Hüppa postitusse
Postitatud

tere! kas on sellised ? tahaks teada :) :wink: 8) :D

Tahaks teha paar pilte koos autodega 8)

• Vastuseid 100
  • Vaatamisi 31,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mina liigun Pärnust kindlasti, kellaaeg lahtine, pigem varem et chillida ja kuskilt vb läbi minna.    

• Enamustel on auto siin vist nagu tallinna linn, et kunagi ei saa valmis...

• Ei kindlasti mitte. Mul paljud tuttavad käivad inglismaal tööl, kutsun neid kosmonautideks kuna sinna lennukiga peab minema

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kas maailm ainult eesti ja soomega piirdubki

Ei kindlasti mitte. Mul paljud tuttavad käivad inglismaal tööl, kutsun neid kosmonautideks kuna sinna lennukiga peab minema :D

pärnu rulli omanikud pange pead kokku ja mõelge päev välja millal siis kokku saamine oleks ja kus kohas mis kell  :) 

• 3 kuud hiljem...
  • 2 kuud hiljem...

Kas kellelgi on huvi teha koos pilte autodest? ;)

Kuna ise tegelen Pärnus autode pildistamisega, siis oleks tore teha pilte mitmest rullikast koos.

• 1 aasta hiljem...

mul oleks pärnus ÜV vaja :) Kui keegi korraliku bmwga tahab läbi sõita punktist :)

Max ära aja jama, kui oleksin eestis sõidaksin edasi tagasi sealt punktist läbi, palju kordi on vaja? Ei ole ka minu masin ainuke pärnumaal.

4 tundi tagasi, Aaro ütles:

Max ära aja jama, kui oleksin eestis sõidaksin edasi tagasi sealt punktist läbi, palju kordi on vaja? Ei ole ka minu masin ainuke pärnumaal.

Seda kyll ja, ega ma ei väidagi, et Pärnu peldikuid täis :D Eks ikka tuleb ette neid masinaid millel pole ntks õige mootor passi märgitud jne. Kuna praegu aina landitakse neid "lebosid" läbilaskjaid, siis huiatakse väikeste probleemide pärast rohkem.

Muudetud , muutis Max.

• 7 kuud hiljem...
  • 4 nädalat hiljem...
5/18/2017 kell 19:34, Max. ütles:

@ents45Pilti kah :D ?

Edit: must kuut BBE jah? 

Must kuut e30 jah.. ja BBE 

DSC_0032.JPG

DSC_0057.JPG

• 1 aasta hiljem...

Mina liigun Pärnust kindlasti, kellaaeg lahtine, pigem varem et chillida ja kuskilt vb läbi minna.

IMG_20180711_200025.jpg

• 10 kuud hiljem...
  • 1 kuu hiljem...
  • 1 aasta hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus