Nonii....suurimad külmad üle elatud vaid ühe väiksema intsidendiga.....vahetasin küll viies kohas õlid kuid mitte jahutusvedelikku ja -30nega otsustas see ära külmuda. Radikad jääs keetis paisupaagi tühjaks......veidi soojas ruumis seismist ja jahutusvedeliku vahetus ning probleemid kadunud ja kadusid pmt pole
Muidu käivitub iga ilmaga ideaalselt, soojeneb kiiresti ja on fantastiline talveauto. Ma ei mõista kuidas saab vaid mõne minutiga sooja puhuda kui õues üle 20C külma.
Eile sai käidud ilmatsalus ja täpselt nagu mu esmaemotsioonid IXiga olid ka ilmatsalu emotsioonid kahepoolsed.
Sõitsin värske ja veel sees oleva naastuga Pettai taga....(conti ice contact BD ofcoors) Mitte kuidagi ei jõudnud tagaveole järgi sest oli vägapalju uut, mida lumes pole kogenud kuid mis jääpeal on "tavaline" Lõpuks suutsin Pettaile järgi jõuda ja taga sõites avastasin, et olen oluliselt kiirem kui cruisen üldse ilma libisemata ja paarutamata....rahulikult 3 käiguga Siis tundus, et võin tagaveolise taga sõites juba võileibu süüa ja muusikat kuulata ja harjutasin muudkui edasi. Tunnid ja kümned liitrid hiljem oli tunne juba nii sees, et auto ei üllatanud mind enam ja hakkasin aru saama oma vigadest. Keeran tagaveo harjumuse tõttu liiga palju vastu. Võitlesin selle vastu sellega, et jätsin vasaku käe roolile juhtugu mis juhtub....pöial roolitaga ja see aitas aga sellega peab veel tegelema....IXiga peab üle ühe tiiru keerama vaid siis kui näpust läheb, mitte ühelgi muul juhul.
150km hiljem oli seis selline, et olin suutnud kõigil kes selleks ajaks rajal köinud ka mõne ringi sisse teha Eks osa inimesi oli ilmselgelt funnimas mitte kiiret sõitu harjutamas ja ilmselt polnud osadel ka niihäid rehve kui minu autol (Kindlasti olid funnimas evo 8 ja 1 subarutest) Muidu neliveduseid oli rajal üsna mitu. evo8, 3 imprezat, Hõbedane IX,Audi coupe quattro, Bora 4Motion, vectra 4wd,
Täna sai "niisama" külastatud kriimani järve ja nädal tagasi ka kabina karjääri kuid kui vesi jääpeale tuli ja jää lainetama hakkas tulin maha ja mõõtsin jää paksuseks vaid 12cm
Tänaseks paugutatud kokku ~700km ja peab mainima, et tankida on piin....ei võta kuigi kergelt bena sisse ja peab meelitama.
Pole otsustanud mis autoga teen....hirmus tahtmine oleks teha oluliselt kergemaks ja on mõeldav, et suvel tulevad müüki nii stanged, IXi plastiring, udukad ja istmed. (Udukad said igaks juhuks eemaldatud kuna augukatted tulid niikuinii autoga kaasa. Aga see pole veel kindel.....komplektne heas korras IX hoiaks kindlasti paremini oma hinda kuid tahan seda autot kasutada "sihipäraselt" ja sile ning lakutud pill ei käi sellega kahjuks kokku. Ideaalne oleks omada kaht IXi....ehk et kui keegi mõnd kasvõi lahti võetud või vaid vedelevat kere teab siis uuriks maad
Tehnilise poole pealt. Roolisüsteemis häirib väike lõtk (Pole veel tuvastanud kas rist või latt) Rooli juures häirib ka see, et nii palju peab keerama aga IXil vist e36 latti paigaldada pole võimalik? korpus ja kinnitused tundusid erinevad. Ilmatsalu rajal häirib liiga suur teise ja kolmanda käigu vahe.....Teine on liiga aeglane, kolmandaga pole enne 4000 jõudu aga saagida ei viitsi......oleks vaja kas ülekannet muuta / jõudu allapoole saada või siis käike vahetada
Lisan ka ühe pildi ühest koledast ja väga ebaõnnestunud kurvivõtmisest