Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 09.04.2018 kõikidest kohtadest

1. Mitu päeva põhja all nokitsenud ja tagaosa hakkab vaikselt ilmet võtma. Kütusetorud ja piduritoru eest taha ära veetud. Homme plaan ABS-i pump paikka panna ning esimene piduritorud ära ühendada. Kui paak ka alla saab võiks hakkata vahelduseks sisu kokku panema. Saaks vähemalt aknad ette ära siis juba edasi lihtsam. Karbid ja küljepaneelid said ka külge ära välja arvatud üks uksepaneel ,kuna metall otsatüübel puudu ja see jõuab alles 10 päeva pärast poodi. Mõni pilt ka tehtud tööst.
  2. Auto koos, esimene sõit ja pesu tehtud. Tulepesurid töötavad, kuid vaja osta uued tagasilaske klapid, mis koostööd teha ei taha. Teisipäeval auto tõstukile, kus kogu mehaaniline osa ning sillad saavad üle vaadatud.
  3. Juhtusin reedel ka molliraamatus kommiraha eest selliseid istmeid müügis nägema - mõtlematult läksin tallinnasse neile järele. Mehhanisimid on korralikud, mõned niidijupid lahti hargnenud ainult. Huvitav kas neid annaks kuidagi ka kokku õmmelda? Panen pildi ka vanadest istmetest. Saate aru küll kumbad vanad ja “uued” on
  4. Päiksesirmid lasin ära õmmelda musta riidega. Ilus ja viisakas jäi, peegli kohaga oli natuke rohkem pusimist, aga sai tehtud Samuti läks õmblemisse katuseluugi osa, kuna keskelt on riie kinnitatud ribade abil luugi metall raamide külge. Lagi vajaks veel komplekteerimist.. ei ole minu jaoks vast kõige meeldivam töö ja olen natuke edasi lükanud seda ja muude asjadega tegelenud Vahepeal sai asendatud hapus seisus olev diffri puks poluüretaanist puksiga. Tahtsin küll pehmemat tänavasõidu varianti, kuid igal poolt kust uurisin, oli tellimisega. Sai pandud siis kollane strongflexi puks. Kuna sidurdamisel käib (eriti esimese käiguga) päris tugev litakas, siis loodan, et äkki sellega see laheneb. Kui ei, siis peab hakkama edasi kaevama.. loodan, et asi diffris pole, kuigi differ maanteel ulub küll veitsa.. Millest nad põhiliselt ulguma hakkavad? Kiiruse suurenedes hakkab just.. rattalaagrid tunduvad tummised, selle variandi ma kohati välistaks. Taha said ka TA Technixi coiloverid installitud. Lahtise keerme osale sai isoleer peale pandud.. äkki päästab miskit ja ei lähe nii kergelt oksüdeeruma. Sai asendatud ka tagumised stabika kondid (Lemförder) ja stabika puksid (powerflex). Õõts sai pealt poolt puhastatud ja peale kantud Florin roostesurm. Eks kunagi plaanis õõtsad pritsida, värvida jne aga hetkel ajutiseks lahenduseks kärab kah. Mai kuus plaanin auto igapäevasesse kasutusse võtta. Suurim murekoht on hetkel ühe põhjapunni juures, kus tundub, nagu oleks põhjaga sealt kuskile vastu käinud.. mastiks kohati sealt maas ja punn irvitab. Samas, kui juba salongi laiali kakkumiseks läheb, siis ideaalis tahaks selle halli põhjavaiba asendada beezi vaibaga. Aga mida ei ole, ei ole beezi vaipa. Eestis sain ühelt foorumlaselt pakkumise, kuid räbala vaiba eest hinge hinda küll ei sooviks maksta. Jäi silma, et austraalias tehakse mudelikohast põhjavaipa. On siis kujusse aetud, ilma svammita. Kirjutasin, et sooviksin toote värvi näidist riidest. Nüüd ootan ja vaatan, et kui on õige tooniga ja viisakas, siis arvatavasti tellin sealt. Aga kui kellegil peaks olema vaipa pakkuda, siis endiselt olen avatud pakkumistele. Päikest
  5. Nonii - vahepeal olen soetanud siis salongi silmariivavaid detaile juurde, et oleks kompleksem sisu. + tohhuja tutikaid tüübleid, et polstrid korralikult kinni istuksid. Ka uus raadio, et tulevasel suvel mõnusalt tümpsutada. Eelmine oli küll originaal makk(Bavaria Cassete III) kuid selle helikvall ei olnud mu kõrvadele piisav, raadiosagedused ka võnkusid nõmedalt . Ostetud sai veel tutikas pea- ja töösilinder sidurile ning karpale sai 3 meetri jagu vaakum voolikuid tellitud, ehk saab pöörete loksumisest lahti. Ilmad soojemaks lähevad, on plaan käigukast alla võtta, sest omatehtud “uus sidur” on vist otsad andnud. + mingi kahtlane undamine on ka kuskil, aimatavalt käigukastis või kardaani laagris.
  6. Ei sheeri kuskil mujal lihtsalt siin e30 foorumis ja olen siit foorumist igast nippe ja asju teada saand auto kohta. Siit saab tarka n6u ja abi, fesari laikidega pole midagi peale hakata 😁 Nyydseks siis oleme kohale j6udnud ja tegemist oligi nii6elda relocationiga nii minimaalselt 6 kuuks jääme esialgu siia. K6ik oli improviseeritud, teadsime, et mis kanti tahame tulla spainis ja siis veel see et läbi saksamaa ei viitsi ka otse kohale lennata. Ja plan oli max tee peal olla poolteist nädalat aga kokku läks u 8 päeva. 66bimised said sebitud 1 öö ette airbnb'st ja nyyd siis tuleb hakata siin uut chapterit elama. Varem olin 5 aastat austraalias , aastake eestis ja nüüd siis hispaania. Kuidagi ei seedi seda eesti halli ilma ja päikesevaest kliimat 😐 Enne s6ittu sai autol mootoris suht palju juppe välja vahetatud et tiginat poleks, õlid puksid isegi käisin ülevaatus punktis,et vaadake yle mis vaja oleks fixida kuna kaugel maal ei taha juppe vahetama hakata kuna venna garages sain t6stuki abiga k6ik kondid ja sarniirid ja puksid ära vahetada ühe hooga....
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.