel nimekirjast maha kriipsutamata asjadega - puudu mõned pisividinad salongist jne. Tagadifri simmer immitseb ning traditsiooniliselt immitseb ka käiguhoovastiku pisike simmer kasti küljes. Kuidas seda vahetada ilma kasti alt võtmata, ei kujuta küll ette Tagadifri kinnituspadi on üsna ausõna peal veel. Ja ilmselt on ka tagasilla suured puksid esimesest noorusest kaugel - aga see vaid kõhutunne, konkreetselt heebliga pole veel tsekanud. Siis katuseluuk ei tööta - mootori sain, maalt tuleb veel korrektne elektrilise luugi variandi alusplekk ära tuua, teha siis juba korralikult ikkagi. Sellegipoolest sõidab ta hetkel juba üsna rahuldavalt ning ei pea muretsema, et päris hooldamata masin oleks. Ah ja keskmised kütusekulud sain ka mõõdetud - enamuses maanteel ühtlase kiirusega veeredes ning pisut linna juurde pannes sain kuluks 8,7l/100km Ainult linnas lühikesi otsi kihutades siiski pigem sinna 12 kanti
  7. Tuunimata 1990 316i sedaan http://www.auto24.ee/used/1034277 Swapitud mootoriga aga päris sileda ilmega kupee, kallis kah: http://www.auto24.ee/used/923194
  8. Eks ta nii ole jah Mul käest läbi käinud m-sportfahrwerk vedrud mille esivedrud olid koodi järgi konditsioneeriga R6 masinatele. Kummaline, et autol endal mingit konti polnud ainult, varustuse lehel oli igatahes m-sport vedrustus kirjas, nii et kas tehases pandi kogemata valed vedrud või ma ei tea mis
  9. Krt, ma ei tea, autoweeki andmetel on kaaluvahed suhteliselt marginaalsed siiski: 325i sedaan, manuaal: tühimass 1200kg, kandevõime 460 kg, täismass 1660kg 325i touring, manuaal: tühimass 1270kg, kandevõime 480kg, täismass 1750kg 325i kabrio manuaal: tühimass 1310kg, kandevõime 400kg, täismass 1710kg Maksimaalselt tühimassi erinevus 110kg, täismassi erinevus 90kg. Sellegipoolest jah, kõik see kaal mängib ainult tagaotsa peal, esimeste istmeteni ju identsed pmst. Samas ma ei usu, et see madalduskomplektide vahel mingeid juhitavuse probleeme tekitaks. Võibolla, et selle lubatud 55mm madalduse asemel saab hoopis 35mm näiteks.
  10. Küsimus ajendatud sellest, et paljude tuuningfirmade kodukatel tehakse vahet sedaani ja touringu vedrustusel. Saan aru, et R4 vs. R6 ja 45mm vs. 51mm püstaku vahed on täiesti pädevad siis mis on teistmoodi, et näiteks touringu madalduskomplekti ei saa kasutada sedaanil? Konkreetne näide: R6 sedaan, 51mm püstak, 60/55 amordid ja vedrud: http://www.jom.de/products/gb/Vehicle-Types/BMW/3er-E21E30-E36-E46-E90E92/Lowering/JOM-Suspension-KIts/Suspension-kit-JOM-BMW-E30-320i-323i-325i-325e-324D-324TD-sedan-11-82-05-91-60-55mm-51mm-strut-with-TUV.html R6 touring ja carbio, 51mm püstak, 60/55 amordid ja vedrud: http://www.jom.de/products/gb/Vehicle-Types/BMW/3er-E21E30-E36-E46-E90E92/Lowering/JOM-Suspension-KIts/Suspension-kit-JOM-BMW-E30-320i-325i-324TD-Touring-Cabrio-11-82-05-93-60-55mm-51mm-strut-with-TUV.html Ainus mis pähe torkab, et touringu tagumine pool on jäigem et koormat paremini kannatada? Asi selles, et saatsin päringu ja sedaani komplekte ei saa määramata aeg tellida, ladu tühi. Oleks mõtet siis touringu komplekti nuiata? Võibolla üldsegi loll küsimus ja vastus on väga lihtne ja loogiline kuna ma pole touringut/kabriot ei omanud ega remontinud Sellisel juhul vabandan igaks juhuks ette ära.
  11. Ilus-ilus M-tech sedaani ikka üle ei trumpa nii lihtsalt. Kas kuskil oli kirjas või ma ei märganud... On antenn elektriline sul, kas toimib ka või?
