Hüppa postitusse
Postitatud
comment_7151

Ostetud sai siis 1,5 aastat tagasi selline1986 a.325I tehase M-technik 1.

Ostes siis selline ta oli .

P4130813.JPG

P4130814.JPG

P4130815.JPG

P4130819.JPG

PB220526.JPG

PB220530.JPG

PB220532.JPG

P5070865.JPG

PB220531.JPG

1963222 1531 M181 0211 3· E30 4 doors 325I ECE L M 1986/10

Vehicle information.

Type value

VIN WBAAE310201963222

Type code 1531

Type 325i(EUR)

E series E30

Type LIM

Steering LL

Doors 4

Enging M20

Displacement 2.50

Power 0

Drive HECK

Trasmission MECH

Colour DIAMANTSCHWARZ METALLIC(181)

Upholstery ANTHRAZIT(0211)

Prod.date 1986-10-14

Options:

S288A LT/ALY WHEELS

S300A ZENTRALVERRIEGELUNG ELEKTRISCH

S311 ELEKTRISCHER BEIFAHRERSPIEGEL

S333 M TECHNIC SPORTPAKET

S339A SATIN CHROME

S350A WAERMESCHUTZGLAS GRUEN, RUNDUM

S400A SLIDING SUNROOF MANUAL

S481A SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER

S498A HEADRESTS IN REAR ,MECHANIC. ADJUSTABLE

S562A MAPREADING LIGHT

S704A M SPORT SUSPENSION

S708A M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II

S800 Konv.Abgastechnik

s951a nur Boden konserviert

Tehtud : Kere keevitadud ja augud ja rooste eemaldatud.

Esistange parandatud ja udutuled paigaldatud.

Uus värv peal.

Roolilatt vahetadud ja uued rooliotsad jne.

Uued numbrituled org.

Tagatulede uued tihendid org.

Jahutusvedeliku andur uus org.

Termostat uus soetatud mitte asendatud.

Oil service akud vahetadud uute vastu ja spidokas korrastatud.

Aknapesupaak vahetadud.

Istmed korda tehtud

Uued veljed suveks 17 tollised alutec-id koos rehvidega .

Ukse polstrid väljavahetatud mustade teh. nahast omade vastu.

Teha vaja:

Pagan seda on veel liiga palju mida teha vaja .

Piduri meh. koos kõigega kettastega uueks .

auto036.jpg

Muudetud , muutis hiis

• Vastuseid 412
  • Vaatamisi 67,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Uus aku sai autole ka mingi kuuaega tagasi ostetud . THÜ on läbitud puhtalt .Sild sai ka regul. Kesklukku 1 modul ütles ülles aga see ka vahetatud . Nüüd võiks siis ainult tuld anda. AB

• Läks talve puhkusele ära. Esi istmed oleks vaja kevadeks uueks teha.  2 Suve lõppupoole tehtud pilti ka .

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_31981

Eh ma ostan iga nädala vahetus midagi .Ega jah kui midagi ei osta siis tundub juba vähe imelik nagu oleks midagi unustanud.PIdin eelmine kord hoovastiku ja simmereid vahetama aga käigukasti padjad olin unustanud ning need ei jõudnud kohale õigeks ajaks.See reede siis uus üüritus.

• Autor
comment_32084

Põhimõteliselt seisab aga mitte gaarazis antud hetkel,sõidan ainult kuskile remonditöökota ja soojandan vahest niisama mootorit :BMW: .Kindlustus on olemas aga TÜV pole teinud teisele ka seega eriti kuskil teistele pahandust tekkitada ei taha .Kindlustus sai seepärast tehtud et kui mõni hull ikka sisse lendab siis jama vähem ja trahv ilma kindlustuseta sõidu eest on ka tunduvalt suurem kui ilma TÜV sõidu eest.NÜÜd teisipäeval viin ta ära maale peale käigukasti õlide ja simmerite ning hoovastiku vahetust muidu seisnud jah linnas vahest isegi soomes. :huh:

Muudetud , muutis hiis

comment_32343

Nii väike tagasilöök jälle ,tuli siis kõne UM-ist ja õeldi et rootsi härrad ütlesid et triiputega käigukangi pealmist osa ei sa ennam.Ning M-techniku stange külge kinnituvad sirged plastikust logari pikenduse hinnd on endise 15.85 asemel 95.50 :roll: .üks on käes ja kui on soov teise järelr siis hind on selline.ühe siis sain odavalt ja teise eest tuleb ulme raha välja käija. Osad nr.3ja nr 4 kui kellelgi midagi sellist kuskil vedeleb oleks huvi. :D

NjAxN19w.png

Seda et pildilt paistab jah sirge plast olema tegelikuses tõuseb tagantpoolt siiski ülles 4cm.jagu ning mingid õhu avad sees all .Eks ma nupputan midagi välja ,üks ide juba olemas.

