Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 01.11.2015 kõikidest kohtadest

1. Huvitav, kas normaalsel ekspluatatsioonil (mitte rullidel sõites) ka vana BMW 1,6 miljonit kilomeetrit läbi kannataks sõita...
  2. Suunatuli pole ainult facelifti teema, kust nüüd selline müüt jälle Originaal 325e on väärt säilitamist, neid lihtsalt ei ole enam. Mõttetu hakata solkima ja võimsusi välja ajama, terve ilm neid ümber ehitatud pille täis. Sisu muidu viisakas, aga sisust tingitud ostupõhjusest ei saa eriti aru, kuna see lastud ise nahatada ja neid võib lasta ju paljudes kohtades teha
  3. Mina jätan selle kapotialuse nii, nagu ta on. Kuhu selle üüratu võimsusega ikka minna, kui ma ei võistle ja maanteel on suurim piirang 110. Rahulikuks kulgemiseks töötab see mootor väga hästi, võrdluseks näiteks perekuut Volvo 850 2,5 10v pole üldse nii söödava mootori karaktestikuga. Adrenaliininälja rahuldamiseks on mul pealegi hoopis teine aparaat. Mis sisu puudutab, siis olen väikse kiiksuga, et auto võiks seest nahkne olla. Eks me kõik teame, et originaal nahka naljalt ei leia, eriti viisakat eksemplari, tuleb leppida sellega mis on.
  4. oo7, praegu mingit tuunimisplaani ei ole Milleks näppida, kui töötab, kahju oleks korralikku asja ära lõhkuda. Mootori koha pealt ei oska öelda, mis seal "valesti" on, pöörete piiraja sekkub küll hiljem kui ETA'le kohane ja minek on täitsa arvestatav, võib-olla on aju näpitud. Plokikaas peaks originaal olema, 885 sain kaasa kuid hetkel küll ei plaani selle paigaldust. LSD vist ikka 3.64. GTA, auto on nüüd Paidele lähemal, nägemistõenäosus suurem.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.