Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 24.10.2018 kõikidest kohtadest

1. Oooo, avastasin foorumi jälle. Kus see jutt siin pooleli jäi. Mingi pidurite jama oli. Noh, enam ei ole, läks ise ajapikku korda (sellist asja võiks rohkem juhtuda). Nagu juba enamus piltidelt näinud on siis veljed said uue värvi. Ma tükk aega mõtlesin, et mis siis nende replicate asemele ikkagi osta ja kammisin igasuguseid variante, aga ükski 100% ei meeldinud. Mõtlesin siis, et kaotada pole midagi ja värviks lihtsalt olemasolevad teist värvi. Nii sai ka tehtud. Üksjagu nuputamist oli värvi valikul, värvi välja mõtlemisel/kokku valamisel ja värvimise tehnoloogial. Jamamist oli, aga asja sai ja ma ise olen küll tulemusega rahul. Suve jooksul kahjuks väga palju sõita ei jõudnudki, kuid selle eest käisin nädal tagasi Sten-iga pildistamas ja sain ka lõpuks korralikud pildid. Midagi teistsugust siin hallis Tallinnas
  2. Alustan kohe juttu sellest, et ega kellelgi/kellegi tuttaval pole Tartus garaaži rendile anda? Ei taha nagu kaugele viia jälle ära autot. Ideaalne oleks 2 auto oma, kuid asja ajab ära ka 1 kohaline. Aga autost ja tema probleemidest siis: Siin üks vahe andsid küünlad otsad. Need said vahetatud. Siis sõi ühe rehvi ära väga julmalt. Sai jälle plekkveljega sõita. kütusekulu on kuidagi väga suureks läinud. Peab hakkama asja uurima. Kere tahab tegemist (tagumine osa, üks karp, tiivaääred)- ehk saaks talvel ära teha midagi, kui garaaži saaks muidugi. Aga vaadata on teda ikka ilus, isegi tema vigadega 💁‍♀️
  3. no mingi õhulekke pärast või klapiregulli pärast ei tasu küll mootorit vahetama hakata, see 3,5 on küll rõve paadiankur ja ilmselt rullivahel max pask remontida, aga ta on sitaks huvitavam kui random m50/m52. Samas jällgi varuosi raske hankida, kõikuvad pöördeid põhjustab tihtipeale tühikäigu mootor , lambda, õhulugeja. Ja kui ma ei eksi siis sul sumps ka löriseb, seegi kindlasti mõjutab.
  4. Need on ka Borbetid seal all. Borbet A-d tulevad ikka alla tagasi aga uues kuues. Randid tuleb poleerida ja südamikud värvida. Kere vaja siiski veel kõpitseda siit-sealt, eks jõudumööda teeb.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.