Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 17.10.2016 kõikidest kohtadest

1. Oh jh.. olen siin teema päris unarusse jätnud. Ühesõnaga poola tripp oli igati super ja nauditav ning diffrilekke pärast sai õli kontrollitud kohapeal igaksjuhuks tõesti Õnneks muu tehnika kestis laitmatult Kokkuvõttes üldse nüüdseks sõitnud uue mootoriga kuskil 9500km ja ptuiptuiptui aga seni pole ühtegi jama esinenud ja teepeale jätnud Lõpetuseks mõtlesin ,et tuleks enne auto talveunne panekut ja nokitsemist korra auto veel proovile panna haapsalus. Ehk siis lõpulaks mõttes. Läksin täiesti nii nagu ta mul seni 9500km sõitnud on.. Pesin lihtsalt auto puhtaks ja kohale.. Mingeid erilisi lootusi ega eesmärke ei olnud.. Sõidetud sai siis 5 katet. Esimesed 2 katset läksid suht luhta.. Mõlemal korral esimese käiguga startides hakkas perset üless/alla hüpitama (orig pehmed amordid arvatavasti põhjuseks) Teine käik aga ei tahtnud ka koheselt sisse minna (pööre langes ning sain lõpuks sisse väikese viivitusega ja raginaga) Nii teise kui kolmanda käigu lasin ka piirajasse kinni (tahhomeeter veel puudu ning tuleb suht ootamatult see lõpp) Edasi lõpuni kulges ilusti.. 1. Katse 14.3 lõppkiirusega 179.8km/ 2. Katse 14.1 lõppkiirusega 181km/h Järgmised 3 katset sai stardis madala pöördega starditud et perset ei loobiks üles/alla, suht kohe teine käik sisse ja gaas põhja ning gaasiga meelitades seni kuni pidamine tekkis. Ei olnud ka see eriline algus.. Ühesõnaga start oli mega kehva iga kord selle tänava rehviga mis poolkulunud nüüdseks lisaks ei aidanud kaasa ka külm teekate ja märg rehv stardis (burni alast läbi sõites) 3. Katse 13.69 lõppkiirusega 183 4. Katse 13.69 lõppkiirusega 183 5. Katse 13.67 lõppkiirusega 183km/h Seega tulemused jäid lõpus juba samasse auku. Paraku igakord suutsin mõne käigu piirajasse lasta. (Teine või kolmas käik siis) Tagant järgi mõeldes oleks võinud ikkagi proovida rehvid puhtaks burnida. Sest stardijoone eel ju burni ala kus teekate veega märjaks kastetud ja läbi sõidan. Kuna p***e stardis juba algselt esimesel katsel hüppas siis pelgasin üldse rehvi soendamist proovida ? Lisan ühe pildi enda parimast ajast(sinine joon alla tõmmatud siis) kus muud nr-id kirjas mida keegi ehk ise vaadata oskab. Reageerimisaega peab veel lihvima ?
  2. Asi korras ja pill arvel. Kes esmast registreerimist tegema läheb, siis soovitan kohe hommikul angaari ukse taha järjekorda minna ja kohe endale number hankida. Need inimesed kes poole kümneks jõudsid pidid ligi 3h järjekorras ootama. Lõppkokkuvõttes läks mul muidugi kauemgi. Kella 10ks oli tehniline tehtud ja hakkas pihta mingi kala auto andmetega. nimelt oli maanteeameti andmebaasis mingi kala.Passisin poole kaheni seal ja siis lõpuks öeldi, et minge koju, me helistame kui asi korras. Tunni pärast tuligi kõne, et asi korras ja võin tagasi tulla. Õnneks teenindati tagasi tulles järjekorra väliselt; see mis peamajas toimus oli ulme...
  3. Korra käis isegi mõte peast läbi, et äkki ma osalen mingis tüngasaates vms.
  4. No minu pill kaalub ka julgelt 1400. Passi järgi tühimass on 1120kg. Siia liida nüüd otsa kõik see pigimatt,woofer/võim, lisa pumbad, 2x raskemad pidurid, kettad ning kõik see kaal mis kapoti all on võrreldes 1.8is-iga ( M50 ,turbo, cooler, kolle,) + veel need jurakalt rasked veljed. Pole ma veel eriline sirge sõitja kah ilma shortshifterita käigu vahetused... ning teise käigu pidamine ikka hea pole (ma ju koguaeg harjunud külg ees ringi ajama paput siis tundus sirgel pidamine ju väga hea ). Startida ka ei julge veel nii nagu võiks, kuna mul pooltelgesid kaasas teisi polnud. Praegused suht kena lõtkuga. Samamoodi eitea veel mis hetkel käiku oleks tark vahetada. Ma tean, et see turbo graafik kukub ära veits enne 6 tuhandet, kas nüüd venitada piiraja ligidale käiguga või vahetada ära varem. Meil garaasis üks turbo rull veel 220kw rattasse. Tagumiku tunnetuse järgi parem mul hetkel pole. Plaan nüüd mootor pulkadeks täiesti kaan ära teha,nukk ära vahetada, võibolla ka väljalaske kolle uus teha, rõhku kuskil 1.3 bar keerata ja elektriliselt juhtida ning siis korralikult rulli peal seadistada. Praegu polnud mõtet nii täpset seadet ajada paari nädala sõitmise jaoks kui nagunii laiali võtta tuleb. Mina olen ka selle 13nega rahul, esimest korda ju sirget sõita üldse. Rohkem olen tegelikkuses reaktsiooni aegadega rahul. Oleks pidand sinisega ka minema sirget proovima korra aga mul oleksid esitiivad tuulega minema lennanud.
  5. M-Tech 2-te ma sinna külge pookima ei hakkaks. Pre-facelift autole ei istu see korralikult külge ja originaal stangering maksab üsna korralikku raha, mille eest saaksid selle pre-face päris ilusaks teha teistmoodi. Jōudu putitamisel.
  6. Pea 1000km maha vuratud nüüdseks. Nv-l sai ka lõpulaksul käidud ning mõned korrad sirget proovitud. Parim 400m aeg 13.3sec reaktsiooni aeg 0.017 sec. ( kõige halvem reaktsiooni aeg oli 0.18sec).
  7. Pole kaua midagi kirjutanud aga käidud ja tehtud palju. Maaülikooli dynos käidud ka kw mõõtmas ning tulemuseks mootorist 250kw ja 801nm. Metapritsega sai 17kw juurde. Teises dynos tuli eelmine kord siis 295kw mootorist ilma meta pritseta. Eks maaülikooli dyno vähe reaalsem tulemus. Aga vahepeal koju veetud üks 318 facelift kupee veerev kere, kuhu plaan diisel mootori ümber tõsta olemasoleva pealt. Talv tulekul ja nokitsemist jagub ning igav ei hakka Plaan 325i originaal m20b25 peale otsida ning teha see stock pilliks. Eks sisu ja velgedega vaatab mis saab. Originaal veljed veel leiaks aga sisuga läheb raskeks.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.