Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 15.03.2013 kõikidest kohtadest

1. Nii, täna vahetas üks pädev hunt tagavedrud ära Alla läks lesfjörss või mingi selline mitte odav jorss. Omal oli juba kerge viina maitse suus, et sai maheda vsiki raha vedrude alla pandud ja lauaka raha ehk jäi rahakotti. Rõõm oli üürike, kui riist maha sai lastud oli mu "Harjumaa kõrgeim Saara"madalam kui geto lowrider Kusjuures kõige down'im asja juures on see, et omaarust sai mõõdetud tervet vedru nii peast kui per*est, märkamata jäi ka see mõõdetav, puruks Okei, see frustratsioon hinges poh*ui laseme minema siis, ilge kolin ikka järgi. "Pädev" vaatas jälle riistale seeliku alla ja kae kildu, mõlemad amordi laagrid ülevalt läbi Kotitäis pers'kellade valamisi suust välja ja teisi otsima, sai leitud miskised, vahetusse ja nüüd on jälle kõlarit kuulda logiseval teel. Hea on see, et Dima Bilan aka eelmine omanik Lõunaosariigist oli remontinud rulli miskite rolleri amortidega, keevitanud sinna vajalikud otsad jne. Keevis veel pidas seega läksid tagasi aga mingi hetk peab sinna ikka leidma mingid orgid. Per*se peab ilusti ja on vaikne aga kas sellist Eestit me tahtsimegi on ise asi. Mulle ikka meeldib kui taguots on ilusti püsti ja kikkis aga selle originaal kuudi vedruga jääb asi ikka näotult maadligi, osad kummitusliiklejad neaks sedagi kõrgust aga mina va grilli lemb tahaks ikka slaavlase kombel randa sisse sõita suvel. Seega kui keegi tahab uusi vedrusid mis on 20km sõitnud pane ps. - 10% uue hinnast ja pane aga taha omale ja ostan teised mingid... Pilti ei teinud, kaamera tõrgub ja mul on äpp mis pildistab ainult üle keskmise kõrgeid riistu... Unimoogi tahan
  2. 1 punkt
    So.. sai siis viimati välja lõigatud ussitus ka plekiga asendatud. Ja töökaaslase tehtud kaunistus ka..
  3. 1 punkt
    Mul ka hea meel, et selle auto omale ikka lõpuks said, see E30 haigus on suht parandamatu ja pole mõtet vastu punnida Et siis rahapuu kasvaks ja vilju kannaks, viitsimise taha sul tegemised õnneks vast ei jää Kui oma rulli liikuma saan siis tulen kaen selle aparaadi ikka üle ka
  4. Hakkasin kõlarijuhtmeid uusi vedama ja sealt hakkas nagu kulutulena hargnema uus kääbiku saaga... Siis jäid ette ka signa alajaam ja kogu see vahekord mis sinna rollikatte alla oli tehtud. Seda veel lõhkuma ei jõudnud hakata ja korrigeerima, ennem tuli viinavõtuaeg peale ja seda ei saa ju ometi pooleli jätta. Signa piuksub eeskujulikult iseenesest. Mingi kalavarude osakond on tagaluugi lülitiga ka seksinud, ei pane salongi valgust põlema kui luuk lahti on...
  5. Jõudu autoga, tundub täitsa elujõuline olevat. Kirjastiilil pole ka häda midagi, ongi huvitavam lugeda
  6. No andis lugeda loe juba nagu 6htulehte .Pildilt paistab viisakas olema kyll.Noor juht oled ka veel v6i?
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.