  12. Kui veel juhtud kettaid vahetama või on vaja suporteid eemaldada oleks kena need traadi või juhtmetripiga kuhugi rippu panna, et pidurivoolikult pinge maha võtta. Tõmbab veel prao sisse muidu ja voolikud niisked pärast, seda jama ka vaja pole Muidu igatahes kena masin ja palju tööd ette võetud kohe Tore vaadata. Mis sest põllelisast ka sai? Võid PS-i kirja panna
  13. Aga näidake kahtlusalustele kohtadele survepesu, mis siin ikka oletada. Ise näete siis mis ja kuidas Eixi pakutud akualus on üsna tõenäoline, seal peidab müramatt kapoti poolt üsna palju plekipinda ära ja seespool on veel mingi heliisolatsiooni kiht. Augud ja praod ei paista teinekord esimese hooga silmagi. Samamoodi võib tuuleklaasiraam tihendi all üllatusi peita.
  14. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Ega neid pikanäpumehi ei peata miski, ma kahtlen ainult kas see numbrimärgi kinnitamise viis - olgu siis teibi, kruvide või numbrialusega - neid eriti morjendab. Kui ikka on vaja ära fuukida siis ongi nad läinud Aga täna õhtul sain esimese pikema ringi teha siis, peale kolmekuist nokitsemist. Kindustus tehtud ja ÜV-d ka paar kuud järgi, võib ringi rullida küll. Viimasest postist siis tehtud niipalju, et keevitatud kaks väikest auku karbi siseküljel, roostemuundurite-värkide ja kivikaitsega üle tehtud, karpidesse viimane allesjäänud vaha sisse lastud. Peale seda möllu paigaldasin viimaks ka karbikatted - esitiiva peal on originaaltüüblitega, karbi peal on tüüblite asemel kasutatud sama kahepoolset 3M teipi, mis numbritelgi. Eks näis, kuida kestab, muidu paistis küll selline hea elastne ühendus olema. Alumised klambrid sain eixilt kaasa ja mõne uue tõin Forsist juurde ka. Vahetatud veel generaator - sel olid laagrid läbi ja kolises, harjad ka suht otsakorral. Varuosadena olin aga ühe generaatori kunagi saanud, klappis ja oli paremas korras kah. Uus generaatoririhm kah mõranenud eksemplari asemele. Selline ta siis sai : Velgedeks on halli masina alt 16" RH-d, mille keskosa värvisin hoopis mustaks, et natukenegi sobiks. Pean aga tunnistama, et mind häirib välimuse juures ikka mitmeid asju ning eks ma teen teda oma äranägemise järgi edasi. Esiteks ei sobi kohe kuidagi need kahe rusika suurused vahed rehvi ja rattakoopa vahel, peab ta ikka maale ligemale natuke tooma Siis see summuti. Ja need veljed ka miskipärast ei sobi, õige taks oleks ikkagi viie kodaraga 15x8 veljed, mis tal ka all olid. Nood hetkel siis hallil, põhjus on ka proosaline - pole kahe auto peale kahte korralikku jooksu suverehve. Proovisõidul sai aru muidugi, mis tulevikus veel tegemist tahaks, õnneks väga hullu polnudki midagi. Suht viisakalt sõidab. Vahel hooletumalt käiku vahetades võlus mingi kolksu-mütsu välja, ei tea, ehk difri tugipadi? See paistis esmapilgul selline, mitte just kõige uuem. Sidur teeb ka lolli häält, kui pedaal alla vajutada, jääb vait. See nüüd alles sõiduga tekkis, enne garaažis tiksus ju ka tühikäigul päris tihti. No ja kuu-päiksevalgust katuseluugi kaudu ka tuppa lasta ei saa, kuna va luugi mootor on kutu. Ja kundepoolne mõraga peegel tekitab manööverdamisel natuke raskusi. Elektrilise soojendusega varianti jälle raskem leida vist... Esmapilgul ei hakanud mõistus peale kah, kuidas see peeglikorpus lahti üldse käib. Ühesõnaga, see et ta liigub ei tee asju lihtsamaks, vaid tööd tuleb pidevalt juurde . Aga vähemalt saab nüüd natuke ringi ka sõita juba. Muidu päris mõnus masin, sõidab suht vaikselt ja veab kenasti, mingeid mootori töö tõrkeid küll aru ei saa, et oleks
  15. Aktiivsöefilter jah, pistikuga klapp läheb sisselaske alla ja teatud pöörete reziimil (võis olla ühtlane maanteesõit ma pakun) laseb kütuseaure natuke ligi. Peaks ökonoomsusele ja heitgaaside puhtusele rõhuma. Ilmselt kui segusiibri all vastav stutser kinni plommitud ei juhtu selle puudumisest eriti midagi.