Mul käsil sarnane pre ix taastamise projekt, kahjuks pole küll jõudnud tänaseni enda autost teemat teha, sest elutempo on niivõrd kiire, minu töö pärast suvel veel eriti, kuid teen seda kindlasti lähitulevikus, sest nüüd on hakanud keretööd jälle vaikselt liikuma ja on juba nagu millestki kirjutada. Igatahes ajasin siin taga neidsamu tükke, kuna minu autol tehasest M-Technic stangesi polnud, siis soetasin need ise ja algul polnud aimu ka, kuidas miski kuhu kinnitub ja käib. Kuna mul Forsi juhataja tuttav ja originaalosad tulevad sealt mulle üsna kindlalt parima hinnaga, siis kataloogide järgi tellisin suve algul muuhulgas ka kõikvõimalikud M-Tech koodidega spoila rudimendid aga mida peale 2 kuud ootamist ei tulnud, olid needsamad plastid (kusjuures forss letihind oli neil täpselt sama ehk 15€/tk) ning keskmine numbrialune liist. Samuti oli jama tagastange m liistuga, nimelt saabus see õige koodi järgi mingi imelik kummisoolikas, millega ei osanud ma küll midagi peale hakata... :huh: Sinu teemat lugedes selgines mu pilt oluliselt, sest senimaani olin ma segaduses ja algul otsisin m koodiga logariotsi, mis tuleks natukene allapoole välja aga no mida pole seda pole... ja tõepoolest kuna pildil näevad nad välja sirged tükid, siis ei pidanud neid ka õigeteks asjadeks. Mõni nädal tagasi käisin teise autoga UM'is teeninduses ja üritasin muuhulgas ka neid probleemseid koode tellida, kuid varuosamehel jooksis samuti juhe kokku, lõpuks pakkus mulle ikkagist tellida neid tükke hinnaga 95€, et siis kohale jõudes selgub kas on õiged või üldse mitte! :D Nüüd siis vähemasti tean, et selle üüratu raha eest peaks saama õiged asjad. :D

• Autor
comment_32369

Ma võin sulle pildi teha sellest mis kohale jõudis ja mis on küljes seal pool kus mul pidurijahutus toruga loogar veel puudu on.Homme peaks ka selle eixxi käest uuena kätte saama,

Ning täna sai siis käigukasti õli ja simmerid vahetatud ning hoovastik uue vastu vahetatud kogu krempel peale kangi enda aga see läheb ka mingi aeg vahetuse või lasen pronks puksi siise teha.Hommsest siis auto maale ära gaarazi.auto066.jpgauto067.jpg

Muudetud , muutis hiis

comment_32381

See on väga huvitav, väga imeliku kujuga on see ülessetõusev osa kuidagi, pildilt tundub, et serv on sul ka juba uuel asjal närida saanud w!? Aga aru ma nüüd enam ei mõista, milline siis see logariots olema peab, mis selle m-tech 1 spoila ja selle alumise tükiga kokku sobib? Need piduri jahutustorud ostsin ka uued ja need on teistsugused tavalistest, natukene lapikunad ja tundub, et tavalisse logarisse nad ei istu ju....?

• Autor
comment_32407

Närida ei ole nad küll kuskilt saanud ongi selise kujuga ,rehv ei uulatu kuidagi nendeni ma ei ostnud ainult torusi vaid logari koos toruga teiselpool on selline ja see istub ilusti sina M-tehniku stanges olleva ava otsa.Teisel pool on ka selle jahutustoru sees avaus temp.anduri jaoks.Mul on siis praegu seal selline asi nagu nr1on kuna ma ei lejagi sellist asja mis seal õieti olema peaks,NjUzNF9w.png

• Autor
comment_32553

Sain siis Eixx-i käest oma loogarid ka kätte, nüüd saan ka teisepoole augu ära liikviderida.Tänud siis Eixx-ile veel kord.

Auto on ka gaarazis aga kui talv selline tuleb nagu ta praegu on siis ehk läheb auto veel kuskile remondi töökotta talvelgi ehk.

marek271.jpg

• 1 kuu hiljem...
  • 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_36197

No nii pole ammu midagi kirjutanud Sai mingi aeg esituled eest võetud ja nende seisukorda vähe uuemaks muuta .Huvitaval kombel on minu tuled tagant polju rohkem roostes kui vanamehe 3 a. vanemad tuled. 1 Lähituli oli tagant nagu uus aga mingi tarkpea on sina kunagi tugevama pirni vist pannud ja seestpoolt selle reflektoorilt läikiva kihi maha põletanud mattiks.Raamid siis liivapritsi ja värvida vaja ning tüübleid läks ka puruks oma jagu mõned olid ikka väga rabedad .4 Tulepaarist sain siis ennam vähem 2lähituld ja 1 kaugtule.Nii et ühte pre kaugtule reflektori osa oleks vaja,klaas on endal olemas sega klaas võib katkine ka olla.Peasi et hirmsalt roostes ei oleks tagant.Ja ühte plastikust tagumist katet oleks ka vaja lähitule oma 3 piniga tagant siis ,pildil keskel tule küljes olevat.

auto144.jpg

Muudetud , muutis hiis

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_37260

Sain siis kasutaja Mikku käest puuduva kaugtule ,tänud selle eest :rolleyes: .Eixxi käest sai ka siis käigukasti põhjakaitse ära toodud ,tänud temalegi :rolleyes: .

Sai siis mootorit ka käitamas käidud ja panin tähele et pihustitele peale tulev küttuse voolik lekkis tugevalt hea et tuld ei võtnud :o ,see sai korda tehtud 5min.ja nüüd ok kõik .Nii et peab nüüd tuled uuesti kokku lapima ja ette pannema mingi aeg.Siit ka muidugi küsimus et kas neid tulede tüübleid saab ka Eestist kuskilt või ainult H2 ja UM?

Muudetud , muutis hiis

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_38172

Mis aasta sunatule kestaga tegu on (parem poolne),või on aftermarketi oma ,kui kellelgi soov on siis võin ära anda.Täiesti uus asi leidsin teise gaarazist. :rolleyes:

http://desmond.imageshack.us/Himg835/scaled.php?server=835&filename=marek026.jpg&res=medium

Muudetud , muutis hiis

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_39674

Värvitud siis pulbervärviga asjad nagu uued .Nüüd vaja ainult kokku panna ainult uuesti. :rolleyes:

.Marek_034.jpg

Värvitud sai siis ka sammas kohas tulede plekkid ja esimesed piduriketta kaitse plekkid.

Marek_032.jpg

Muudetud , muutis hiis

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.