Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 13.05.2014 kõikidest kohtadest

1. ma ei näe loogikat, miks sul peaks nukkvõll põhjustama valgeid küünlaid või pulseerivat kütuserõhku - lihtsalt sellepärast, et keegi ütles ja keegi ütles järgi, et "mul oli ka" ? Kulunud nukk piirab põlemiskambrisse mineva õhukoguse ära, see mõjutab küll maksimaalset pööret, aga ei põhjust kindlasti lahjat segu. Mootor lihtsalt pole võimeline nii palju õhku tarbima, kui korras nukkvõlliga aga läbi õhulugeja tõmmatakse ikkagi õige kogus õhku ja aju annab sellele vastava koguse ka bensiini. Kulunud nukaga sõidadki nagu õmblusmasinaga, aga muid kõrvalmõjusi eriti pole. Sinu mure on kas väntvõlli anduris, mis kaotab signaali, või bensiinisüsteemis. Väntvõlli anduri signaali kadumine = aju jaoks sama, mis seisev mootor = bensiinipump lülitatakse välja = pulseeriv rõhk, kui ta jälle signaali tagasi saab. See peaks küll viitega toimuma, aga sa ei öelnud, milline see pulss on. Mina alustaks nii, et : paneks bensiinipumba relee asemele otse silla, pump pidevalt järgi ja võtaks rõhuregulaatoril vaakumi tagant. kontrolliks seisva mootoriga, kas endiselt pulseerib, kui jah, siis pumba/regulaatori/pealevoolu/tagasivoolu viga. Lihtne. kui ei pulseeri, siis paneks auto käima, kontrolliks ilma vaakumita, kas pulseerib, siis koos vaakumiga, kas pulseerib - nii saad aru, kas regulaatori jama või ei. Kui pole regulaator ja ikka pulsib, siis vaataks relee juhtotsa, kas see pulseerib või ei. Kui pulseerib, siis nagu ma ütlesin, arvatavasti nuka andur või (selle signaali juhe) Muidugi sa võid ka nukkvõllid vahetada. Kui need kulund, siis peakski.
  2. Nägin Vazza m-techi ka fooritaga ära. Tagumise stange kroom on küll niru..
  3. mul tuli sellega kohe silme ette pilt kus eelmine aasta toonase tüdrukuga käisime pärnus mingis marketis(maksimarket või maxima) süüa ostmas tee peale ja ei viitsinud auto uksi kinni visata ja tagasi tulles askeldas üks noorpaar tagaistmel tagaiste läks lõkkesse ja pole sellest ajast saati tagumist istet enda touringusse pannud
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus