Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 06.07.2017 asukohas Postitused

1. Mina soovitaks poest asjad käruga autosse panna ja pärast saab grillida Tasuta:
  2. Few Latvian e30 community members will attend meetup at Valga on Saturday Is now clear exact meet location at Valga? ( from notice: 13:30 - 14:00 – meet-up in Valga (exact location to be announced); ) Tnks.
  3. Nii. Minu osalus tänasega paigas 😅 ülevaatus läbitud ja pill ootel kuni peremees lombi tagant tulemas
  4. We will meet in Valga Militaarteemapark 12:30-14:00 (Military park ) (address Pikk 16A) 😉
  5. @cobra Seal 2 tulease olemas + see tavaline RMK rest. Mina soovitaksin sul kaasa võtta vähemalt sellise grillimisresti (maksab poes u 5 €): Sellega hea mugav toimetada.
  6. Täitsa olin mina jah Edit: Märkasin ka sinu rulli Stancesti-l
  7. Sellise poekäru peab e30 sappa pookima peale ju ei mahu.
  8. Paljud ülevalpool räägivad arvelevõtmisest pigem. See on hoopis teine teema. Kui auto juba Eesti registris ja TÜV kehtib, siis on asjad hoopis lihtsamad.
  9. see replicatega on suht okei pill jah, sisu on ilus ja olen omajagu seda tuuninud ja tuunin kindlasti veel, see ühe noore kuti oma, 2,7 stroker.
  10. Müüa siis kabriolet mida olen omanud alates 2013a Aastate jooksul olen autoga palju teinud: Keretööd ja täielik ülevärv M50B25NV mootor mis ka arkis vormistatud Bilstein B8 + H&R madaldusvedrud Uus katuse riie Japan Racing 16x8 valuveljed koos tutikate rehvidega LSD differ Kõik puksid Uued pidurid ja kogu piduritorustik ja armeeritud voolikud Olemas ka tuulevõrk Hetkel peal ka M-Tech 2 rool Hind 6999.- Asub Tallinnas 53 41 37 79 Kõigi piltide autor on siit foorumist kasutaja KARLK
  11. Märgatud eile Saue jaanitulel tumepunast kupeed, vist oli kasutaja Anto
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus