Päiksesirmid lasin ära õmmelda musta riidega. Ilus ja viisakas jäi, peegli kohaga oli natuke rohkem pusimist, aga sai tehtud Samuti läks õmblemisse katuseluugi osa, kuna keskelt on riie kinnitatud ribade abil luugi metall raamide külge. Lagi vajaks veel komplekteerimist.. ei ole minu jaoks vast kõige meeldivam töö ja olen natuke edasi lükanud seda ja muude asjadega tegelenud
Vahepeal sai asendatud hapus seisus olev diffri puks poluüretaanist puksiga. Tahtsin küll pehmemat tänavasõidu varianti, kuid igal poolt kust uurisin, oli tellimisega. Sai pandud siis kollane strongflexi puks. Kuna sidurdamisel käib (eriti esimese käiguga) päris tugev litakas, siis loodan, et äkki sellega see laheneb. Kui ei, siis peab hakkama edasi kaevama.. loodan, et asi diffris pole, kuigi differ maanteel ulub küll veitsa.. Millest nad põhiliselt ulguma hakkavad? Kiiruse suurenedes hakkab just.. rattalaagrid tunduvad tummised, selle variandi ma kohati välistaks.
Taha said ka TA Technixi coiloverid installitud. Lahtise keerme osale sai isoleer peale pandud.. äkki päästab miskit ja ei lähe nii kergelt oksüdeeruma.
Sai asendatud ka tagumised stabika kondid (Lemförder) ja stabika puksid (powerflex). Õõts sai pealt poolt puhastatud ja peale kantud Florin roostesurm. Eks kunagi plaanis õõtsad pritsida, värvida jne aga hetkel ajutiseks lahenduseks kärab kah.
Mai kuus plaanin auto igapäevasesse kasutusse võtta. Suurim murekoht on hetkel ühe põhjapunni juures, kus tundub, nagu oleks põhjaga sealt kuskile vastu käinud.. mastiks kohati sealt maas ja punn irvitab. Samas, kui juba salongi laiali kakkumiseks läheb, siis ideaalis tahaks selle halli põhjavaiba asendada beezi vaibaga. Aga mida ei ole, ei ole beezi vaipa. Eestis sain ühelt foorumlaselt pakkumise, kuid räbala vaiba eest hinge hinda küll ei sooviks maksta. Jäi silma, et austraalias tehakse mudelikohast põhjavaipa. On siis kujusse aetud, ilma svammita. Kirjutasin, et sooviksin toote värvi näidist riidest. Nüüd ootan ja vaatan, et kui on õige tooniga ja viisakas, siis arvatavasti tellin sealt. Aga kui kellegil peaks olema vaipa pakkuda, siis endiselt olen avatud pakkumistele.
Päikest