Hüppa postitusse
Postitatud
comment_65057

Hey :D

Sai pikalt otsitud doonor autot, mis oleks v8 ja manuaal kastiga. Ühte sai isegi käidud vaatamas, aga kui ma küsisin telefonis kas koju sõidab 250km siis vastus oli muidugi jaatav. :D Kohalejõudes oli väiks pettumus kuna sellega polnud kuidagi võimalik :D. Okei see selleks.

Eile vaatasin drifti foorumis, et mis müüakse ja leidsin, et just tulnud e30 kupee 89 aasta müüki ja kuna tehtud oli ka juba midagi siis saigi vaatama mindud :P Nüüd see siis mul maja ees on, kuigi eelmine omanik ei tahtnud kuidagi, et sellega koju sõidaks. Ju siis arvas, et ei pea vastu :D , aga jõudsin koju ja kõik veel ühestükkis.

Hetkel on muidugi see jama, et on vaja proge aju ja turbo on niisama vabakuulaja, aga aju tegelikult vist juba olemas. Vähemalt nii ma aru sain tuttavalt. Väidetavalt oli originaal pihustitega ja orig ajuga ning 0,6 bari rõhku saadud stendis 280hj.

Panen siia siis eelmise omaniku jutu, mis oli müügikuulutuses.

Veermik: madaldusvedrud, jäigemad amordid, ketastega tagasild, plokkdiffer
Mootor: M20B25, 330cc pihustid,k24/26 vedelikjahutusega hübriid turbo, mustast materjalist log type kollektor, mbc, fpr, kaan porditud, madalsurve kolvid, audi wg, toyota radikas, el vent, pidurimeistri katetega siduriketas, aan-i sidurikorv
Salong: recaro sadul juhile, õlirõhu manomeeter keskkonsoolis, piilaris kellad boosti, kütuserõhu ja afr jaoks

Kerel on samuti põhikohad juba keevitatud salongis ja saanud ülevärvi mingi varemase omaniku käes.

Pilt siis ka :P

post-1911-0-44015900-1374702021_thumb.jp

Muudetud , muutis Magnus

• Vastuseid 156
  • Vaatamisi 24,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Lugesin teema läbi ja silma jäi mitu lehekülge juttu väljalaske kollektoritest   Ei tahaks kellegi autoteemat risustada kuid ma ei saa asja nii valede arvamustega lõplikuks lugeda Olen väljalaske

• Vengerfeldt
    Vengerfeldt

krdi kole torustik raisk  

• Kahju hakkab sinust Magnus, otsi endale naine ja küta sellele taha, mitte autole

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_77920

Jäi jah kuidagi nõmedalt viltu, aga selle vea ma parandan :) Läks kiireks siis panin nendesse originaal aukudesse.

Aga täna oli hea päev, üks tuttav eelmine aasta juba mainis, et tal venna e30-st on järel palju erinevaid asju ja täna siis läksin vaatama ja sain sealt ikka igast asju :) Fl udutuled, täiesti terved, nii kinnituded kui ka klaasid. Sillatalad, et siis liivapritsist läbi ja nii on endal lihtsam, et saab kohe ümber vahetada, lisaks veel tuled, diffri saan, paganiku luugi ja veel igast manti :)  Ja kui kellegil on vaja pre sedaani uksi siis olid need ka seal olemas, ilmselt mingi 15 euri tk annab ära, alt ääred natuke roostetasid kuna asjad on seisnud ligi 10 aastat, aga nendest saab kindlasti asja.

