Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 22.03.2023 kõikidest kohtadest

1. Andke mulle või Eduardsile teada, kes veel plaanib minna. Hetkel 2 autot esindatud ainult Eestist. Võiks rohkem oma iludusi näidata seal meie poolt ikka
  2. Tervist Vahepeal on jälle saanud natuke autot remontida ja omajagu sõita. Vanatehnika osas hakkas minu jaoks liikumine aprillis, kui sain sünnipäevaks uue veepumba. Rulka jaoks algas hooaeg aga 6. mail, mil sai auto garaažist välja aetud ning otsejoones mindud siduri töösilindrit tellima. Õnneks oli vahepeal sidur normaalselt lahutama hakanud ning kannatas kerge lekkega ringi kärutada küll. Nädal aega hiljem keerasin uue tüki külge ja kui auto juba garaažis oli, sai veepump ka külge pandud. Vana küll ei lekkinud, aga tuntav lõtk oli sees. Otsustasime, et veel kannatab M40 ka sõita ja mersu diisel jäi konksu otsa. Samal päeval jõudsin ülevaatusele, kus tehti märkus kinni keeramata jäänud akujuhtme, kulunud tagasillatala pukside ning esimeste õõtshoobade tagumiste pukside kohta, kuid ülevaatuse läbimist see õnneks ei mõjutanud. Leppisin tuttava remonditöökojaga sillaremondiks aja kokku ning kõik võinuks muretult lõppeda, kuid vahepeal olen tänu sellele foorumile teadmisi juurde saanud ning hakkasin auto tõstmise pärast põdema. Teatavasti ei või rullnokka tehase tungikohtadest ega karpidest tõsta. Kaevasin välja kõik vanad foorumiteemad, kus sellest juttu oli, laadisin alla kõik teemakohased pildid, küsisin teadjamatelt tuttavatelt ning ei saanud mõned ööd magada, sest põdesin et minu pärast läheb see auto nüüd punnis karpidega raipeks. Õnneks olid töökojas teadjad mehed, kes kuulasid rahulikult mu mured ära, isegi teadsid, et neid autosid lihtsalt karpidest ei tõsteta, ning lõikasid puuklotsid, millega raskus normaalselt jaotada. Tulemuseks vaiksem pehmem ja meeldivam sõidukogemus ning endiselt sirged karbid. Sellega said remondid tehtud ning jäi üle vaid ringi kärutada.Sai sõpradega mitmeid unetuid öid veedetud Tallinna linna avastades, käisime hetkeemotsiooni ajel Lääne-Virumaal päikesetõusu vaatamas, nautisime maalilisi Lõuna-Eesti teid, sain elus esimest korda praami peale sõita ning lihtsalt igapäevaselt poes käia ja asju ajada. Saaremaa reisil õnnestus mingi sodi rehvi sisse korjata. Vaatasin üks hommik, et rehv kuidagi töss ja oligi 0,8 ainult sees. Õnneks sai kiirelt nööri sisse ja sõit võis jätkuda. Tegelt ma ei tea, et kas diffrist tohib tõsta või mitte, aga karpidest ei tahtnud ka lasta. Diffri saab uue osta, eksole. Uuel hooajal peaks korralikud rehvid ka taha vaatama. Suvi möödus aga üldiselt kiiresti ning võinuks sügiselgi sõita, aga paraku juhtus päev enne taasiseseisvumise aastapäeva nii, et suutsin autoga parklas posti tagurdada. Väga loll juhus ja väga loll tunne oli.
  3. Mõni asi jälle tehtud. Kolle sai kokku punktidud ning oligi aeg mootor proovimiseks aiste vahele tõsta. Mootor vahel vaatasime, et kolde ümbruses ilusti ruumi ning suund on õige, seega otsustasime, et rohkem mootorit ei solguta ja jätame ta oma kohale. Hetkel ootame siduri komplekti, seejärel läheb kast otsa ning saab summuti voolimisega jätkata. Mootor peal hakkasin ka juhtmestikku paika sättima. Kuidagi ei suutnud ka seda rahule jätta, peitsin 5. pihusti kraami ning viisin juhtmestiku kolde alla, seetõttu sai mõningaid juhtmeid pikemaks, teisi lühemaks teha. Ka aku liigub taha ning selleks kasutasin E90 akukaablit, tagumise otsa panin ette ning seda kasutan nö voolupostina. Ka süütepool leidis endale uue koha kuna uus radikas nõuab paaki ja arvatavasti kasutan süütepooli/ aknapesupaagi kohta selleks. Täpselt ei ole veel mõelnud, kuidas lahendada, kuid küll üks hetk selleni ka jõuame. Juhtmed said enda arust hästi ning lõpptulemusega võiks rahule jääda. Õliradikas leidis ka oma koha, pildil paistab kuidagi viltune, tegelikkuses oli täitsa sirge. Nüüd veel aku relokeerimine lõpetada, paar asja veel ühedada ja saab voolud järgi lasta, esimene käivitus ei tohiks enam kaugel olla. Olge tuunitud✌️
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.