Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 11.06.2018 kõikidest kohtadest

1. 6 punkti
    Sain perelt ametlikult ühe autoehituspäeva jälle. Ise olen väga rahul, sest keevituste ja kereparandustega on nüüd kõik ja see teeb meele rõõmsaks. Kapotialune sai uue värvi alla ja põhjaalune sai mastiksikatte alla. Nüüd saab hakata uusi tükke külge kruttima. Mitte ühtegi roostes tükki ega polti, millega tegeleda Õõtsadele sai ka uued sarniirid ja puksid sisse pressitud, aga sellest pikemalt siis, kui sillatükid koos.
  2. Lõpuks auto põhja alt valmis ning mootor käib. Nüüd ootab salong lõpuni kokku panemist ning tööd veel kõvasti teha. See originaaliks tegemine üks suur peavalu. Et kõik tüüblid ja kruvid õige kohapeale panna võtab jubedalt aega. Teine e30 ootab samuti kokku panemist aga seda alles siis kui üks valmis.
  3. mina ei ole saanud oma lambdat tööle, nii kui järgi ühendan, siis sõites poob ja puterdab, proovitud kahte lambdat. hetkel lahti ühendatud ja toimib nagu vaja. Mul on lahtikäinud õhulugeja ka, äkki sellest.
  4. Mõned kuud jälle vaikust olnud, aga see eest miskit toimunud ka. Sai, siis eelmine nädal masin talvekorterist ära toodud ja tegeletud ka masina kallal. Praeguseks hetkeks, siis sisu koos, või noh nii koos, kui ta selleks aastaks jääb. Kõik peale laepolstri, kuna see on lihtsalt nii habras ning järgmine talv tuleb jälle kõik välja kiskuda heliisolatsiooni jaoks, siis otsustasin praegu lage mitte sisse panna. Aga sisu poolest siis praegu said põhjamatt ja esiistmed keemilise pesu. Peale seda värvisin põhjamati mõlemad osad ning tagumise mütsiriiuli mustaks. Katsetasin selle jaoks, siis nii tavalist musta läikivat spreid, kui spetsiaalset vinüüli värvimise spreid. Põhjamati peal meeldis minule tavalise värvi kuivanud tulemus rohkem, aga mütsiriiul sai, siis vinüüli spreiga tehtud. Arvestades seda, et originaal musta värvi korraliku põhjamatti suhteliselt keeruline või pm isegi võimatu Eestist leida, siis see oli minu jaoks ainuke pääsetee. Raha kulus mul selle jaoks, siis umbes 30.- + oma aeg ja vaev ning lõpptulemusega olen mina väga rahul, seda enam, et kunagi tellitud riidest jalamatid ka musta värvi, siis sobib see combo oma vahel väga hästi kokku. Peale seda sai toodud, uus esiklaas, mis sai valitud rohelise ülemise ribaga ja klaasi ette paigaldades avastasin, et kogu klaas kerge roheka tooniga, mis iseenesest sobib kogu ülejäänud autoga ka kokku kuna kõik klaasid roheka tooniga natuke. Klaas läks ludinal ette, kuid kiilu paigaldamisega läks ca paar tundi aega ning pärast olid mõnusad valutavad pöidla otsad. Paigaldasin, siis sebivee ja plastikust polstri eemaldamise tööriistadega, kuna auto hiljuti värvitud ja ei tahtnud riskida, et kruvikada kuskile värvi sisse või tihendile mingeid kahjustusi tekiks. Lisaks siis sai tegeletud ka natuke helitehnikaga ette läksid korralikud focali komponent kõlarid ja taha mütsiriiulisse sai siis ajutiselt augutäiteks vaadatud miskised Gas koaksiaalid, mille saab hiljem asnedatud ka focali kõlaritega. Bassikõlar läheb ka praegu miskine suvaline sisse, aga hiljem plaanis kasutada 2x12" Focali elementi, mis siis saavad ilmselt miskise custom kastiga endale asukoha pagasnikus. Makiks otsustasin seekord kasutada Alpine toodangut, viimased 5a kasutanud ainult Pioneeri makke aga mõtlesin et prooviks vaheldusks miskit muud ja mängib isegi täitsa hästi. Ja kuna antennikoht sai keretööde käigus eemaldatud, siis uus antenn sai võetud nn sisene, ette klaasi peale. Tegemist Boschi toodanguga ja läheb paremale akna nurka, otsustasin selle kasuks, siis sellepärast, et see siiani ainuke, mis minu arust toimib hästi. Hetke seisuga pole enam palju jäänud et masin tänavatele saada, põhjaalt vaja taga amordid ära vahetada, pooltelje kummid uued, üks šarniir vahetada, kütusepaagist väljauvatele voolikutele uued klambrid panna, sillastend, esistange kinni, esimesed suunad ja udutuled ära ühendada ja peale seda võiks olla pill valmis et minna TÜV-le ja teha ära kindlustus. Ehk siis äkki järgmise nädala lõpuks saab pilli tänavatele. Ja suured tänud ka Käändmik OÜ-le kelle ruumides masinaga tegelen, Värvilised autopesulale kes hea hinnaga keemilise tegi ja Audiofookusele ning Ghost audiole hea hinnaga muusika süsteemi tükkide eest. Aga praeguseks siis paar pilti ka, kui auto valmis ja tänavatel siis tuleb pildimaterjali kindlasti juurde.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.