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_78773

Sai vaadatud saaled üle ja olid veel väga ilusad nii, et ei hakkanud üldse uusi ostma ning parandasin tagasivoolu nii öelda stutsi ka ära. Peaks ilusti kestma ilma, et vahelt õli tilguks :P Lõpuks sai ka siis uuesti karter alla :P 

• Autor
comment_78901

Eile õhtul kiskusin kogu mootori juhtmestiku küljest ja täna alustasin enda jaoks kõige hullema peavaluga :D Esialgu pritsisin endale aju juhtmestiku skeemi välja ning tükkaega vaatasin seda lolli näoga, aga ei, alustasin esialgu kõige lihtsamast. Alustuseks vedasin 4 uut juhet mootori pistikust uuesti, ehk siis genekale, starterile, õlirõhk ja temperatuur. Ja lisaks sain täna pritsist kätte sillatalad, esimene juba värvitud, aga tagumist ennem ei hakka värvima, kui olen jõudnud ilmselt strondflex puksid ära tellida. Ilmselt seda enne uue kuu algust ei juhtu. :)

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_79831

Täna panin el vendi ka tagasi külge. Vajas päris kõvasti modifitseerimist, et mahuks ära radika ja cooleri vahele. Alustuseks lõikasin relakaga tiiviku kinnitused lühemaks koja suhtes ja siis lasin alumiinium keevitusega kinni tagasi keevitada, siis lõikasin koda väiksemaks ja lõpuks ikkagi istus ilusti paika.

post-1911-0-98172400-1400193074_thumb.jp

• Autor
comment_79870

Nüüd sai kõik silla jupid ka ära tellitud, osad sain kohe täna õhtul kätte ja ülejäänud tulevad esmaspäeval :P Ehk järgmine nädal, kui suurem kiire möödas töö juures saab teha terve päeva sellise, et saaks sillad ümber visata, aga siit ka väike küsimus. Kas keegi on proovinud e46 esimeste õõtsade tagumisi pukse külge panna, kas augud istuvad? Sest kui tahaks e36 omad panna siis see eeldaks seda, et tuleks relakaga see kandiline osa ümaraks teha kuna ette lähevad e46 õõtsad.

Muudetud , muutis Magnus

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_81110

Lõpuks siis sai kõik detailid valmis ja kärtsti kokku punktitud :P natukene tuleb ümber teha ikkagi kuna külgkallet jäi liiga palju juba originaal õõtsaga, aga kuna läheb ju e46 oma siis see teeb veel omatöö. Pildilt on camber plaadilt külgkalle pandud ratast püstipoole hoidma. Oleks parema kaameraga telefon siis saaks rohkem aru ka, sellelt pildilt on raske midagi aru saada :)

10348525_807550932590179_235707196997092

10341952_807551009256838_574991823065442

Muudetud , muutis Magnus

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_82687

Vahepealne aeg pole olnud väga teguderikkas, aga siiski on osad jupid omale koha leidnud :P

Näiteks hüdrokässar, shortshifteri tegin ära ning täna said paika ka uued pihustid. Jootsin uued juhtmed ning vahejuppid tulid vahele. Tänu sellele jäi pikkus samaks ning kinnitused lattil originaalid. Lisaks on nüüd kogu cooleri torustik põhimõtteliselt olemas, ainuke, mis on veel puudu on üks toru, et teha üleminek segusiibrist ülejäänud toru mõõdule. Sest see on ju 3 tolli ja torustik tuleb esialgu 2tolli.

post-1911-0-98179200-1407281220_thumb.jp

post-1911-0-13046300-1407281236_thumb.jp

Muudetud , muutis Magnus

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_83082

Mul hetkel ei tule meelde, aga homme saan öelda :)

Eelmine nädal sain kätte ka plaadid, et saaks rooliotsa kinnituse käändmikule lähemale.

Tegin suhteliselt sarnased nagu siin müüa olid, aga noh loomulikult kulutused olid mitukorda väiksemad :P

Oleks vaja flantsi proovimiseks kuna hetkel jookseb rehv vastu sisemist koobast.

post-1911-0-38130200-1408400339_thumb.jp

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_84807

Muud hetkel polegi väga toimun, aga täna ostsin style 5 veljed ära 16x8 ja vahepeal ostsin 745 pidurid, aga ma hetkel veel ei tea, kas panen külge. Kui siis tagumised. Esimesed peaks ikkagi muretsema 730d omad.

Muudetud , muutis Magnus

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.