Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 08.01.2017 kõikidest kohtadest

1. Öösel magada eisaanud ja olin ikka tige, unes müüsin masina juppideks ja siis keegi veel unes üõtles,et pane lisa mass. Hommikul vutvut fixusesse ja massikaabel, suruehooga garaazi poole, samal ajal kui aku igaksjuhuks laadis keevitasin lisa massi koha, keerasin juhtme oma kohale ja siis keerasin võtit, nihhuijaa, seepill pole veelkunagi niihästi käivitunud , oi kurat rõõmus meel kohe
  2. Klokkerholmi paneel sobib ikka paremini, kui mingi noname, mis ix-l vahetatud sai. Made in Taiwan aga no on parem.
  3. Mida rohkem kalli hinnaga e30-neid on müügis seda julgemalt võib enda liikuriga linnavahel liikuda. Teadupoolest toimub igasugune kulude hüvitamise ja mahakandmise arvestamine turuhinna järgi (mis põhimõtteliselt võetakse auto 24 ja muudest portaalidest). Tean isiklikult inimest kes hoidis oma Audi S2 aastaid suhteliselt krõbeda hinnaga müügis just kindlustuse pärast, kui midagi peaks juhtuma. Ja see tasus end ära. Pill sõideti mahakandmisele ja tänu kuulutuse olemasolule suutis ta ära tõestada, et tal oli ostja autole sellise hinna eest olemas. Asi jõudis minuteada isegi peaaegu kohtuni välja. Kahju külla, aga tõenäoliselt on see ainuke meetod kindlustuse käest AUS hind auto eest saada. Eriti veel kui tegu on väga korraliku eksemplariga, sest seda faktorit kindlustused väga ei kipu arvestama.
  4. 195/45. olid pre rullika all. ees 10 ja taga 20mm flantsiga. pilt illustratiivne
  5. Tänan heade sõnade eest. Garaaž on tõesti mugav ja ka elumajaga ühes, kuid kahjuks on see mu vanavanemate kodus, seega ei saa igal hetkel sinna midagi tegema minna. Samuti ei taha inimesi häirida. Peale istmeid hakkasime koheselt velgedega tegelema. Esmalt oli vaja need ära lihvida. Selleks kulus kokku umbes 5 tundi lolli tööd. Seejärel said need spreiga värvitud ja lakitud. Tulemus jäi kaugelt vaadates täitsa hea. Kui autol olid järgmisesse sihtpunkti, plekksepa juurde, sõitmiseks kõik neli silindrit käivitatud, astus mu vanaisa mureliku näoga auto juurde ja palus mootori peatada, sest kusagilt lekkis kütust. Lähemal vaatlusel selgus, et lekke põhjustajaks oli umbes 5cm pikkune kummivoolik, mille vahetamiseks oli vaja sisselaskekollektor maha võtta. Peale plekksepa juures käiku läks auto edasi kõrvalasuvasse värvitöökotta. Ühel hetkel meenutas vaatepilt pigem prügikasti kui autot: Lõpuks sai ikkagi enam-vähem kogu külg värvitud, sest keegi oli sinna võtmega kriimu tõmmanud, mis ulatus plekini välja ning oli seetõttu rooste läinud. Olles auto värvimisest kätte saanud, sai seda mõnda aega igapäevaselt kasutatud, nii et ühel hetkel tekkis isegi võimalus kunagised konkurendid samale pildile ära mahutada. Lisaksin siia teksti oma isa sulest koos illustreerivate piltidega: "See on seletamatult võimas melanhoolne ja kuidagi rahulikuks muutev tunne, kui tuled lõunalt ja aega parajaks tehes õnnestub 27 aastat vana auto kassetikarbist välja koukida seal võibolla viimased kümme aastat kinni olnud 44 aastat vana plastikusse ja paberisse pleekinud värvitoonirandiga helikassett, see kerge koputamise ja liikumaaitamise järel autoraadiosse susata ning vanadest väikestest BMW kõlaritest hakkab kostuma tuhmi ja sahisevat meloodiat, mis sobib ideaalselt sombuse ja halli ilmaga. Nii head elamust ei õnnestu isegi palju vanade autodega möllates kuigi sageli saada. Suurepärane lõuna oli" Igapäevaselt tundub täitsa mugav ja kerge auto olevat. Kuna mul endal kahjuks veel juhilube ei ole, olen vaid vähestel kordadel seda autot ise juhtida saanud, seega edastan siinkohal oma isa (kes ei ole BMW-de suhtes eriti positiivselt meelestatud) tagasiside konkreetse eksemplari tehnilise seisukorra osas: "Täitsa pe***s, ei ole normaalne et üks BMW nii hästi sõidab." "Rool on kerge, käigukast on ka kerge. Täiesti pe***s." "See on ilmselt üks parimaid BMW-sid, millega ma elus sõitnud olen." Need märkused on tehtud võttes arvesse fakti, et tegemist on 27 aastat vana autoga, mis on nagunii natuke katki. Nii palju kui olen saanud seda autot proovida, olen temaga ka nõus. Viimase asjana sellel aastal said ka pudelikorgid alla pandud, mille peale läks tuju kohe heaks ning läksime tegime paar ilusat pilti. Sellega on selle auto jaoks ka vanatehnikahooaeg lõppenud. Tööd on veel palju teha, kuid nüüd kannatab juba autot vaadata. Oli tore suvi ja jääb üle vaid loota, et järgmine tuleb samasugune.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.