  16. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    No enamusele nad ehk ongi üle prahi kraam... aga mulle meeldivad sellised vanakooli ruudud ja triibud vist rohkem Roolile leidsin netist sisseskännitud saksa ABE (Allgemeine Betriebserlaubnis), ehk siis selline üldine ametlik dokument antud detaili sobivuse kohta kindlatele mudelitele. Printisin ta välja ning eks hakkab pardatšokis kaasa sõitma, kui mõni patrull rooli vastu huvi tunneb võin näidata. Küsisin ka kohalikust ÜV punktist ja nemad arvasid, et nad vast targemad pole kui inimesed, kes asja testinud on ja selle kohta ka paberi julgenud väljastada.
  17. Ilus auto, soliidne. Meeldib just see tumeda auto kombinatsioon pluss nikeldatud aknaliisturing mis tagaistmete tagant ka kaare ära teeb Ei tea kas seda lip-i on ikka vaja, ei tea ka see mingi lisaväärtuse hetkevälimusele annaks?
  18. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Ma pole juhtmestikku süvenenud aga kui ta tehasevarustusena pandud on ju siis ikka on, ma loodan Aga mine tea. Need "nahast" uksepolstrid pole millegipärast kunagi mulle meeldinud, kuidagi ei ole see mis tahaks. A mõtlen natuke seda asja. Nagunii pean sulle veel kunagi väikse nimekirja esitama, mõni asi puudu ja mõni katki nagu ikka sel masinal juba on. Numbrimärk on päris mitmest kohast korraliku 3M teibiga pandud ja loodan, et see ikka kinni jääb... Kui irvitama hakkab, mõtlen muid lahendusi. Isiklikult on need leinaraamid ümber numbri vastukarva ja ilma nendeta meeldib palju rohkem. Summutiots, jah, 100% nõus Eks see ole sama inimese maitse, kes sinna enne tolle ufo-rooli, spidotaustad ja muu installis. Iseenesest tegu mingise aftermarket sportsumpsiga, mitte ainult otstega. Nii, et sellest vabanemine eeldaks natuke raha investeerimist, loodan et saan sest lahti ka mingil ajal, muu porr on juba suuremas osas minekut teinud.
  19. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Pilte võiks alati rohkem olla, kui oleks millest ka pilte teha Kahju on vaid sellest, et auto garaaži veeremise päeval pilte ei teinud, võrdlusmoment endise räbaldunud salongi ja ilukilpidega VW plekkidega on vaid jutupõhine. Endise omaniku tehtud pilte müügikuulutusest ei tihka siia üles panna kuna luba nende kasutamiseks oleks siiski ilus enne küsida. Numbreid näeb täitsa ilusti siis, kui iste on alumises asendis. Väga hull siiski asi ka pole, sest rooliratta ja nuudi vahele on krutitud (ka sertifikaadis nõutud) 15mm paksune detsentrikflants, mis rooli keskkoha 15mm ülespoole nihutab. Polstrid jäävad esialgu need jah, kuna on kõige korralikumad mis mul on - need sain üksvahe Türilt aitähi eest, viisin ühe mehe garaazist ära et ta ruumi saaks. Halli autoga võiks ju polstrid ära vahetada aga neil on mitmest kohast riide ja naha vaheline liim järgi andnud ja ei näe korralikud välja. Korralike ja õigete halli riide/musta naha ning vändaaukudeta polstrite vastu vahetaks praegused välja küll aga eks needki maksa jälle mitu raha. Vähemalt ei karju praegused PF-i omad nii näkku kui sinise nahaga originaalid seda ses salongis praegu teeksid... pealegi olid neil uksetaskud katki, nahk liimist lahti - polnud esinduslikud.
