Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 17.09.2014 kõikidest kohtadest

1. http://www.thesmokingtire.com/2012/a-1991-bmw-e30-truck-is-kind-of-cool/
  2. Ma ei saa aru, mida siin tõestada? see pilt options listist ei tõesta mitte midagi, räägin juba algusest peale ,et need decooderid panevad võssa. Pole vahet kas suva neti oma, see mis iganes maa bmw esinduse oma või eesti UM võetud options list. Kas sa ei saa näidetest aru või peadki loogiliseks e30 325 141kw , samamoodi on erinevad katiga ja ilma katita m40 mootori kilovatid aga need kohad näitavad ikka sama võimsust neile??? Kas tehasest kaasa antud raamatud on siis jama täis? Iga väheke asja jagav inimene saab aru, et need kohad panevad kilovatiinfoga puusse. BMW E30 M3 EVOII on 162kw Kui sinu masin on tõesti e2, siis palun vabandust.
  3. Millised on bmw tehasest pärinevad andmed. Need neti vin decooderid pole ju bmw tehas. Tavaline katiga m3 on 143 kw, lihtne. Uskuda saab ainult tehasest kaasa antud raamatud, seal on töesed andmed.
  4. Ma olen suutnud neid polte üldse pooleks keerata Poltide pooleks keeramisel olen meister
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus