Ma millegipärast ei usu, et uut e30 kusagilt osta saab
St okei, ostan a'la 3k euri eest selle väga sileda ja korraliku e30.. sellist värvi nagu mul plaanis on, ei ole rulla selga pandud ehk siis üle värvida tuleb niiehknaa, sama ka minu 400 eurise pilliga. Veermikuosa on tavaliselt ikkagi juba vana, kulunud(linnatsilliks ju ok aga kangutamise tuju tuleb siis ju vedel ikkagi), ehk siis see tuleks täpselt samamoodi üle käia nagu ka minu omal. Mootor stockiks ei jää niiet ka see vajab üle tegemist mõlema variandi puhul.. täpselt sama lugu ka salongiga.
Niiet andke andeks, aga ma pigem ostan 400 euriga endale auto mille ma ehitan üles nagu lego ja täpselt nii nagu ise tahan, mitte ei osta kordi kallimat pilli mille alla tuleb ikkagi sama kogus raha laduda Lisaks muidugi fakt, et minu jaoks on jupikaupa auto ehitamine oluliselt lihtsam kui see 2-3 kilo kokku ajada. Juba selle 400 euri pärast pidin sente kraapima aga e30 on seda väärt
See, kas tuleb odavam või kallim, on juba täiesti individuaalne stuff enivei, sest sõltub kui palju ise tehakse ja mis hindadega asjad kätte tulevad jne.