Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Nii asi selline :D Ei jõua eilseid kogunemis pilte ka üles panna naine hakkas poolduma :lol: Sõit linna haigla poole :wink:

Paar päeva mind siin ilmselt ei ole 8)

Nii asi selline :D Ei jõua eilseid kogunemis pilte ka üles panna naine hakkas poolduma :lol: Sõit linna haigla poole :wink:

Paar päeva mind siin ilmselt ei ole 8)

Maru toredasti öeldud :(.

No aga edu pooldumisel siis! ^^

Oh, äge teised ka tegelevad seksiga.

Ma polegi ainus, minu poiss ütles mulle sünnipäevaks juba Bemm.

Ei tea aint kas ta tahab omale juba või kiitis mu oma mis mätta otsas seisab...

Edu ja jõudu poegimisel.

läkslappama

Ise kodus :D Poisslaps ja naine terved homme haiglasse järgi ja võtan poisi jaoks mutrivõtme ka juba kaasa :lol:

Ise kodus :lol: Poisslaps ja naine terved homme haiglasse järgi ja võtan poisi jaoks mutrivõtme ka juba kaasa :(

Pead poisile keevituse kätte andma kohe ::D:

Tänud kõigile!!! :D Päka on very happy ka hetkel ja libistab väikest konni pitsi :lol:

Pidingi ütlema, et kasta varbad ka ära siis tuleb poisi-ussist asja kah :D

Tere,

Kuidas tervis on...

Kas keegi teab kedagi kellel vedeleks randaaliketas jalus, ja on nõus selle minu kätte andma.

Mul on kole igavus peal, keevitaks omale grilli kokku ja siis näeks tulemi ära ja siirduks keevitusega ka auto kallale lõpuks.

Jossijuht

PS! Enam ärge pakkuge käes juba:P:P:P

Aitähh

võtsin testimise eesmärgil ühe uue maheda saku originaali.

Lihtsalt degusteerimise eesmärgil :wink:

Noh, ja tulemused? Ma tahtsin sama asja teha kunagi aga käest joodi ära! :@

Kadestan sind Einar. Mul kapis 2 kasti Alekokki aga mitu päeva juba tõbi kallal ja ei ole saanud neid hävitada :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus