Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 28.03.2015 kõikidest kohtadest

1. Bauri soetasin endale 2012 aasta oktoobris, oli väga halvas olukorras aga hind oli ka vastav. Pildid müügikuulutusest: Üks pilt vahepealsest olukorrast: Ülejäänud ehitamise pildid on kahjuks kaduma läinud. Pildid sügisest: Sõita olen saanud max 300 km, sügisel võtsin ette mootori remondi, kuna b25 mootor mille ostsin, vilgutas tühikäigul vahepeal õlituld. vahetatud sai 100% tihendid, rõngad, saaled.Kaane remont, plokk ja kaas lihvitud. kokku kulus ligi 600 eurot. Ix on esialgu ainult jääraja pill, kui kunagi tuhin peale tuleb, võtan ka selle remondi ette.
  2. kõige mugavam ja lihtsam
  3. Ma sain täna naise käest teada,et auto hooldust tehakse auto vanuse järgi aga mitte läbisõidu järgi. Uuematel autodel pole vaja õlivahetusi üldse teha ja kui ka teed siis peab kasko selle kinni maksma. Te vaadake oma kulutused hoolikalt üle,äkki maksate ka mõttetult. Filtreid pole ka vaja vahetada ja uued rehvid peaks kasko maksma. Tra ma jälle joon.
  4. Nahk kus keldris sa ennast peitnud oled ?
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.