Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 22.09.2016 kõikidest kohtadest

1. 3 punkti
    See kombo on alati kahtlane.
  2. Eks väike lootus oli, aga aimasin, et dekooderi viga.. igatahes otsin seda mootorit, et originaali taastada auto..
  3. Vahepeal on siis niipalju uut, et pidin bensiinipaagi ära vahetama kuna vana lekkis, siis üv tegemisel läks pill keema hooletuse tõttu, mille tagajärjel hakkas ka radikas lekkima ja pidin ka selle välja vehtama. Uue radika panin suurema ja ka el vendiga. Sai ka originaal õhufilter välja vahetatud K&N koonuse vastu.samuti ka panin home made hella black ette. Tagumised vedrud olid originaalid pandud eelneval omanikul ja kui ma vahetasid stabika konte oli üks vedru purunenud ja sai pandud tagasi punased madaldused.
  4. Kui siin ka kuu aja pärast M50 vahel ja vedrud pooleks lõigatud on siis ma lähen närvi ära Edu vuntsimisel ja tunne siledast plekist rõõmu
  5. Eile toimus 120 aastat esimesest autosõidust eestis tähistamiseks väike üritus Tallinnas. Kuna esivanem mul klubi Unicuga seotud, siis reede õhtul sain käsu kohale ilmuda. Jube piinlik oli küll sellise roikaga sinna ilusate autode vahele parkida, istmed erinevad, kerel miljard defekti, plastikud tuhmid jne. Aga surusin hambad risti ja käisin ära. Vähemalt hoiti youngtimer BMWde lippu kõrgel 2 väga ilusa e21 näol. Pilt Delfist
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.