Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ronib salongi ka väga hästi. Jookseb tagaistuja jalge alla. Eriti on hästi näha kui kimad märjal kruusal siis selline hele jutt jookseb mati all.

Tuleb ta mul ka kusagilt küljekarbi juurest seal, kus juhtmed jooksevad. Sealt alatihti märg.

Sealt august jooksebki siis küljekarpi? Loodan, et sain oma veemurest lahti nüüd.

Keegi X-i esiamortidega on tegelenud? Kas Sachs on ainuke tootja kelle käest uusi löögisummutajaid veel saab?

Lemförder ja swag pakuvad ka. Lemförder Saeveski tänava KGK-s kohapeal. 9€/tk on letikas

Muudetud , muutis Chulo

Ma vist väljendasin ennast veidi valesti. Ma sooviks X-ile siiski uusi amorte ette saada. 9€ ei tundu eriti reaalne :)

Mis Sachs-i amordil viga? 134 euri tk, saeveski tänaval olemas. 9 euki on põhjalöögileevendi.

Ladu24-s 80 midagi euri.

Muudetud , muutis Chulo

Ei ole Sachs'il häda midagi. Otsin lihtsalt soodsaimat varianti (mitte, et see Xi puhul eriti võimalik oleks).

Tundub, et ladu24 pakkumine 87€-ga ongi parim variant.

päris ehtne töömasin :D

Muudetud , muutis zaddam

Ei ole Sachs'il häda midagi. Otsin lihtsalt soodsaimat varianti (mitte, et see Xi puhul eriti võimalik oleks).

Tundub, et ladu24 pakkumine 87€-ga ongi parim variant.

küsi kindlasti ka atlantvaruosad.ee

usun. et saad veelgi soodsama pakumise.

Tänud vastamast. Saatsin igale poole hinnapäringuid nüüd oma nõudmistega. Vaatame kes on selle hooaja parim üllataja!

Keegi X-i esiamortidega on tegelenud? Kas Sachs on ainuke tootja kelle käest uusi löögisummutajaid veel saab?

Oma x-ile ostsin sachsid, aga originaale on ka võimalik osta :D

Mind huvitaks plekkvelgedega tegelev firma.Nimelt oleks vaja veljed laiemaks saada + keskava ja podivalemi muudatus.Miks ? Selliseid velgi lihtsalt 4x100 pole tehud. :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus