Põllest sobilik tükk lõigatud ja "konserveerimis" krunt maha lihvitud vibraga.
...ja paika täristatud. Tean, et tegelikult väga vale koht serv servaga jätkamiseks randi kohal, kuid mitte ei raatsinud ülevalt poolt originaal pleki kallale minna, seda enam, et seestpoolt tehase kere hermeetikut keeruline eemaldada nii kõrgelt ja tagavara ratta koopa tagant. Seetõttu võttis paigaldusprotsess omajagu aega punktides ja õhuga jahutades, et mitte kuumaga lainesse lasta tagapaneeli.
Tulemusega jäin ise rahule. Lainesse ei lasknud ja Taiwanis toodetud varuosa sobis oma kohale hästi.
uus jope, pusa ja tsärk ei teeks paha
jope mul muuseas veel endiselt kohati kasutuses eelmisest partiist ehk siis mingi 5 aasta jookseb või?? clique vms selline firma oli tootjaks sellel
pusaga peaks pigem tikitud olema... need pildid ja muud asjad ei kesta nagu eriti peale mõnda aega pesumasinas käiku
Mina olen teinud need motipi bumpersprayga, ainuke spray värv/toode, mida auto juures kasutanud. Jääb samasugune matt, nagu originaal, aga värske. Miskit muud pole väga leidnud, mis jätaks värvimata mulje ja jääks sama matt. Siiani ilusti peal püsinud, lahustile ei pea ainult vastu.
Ei oska materjali öelda isegi, mingi natuke pehmem on.
Igatahes,esimesed käändmikud ja asjad kõik pritsitud ja värvitud ning juhi poolne käändmik ka küljes. Panin 5mm flantsi aga kurat ikka käib üliõrnalt vastu supporti, tuleb 8mm panna.
Proovisin tiiba ka peale ning tuleb tõdeda, et äkki isegi saan neid 8.5" velgi kasutada,peaks tiivaga täpselt tasa jääma.
Kevad läheneb ja päike paistab siis viimane aeg auto valmis teha. Aju siis ümber kirjutatud manuaaliks ja piirajad maha võetud.Eks viimane seadistus tuleb sõites teha ning märtsi lõpus plaan dynosse minna. Veel sai taha uued rehvid ostetud kuna eelmised 4200km ja läbi . Õnneks need hinnakad nii odavad ,et pole mõtet kasutatud asju ostagi.
Pidurid said tuttava käändmiku küljes valmis meisterdatud ning lähiajal vaja külge keerata. E38 740d supordid ja raamid käisid liivapritsis ning must värv lakiga peale. Kasutusse lähevad siis E46 330d 325mm esikettad ja 740d klotsid.
1
punkt
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus