Selleks, et teema päris ära ei vajuks, paneks paar vanemat pilti:
Ma olen kindel, et on vähemalt üks mees (loe; eix22), kes ütleb "Da F*ck nüüd jälle ühe e30'nega tehakse?" Lihtsalt on tema suhtumine originaali niivõrd pedantne, et sellesse tuleb kindlasti austusega suhtuda, aga samas oleks patt jätta seda pisut huumoriga vürtsitamata
Idee tuli sealt Rootslaste ja Norrakate poolt, kus austatakse M3 keretüüpi niipalju, et niisama naljalt tavalist kere ise selleks ümber ehitama ei hakata. Kuna aga tahtmine suuremaid/laiemaid rattaid alla mahutada on piisavalt suur, siis tehakse hoopis selliseid trikke.
Koobas sai siis seestpoolt umbestäpselt 3-4 cm laiem. Väljast on näha, et see on enam, kui piisav. Hetkel siis veel natuke ratas seespool, kui ta olema saab ja kui tulevad need "chamber" plaadid, siis need muutused peaks koobas samuti kerge vaevaga ära taluma, ilma, et ratas kuskile vastu hakkaks käima.
Laias laastus on hetkel sellesse ümberehitusse mu aeg kulunudki. Tänaseks hetkeks on teisel poolel juba samasugune kuju, kuid kumbki pool pole veel lõplikult kinni keevitatud.
Seda niipea ei plaanigi teha, kuna nüüd liigun vaikselt tagantpoolt ettepoole. Tuleb tagastange külge leiutada, siis karbid ja lõpuks siis esimeste tiibadeni, mis tuleb samuti tagumistega sobivasse kujusse viia. Alles kui kõik keredetailid on oma ümberehitused läbinud ning tekib selline terviklik pilt, siis saab otsustada, kas kõik ära keevitada, midagi ümber teha või originaaliks tagasi ehitada
arx