Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 13.01.2017 asukohas Postitused

1. Mis selles Touringu püstakus nii erilist on, et seda ei leia? Peaks ju iga 51mm alla minema. Sel on muidugi rattad lääpa aetud niiet võimalik, et seal mingid muud jupid all. Selle lääpas oleku kaotaks vist esimese asjana ära.
  2. Kôik mis pole vôimalik, on tegelikult vôimalik. Tàna saan keevitustöödega ühele poole. Tiivakaar ja karp said kenasti omale kohale. Silma jàrgi hinnates suhteliselt hea. Aga no eks maaler pàrast muljetab.
  3. Olen pikalt hoogu võtnud, et teha teema auto kohta. Kindlasti paljud teavad seda autot ja on näinud liiklemas. Midagi erilist ei oskagi öelda auto kohta. Hetkel pole midagi väga suur auto kallal veel korda saatnud, pigem teinud asju ringi ja vahetanud kuluosasid. Hetkelised plaanid on siis, et tõsta mootor vahelt välja. Vahetada maas ~10 juppi mootori küljes ning teha kapoti alt ilusaks. Üleliigsed asjad ära lõigata, paar kohta keevitada ning värvida ära kapoti alune kui ka osad mootori detailid. Võibolla julgeb siis teha ka mõne pildi kapoti alt. Hetkel on all compacti sillad millega ei ole võimalik mitte kuhugi sõita aga nüüd lähevad alla õiged sillad millel on tehtud 5x120. Sildadesse polupuksid ning pidurid uuesti teha ( Uued torud, voolikud. Supportitesse uued kolvid ja katted ja asjad). Kevadel loodetavasti veereb garaazist välja ka natukene madalamana ning parema fitmentiga. See hooaeg sõidan veel nende style 5-ga kuid velje väljavaated on juba tegelikult olemas. Hooaja lõpus sai proovitud ka natukene kiirendada. Parimast ajast väike pilt ka
  4. Teen ka ikka teema, et järge pidada, mis on tehtud ja mis ees ootab. Auto pärit Saksast. Prod. Date 1991-10-21 Esmane registreerimine: 30.04.1992 Eestis registreerimine 04.2014. Mina omanik alates 09.2016. 318i, millel passis mootor 2,7. Mootor hetkel m20b25. Ideaalseks saamiseks vajaks nagu ikka iga e30: uut sisu, katust, vardasse ajamist jne. Kõik tuleb, aga rahulikus tempos. (toonklaase, musti neere, tumedaid tulesid, spoilereid, anitiiba, kulme, ripsmeid jms ei tule) Hetkel otseselt miski suvel lustimist ei sega. Teen siia endale nimekirja mis tellitud/tehtud on. (Kõiki seibe, tulede reguleemist, puhastamist jms siia lisama ei hakka) Odo:253t (2016) Tehtud: Küünlad, õhulugeja, lõdvikud, õlivahetus, roolivõimu õli, veljed 17, karpide luukide uste põhja "õlitamine", juhiistme raamide keevitus. (2017) Tehtud: 325i embleem, veluurist põhjamatid, k.k nupp, radiaator, kapoti müramatid, katuseluugi amordid, tagaistme ja k.k koti nahatamine, kõrvalistuja ukseliist, starteri remont, kardaani leevendi, temp andur, siduri töösilinder
  5. Tere Oleks ka aeg enda rullist teema teha, et näidata teile ja ka jätta ülevaade endale mis tehtud on. Sai kuu aega otsitud ja uuritud igalt poolt turult, sõpradelt, foorumitest kuni ühel heal päeval pakuti mu sõbrale ühte E30-t. Kuigi mul olid enda kriteeriumid paigas missugust autot ma tahaks: Musta värvi, FL kere, kupee, ilma roosteta. Saadeti pildid siis edasi mulle ja üldse ei meeldinud see auto piltidelt, kui mõtlesin, et lähen vaatan ta ikkagi üle. Sai samal päeval kell 11 õhtul vaatama mindud ja ega erilist tõmmet see auto ei tekitanud. Vaatasime ta üle pimedal Mustamäe tänaval, kahe auto vahel. Kuna see värv ei meeldinud mulle väga siis sai mõeldud koha peal väga pikalt, et mis ma teen. Siis pakkus omanik välja, et saame järgmisel päeval kokku, et siis saan vaadata auto uuesti päeva valguses üle. Leppisime aja kokku ja nii ma läksingi järgmine päev autot vaatama. Jalutasin ma siis auto poole ja iga korraga kui lähedamale jõudsin hakkasin ma rohkem sellesse autosse armuma . Pikka mõtlemist enam siis ei olnud, sai raha kätte surutud ja tulema tuldud. Auto andmed: Mootor: M20B25 Kere: kupee Aasta: 1990 Värvus: Calypsorot Metallic Lisadest: El aknad Katuseluuk Check paneel OBC Udutuled Roolivõim Ja nii läks ta selle aasta talveks talveunne
  6. Foorumis oli kasutaja meelis36, tema käes see auto kannatada sai, küll vist mingi sõber sõitis tegelikult. Ehk õnnestub temaga otsekontakt luua, saad täpse info
  7. Päris ilus auto. Ära seda oma fitmendiga p***e keera siis
  8. Katuseluugi amordid saabusid päris "parajas" pakendis
  9. Oh milline vaikus on sõitmisel, ei sõidagi nagu rongiga enam. Esiklaas on ka tänu uutele kojameestele puhas. Hommikuti saab veits nalja, ei taha käima minna. Starter viskaks ka nagu üle. Eks näis mis saama hakkab.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.