  20. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Vahepeal siis vahetatud: rihm, pingutusrull, RV pealevoolu voolik (Hydroscand), RV voolikute vaskseibid, parem välimine šarniir, parem esimene õõtsapuks. Salong enamvähem kokku lapatud. Esitiivad, logarid ja stanged paigas. Esistange sain ka õigesse asendisse tagasi, pukseerimisega oli FL-ile tüüpiliselt stangeamordi kinnitus väljapoole kummi tõmmatud. Rihmavahetusel tegi veel see heameelt, et ventika termosidur on suht uus (2007 aasta templiga Sachsi toodang). Pmst siis kaks auku veel keevitada, karbilaiendid paigaldada ja kokkujooks paika keerata ning miinimumprogramm, et sõitu saada oleks nagu täidetud. Ostetud on ka mootoriõli, -filter. Vahetama peaks ka küünlad ja õhufiltri. Rehvidega peab ka majandama, ilmselt siiski lähevad hallilt 16-sed alla ja kodarad mingit teist värvi. Kuigi vaimusilmas näeks ma teda üsna madalana ja 15" velgedele tõmmatud mingine 195/45 rehv näiteks. Peab vist lotot mängima hakkama Mõni pilt ka siis, tegin oma vana digikaga pilte vahelduseks, kuna telefonil piltide tegemise režiim jamama hakanud. Igatahes on auto väga tolmune sest pikast seismisest ning enne liikvelesaamist tuleb korra poleervahaga üle tõmmata. Kahepoolse teibiga kinnitatud uus numbrimärk: Üks lahe vidin:
  21. Ma ei tea miks aga jube tuttav roheline toon... Pentaprim?
  22. Roolilati vahetus on tglt lihtne, eriti kui sa nüüd mootori ka veel eest ära võtad. Vaja on siis E36 latti ja 14mm distantsseibe 2tk, kuna E30 kinnituste vahe täpselt niipalju suurem. Kardaan jääb samaks, ainult keerad mõlemad otsad lahti ja lükkad seda ülespoole kuni asi kokku klapib. Voolikute vedamine nõuab natuke nuputamist aga saab ka E30 voolikutega nii, et midagi pinge alla ei jää ja vastu ei käi - mina painutasin ühte toru natuke parema nurga alla ja sättisin õlipotsikut vastupäeva 30 kraadi, kogu lugu Väntvõlli soovitaks ma lasta asjatundjal siiski üle mõõta, ega seal midagi ellipsisse kulunud pole ja vajadusel ikka lihvimisse saata ja remontmõõdus saaled osta. Muidu natuke nagu loterii, kahju kui jälle mingi jama tekiks.
  23. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Väheke veel arengut: Lõpuks hakkab järg kapotialuse kätte ka jõudma. Ostetud sai rihm-rull, klapikambrikaane tihend, ja neli punntihendit selle alla. Lahti võtmata panin diagnoosi et need lekivad ja asja kaaludes ei viitsinud neid silikoonitama hakata. Oligi õige, sest neid oli juba punasega kinni üritatud plötsida, ju siis ei võtnud. Rihma ja rulli mõtlesin igaks petteks vahetada kuna leidsin kapoti alt küll sildi millest lähtudes lihtsa tehtega sai järeldada et 50 000km nad läbinud on. Üllatuseks olid vanad jupid aga puhta kulunud, tekkis mõte, et rullikuga on küll kaks välpa sõidetud. Plusspoolelt vahetas eelmine omanik autol kaks kuud enne minu kätte jõudmist veepumba - lagunes too detail järgmine päev peale proovisõitu Ja jagajakaas ning rootor on täitsa värske ilmega! Selline seis siis: Põrandal värv ja kaitsevaha kuivanud, nii et panin vaiba ka sisse. Oma koha leidis ka "suur" kerejuhtmestik, ustesse el. akna mootorid ja täitsa toimivad. Kunde iste ka kokku laotud. Ei läinud see loomulikult nii lihtsalt. Mõlemad valikus olnud esmapilgul korralikud istmeraamid vajasid keevitust. Autosse koha leidnud istmed on siis nüüd siis lõpuks samast komplektist, mis algselt doonoritena sai toodud. Tööd on veel küll, esitiivad vaja kivikaitsega teha ja need ilusti kinnitada, karbilaiendid kinnitada... tehniline pool nõuab samuti oma ning mõned hoolduseks vajalikud detailid on veel ostmata - õhufilter ja mõni tihend. Garaažis seistes on roolivõimust jällegi loik tekkinud, üks voolik on siiski kutu ning ei aidanud see klambrivahetus kah
  24. Mingi aeg liigun isegi, paari nädala jooksul nüüd...
  25. Ma võin sulle viieka eest Ascona tagavedrud müüa Koonus on sama, vedru on lühem... Madaldusastet ja muud ma kommenteerida ei oska aga rullikatele on neid varem ka alla pandud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.