Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 19.12.2016 asukohas Postitused

1. Kui üks auto sõidab, on vaja kohe teist elustama hakata. Vahepeal sattus mu kollektsiooni veel üks fl kupee. Esialgne idee oli kiirelt pindmise rooste eemaldus ja ülevärv. Juhtus aga nii, et tõmbasin kahe päevaga auto täiesti pulkadeks. Keegi on varem keevitanud ja eeltöödega alustanud, kuid tööd jäid pooleli. Keevitatud on nii kehvalt, et pean kõik need paranduskohad välja lõikama ja uuesti keevitama. Paariks nädalaks on nüüd keevitustöid.
  2. Võin omast kogemusest kinnitada, et keegi sulle siia midagi pakkuma ei tule, eriti veel kui raha ei paku. (konkreetne summa!?) Ise kabriot otsisin, siis lappasin kogu lugejate autode teema läbi ja saatsin PS-i huvitavamatele eksemplaridele. Pooled ei olnud nõus müüma ja teised pooled oskasid hästi küsida Edu otsingutel.
  3. Kuna juppe juba piisavalt kogunenud siis võtsin aega ja ehitasin bem.i pisut see nv. Nüüd siis auto jälle omal jalal ja saab liigutada. alustasin siis tagasillast kus tuli vahetada flantsid 5x120 vastu, ning õõtsasi keevitada ja värvida. Tänu kasutatud taga amortidele ei läinud asi nii ladusalt nagu lootsin. Sai ikka kõvasti rabeletud nende kallal enne kui liikuma hakkasid, nimelt amordi pikkuse reguleerimis keermed olid ikka väga kinni. Esisillaga läks lihtsamalt kuna pea kõik jupid uued, siis oli ainult komplekteerimis rõõm. Ise olen ilgelt rahul igatahes ?
  4. 28,20 /tk tagumised porikad, tellimus veebruaris...
  5. Tegelikult on see isegi e30 puhul nii tehasest mõne mudeliga, et mudelitunnuse numbrikombinatsioon ei näita töömahtu, see ei peagi nii olema. Vaatan, et siin foorumis on komme isegi 316i-d ümber nimetada 318i-ks, kuigi kõik veel tehasevärk, asi peitub siis m10 mootoris, mis e30 peal igas olekus on 1.8, aga karpana mudel 316 ja esimese otsa FL peal pritsena 316i mudelitunnusega kui trumpamiseks läks, siis saan 27.05€ krt ei saa ja ei saa postitust normaalseks muuta
  6. Huvitavad asjad, ei tea kas töötavad ka nii nagu videos ja kui töötavad, siis kui mitu korda?
  7. No kui erroris on, siis saad selle lisandi iga kell peale valada
  8. Mine vaata tööriistamarketisse. Mina sain sealt uued pagassiamordid. Need katusekatteamordid peaks olema 180N, pikkus vist oli 169.5mm jä käigupikkus 59.5mm. PS - Sul peaks ka olema seal üks tross mis jookseb selle katte alt pagassi. A la, et kui pagass on lahti ja hakkad katust kokku voltima, et see kate sul vastu pagaasnikut ei läheks. Siis on värv maas jne. Ole sellega ettevaatlik.
  9. Jep. Kui soojast peast tiksuma jääb, siis on on tõukurid lihtsalt kulunud ja õli soojenedes on ju "vedelam" Lisaks kaotab õli ajapeale enda viskoosuse omadusi elik 5W-40 digimuutub mingi aja tagant 5W-30ks jne. Mul on reaalselt olnud juhus kui tüüp tuli mu käest tõukurite lisandit ostma sierrale. Ütles, et vahetas just õli ja tiksub soojast peast, 10W-30 läks sisse. Andsin talle hoopis viskoosusse stabilisaatorit mis siis 10 punkti tõstab seda. Valas sisse, tegi siin samas puhveti juures tiiru ja käis nagu peab. Kui mingi selline pill on mis pähe saab, siis mina paneks 10W-60 racingu ja kui leebem ots, siis 5W-50 molygeniga on mul siin olemas mida paljud riisimehed just austavad. 10W-60 racing muide on talvel külmpunktis vedelam kui suvaline poolsünt 10W-40 lobi, sest ta on täissünteetiline ja sisaldab igast uipu manuseid
  10. Eesnahkhiir mingi aeg siin tiirutas korra läbi :) Päris kadunud pole,kirjuta postkasti,ehk paari kuu pärast loeb ja annab endast märku :D Ta võiks tihedamini foorumi sattuda,oleks põnevam teemasid lugeda :D
  11. Juhe tagant ei sõida see auto enam üldse Võid proovida. Olemuselt on õhukulumõõtja üks suur potensiomeeter. Õhk liigutab klappi mis on ühendatud klemmidega mis liiguvad trükiplaadi radadel. Klapi liikudes väljundpinge suureneb. Kui rada on kulunud siis enamasti madalatel pööretel augud sees kuna seal kandis enamasti mootor elab ja mehaaniline kulumine on suurim. Kontrollida saab mõõtes tavalise testriga esiteks sisendpinget, kui auto vahepeal toimib siis see arvatavasti olemas aga noh mine tea ka, äkki kaob hoopis sisendpinge ära. Seda ei tasu välistada. Sul peaks olema neli klemmi sellel pistikul kui kummiluti tagasi tõmbad. Mass, toide +5V ajust, signaal kuni +5V välja ajusse ja õhu temp. Ühendad sissekeeratud süütega testri massiga ja väljundpingega, liigutad klappi sujuvalt ja kui hakkab näit hüppama kuskil vahemikus või kaob sootuks siis ilmselt viga käes. Võib proovida ka testri ühendada sõitmise ajaks järgi ja vaadata mis näidud jukerdamise ajal on. Õpetus siin. Seal on ka õpetusi mis ette võtta kui ongi mingi kala väljundpingega, kuna tegu mehhaanilise seadmega saab seda elustada ka hea õnne korral. http://www.clarks-garage.com/shop-manual/elect-22.htm
  12. Vãljalase oli ennem porr, hâãled olid aga mitte sellised mis mina soovin, tellisin torud ja põlved, xpipe ja magnaflow tagapüti ka. Kãigukasti juurest tegin torud teibiga ūle et kaitsta öli kuumenemise eest. Sisse lâheb mobil 5w50 Tegin ka õlitemp anduri koha.
  13. Täitsa juhuslikult leidsin sellise pildi. Lingi aadressil on kirjas "Vana Toomase ralli, 1988"
  14. Youtube´is saab seda ju täitsa teha Seal neid rohkem kui laike. Kole oss tõesti, näost näha, et pole hingega asja juures, umbes nagu loeks ajalehest uudiseid.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.