Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 28.06.2017 kõikidest kohtadest

1. Tähelepanu TARTU rahvas! Kogunemine Tartu Lõunakeskuse Bauhofi parklas. Väljasõit kell 11.30. Jõuame Valka orjenteeruvalt ajavahemikus kell 12:30 - 13:00 Küsimuste korral helista: Egert 56-950-807 Valgas kohtume militaarmuuseumi parklas, Pikk 16. Kogu info laupäevase liikumise kohta erinevatest linnadest on ka kirjas esimeses postituses!
  2. Kui leian kellegi kes käru koos puudega kohale toimetab siis tuleksin ka Elva
  3. Mina lähen reedel. Hakkan küll Tartust sõitma aga teen Elva lähedal maakodus väikse vahepeatuse. Kel koos kulgemise soov, siis võib mingi kogunemise orgunnida nt Elva kanti.
  4. 1 punkt
    Päris õige vist ei ole, aga peaaegu roostevaba kere nüüd juba. Üht tagumist numbritule ümbrust võiks natuke korrigeerida, aga midagi keevitama ei hakka, pigem lasen haljaks ja krundin ära, sest numbrituli katab näritud ääred ära. Nädalavahetusel üritan karbivahad ja õlid ka sisse ära lasta, siis peaks aja leidma, et põhjalt vana mastiks maha koorida, uuega asendada ning siis saab veermiku, torude jms kallale asuda põhja all. Motivatsiooni veel jagub Mootorile ka aja jooksul enamus vajalikud tükid kokku kogutud nüüd, aga pere, töö ja ühe segava E32 750iL kõrvalt maru keeruline isegi aega leida, et plokk pukki tõsta Galeriisse lisasin vist rohkem pilte, siia ei hakka kogu albumit panema.
  5. 1 punkt
    Nii-nii. Teeme siis otsa uuesti lahti. Vaatasin ise just esimese postituse kuupäeva ja selleks oli 2011a Vahepeal on auto müüdud @Tiit garaaži, kust ta uuesti 2016a suvel omale tagasi lohistasin. Suurim uskmatu - minu naine - lootis küll, et rooste sööb ta vaikselt ära kuuri taga, aga nii lihtsalt ma alla ei anna. Olen vabadel hetkedel nokitsenud hoopis selle auto garaaži kallal ja ostnud vajalikku tehnikat, seega ühe odavama rullika raha on juba eeltöödesse investeeritud Igatahes võtsin jõulujärgse nädala vabaks ja hakkasin lõikuma. Kuna Tiidul olid juhipoolse karbi ja põhja tükid juba soetatud, siis võtsin eesmärgiks need see nädal ära vahetada. Välimised karbid sain ka Tiidult kaasavaraks. Tootja miski Polcar ja kõvasti õhem plekk kui originaalis.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.